HAI izish! Bravo puiutza!(71)
Raspunsuri - Pagina 20
Nicole1980 spune:
Anangel- si la noi la fel- lapte la cerere. Nu stiu cat papa… si eu cred ca starea ei este in functie de ce mananc eu. Kk la noi e galbui-verzui…
Dari – si eu la inceput cu pompa manuala mulgeam doar 5-10 ml in jumatate de ora. Mai incearca cu pompa, nu te descuraja.
Bulinutza – off prin ce treceti si voi. Curaj, draga mami ! Ma rog sa fie totul bine si la voi !
My_Lady0091 spune:
Bulinutza, draga mea..multa putere mamica draga|!

Mihacor...multa putere si tie...capul sus..imi pare rau sincer!sunt cu sufletul alaturi de voi!
sanatate puiutilor bolnaviori!
mami pentru un
ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
catiushor spune:
Un film care merita tot timpul nostru, care e putin. merita vazut. despre nutritie, in mare:diversificarea la copii, laptele, grasimi bune si rele, omega3 s.a.m.d.
exista si partea 2.
pup mamicile si bulgarasii
http://www.youtube.com/watch?v=5wBrliCE86Y&feature=related
danezza spune:
Georgia - eu zic sa lasi fata in pace ca mananca atat cat ii cere organismul, nici noi oamenii mari nu mancam toti la fel.
atata timp cat nu plange, inseamna ca nu-i este foame, parerea mea.
si eu am incercat sa-i dau 120 dar f rar mananca atat. masa ei este inca de 90 max 100. ce e drept ca ea mananca aprox la 3 ore sau la 4 daca doarme si trece ora mesei. eu stiu ca bebeii nu trebuie sculati pt mancare, acum tu decizi.
Bulinutza - fii tare ca toate trec si iese soarele!
mady_19 spune:
bulinutza
.doamne...multa sanatate si putere sa-ti dea Dumnezeu...
mihacor
la fel si tu mamico..multa putere..
-fetelor,io nu m-am mai muls demult...pt ca de cate ori mananca lapte de la mine, o pun la ambi sani, pana cand simt eu ca sunt moi..apoi i dau lp , asta daca nu e satula...initial, asha faceam si eu, mai intai ii dadeam biberon si apoi o puneam la san, asta ca sa o linisteasca inainte de somn..dar de vreo 2 sapt fac invers..mai intai o pun la san...vreau sa-i dau mai intai laptele meu sa fiu eu sigura ca papa si apoi daca e nevoie lp.....de vreo cateva zile, dimineatza o pun la san,papa, apoi doarme...urmatoarea masa tot san...si.urmatoarea lp....trebuie sa mai fac pauze sa las se umpla sanii cat de cat pentru masa de seara..ce sa-i faci ...simt ca nu am lapte destul incat sa-i dau la toate mesele...ma bucur ca accepta si lp.....
- noapte buna fetelor, si o saptamana buna sa aveti!va pup
sara_ spune:
Bulinutza si Mihacor multa sanatate puisorilor
Georgia ai incredere mai bine in instinctul fetitei tale decat in niste cifre care incearca sa uniformizeze copiii. Niciun bebe nu doarme linistit daca sufera de foame. Sara a mea mananca in jur de 700ml pe zi si are 2 luni.
Mady cu riscul de a fi cicalitoare iti spun ca nu faci bine ca sari o masa cu alaptatul. Cu cat pui copilul mai des la san cu atat mai mult lapte produci. Faptul ca sunt goliti mai des ii pune la treaba mai bine. Nu te lua dup#259; faptul ca sunt moi ca laptele se poate produce pe loc, cand suge copilul. Off sper ca m-am facut inteleasa
Lexi, Sara are scaune galbene si lichide, uneori mai grunjoase. Din cate stiu e normal sa fie si verzui
suzieq spune:
Eu cred ca tocmai m-am ales cu o mastita si nu stiu ce sa fac sa ma duc in seara asta la urgenta sau sa astept pana dimineata sa merg la medic. Nici nu stiu, la maternitate ar trebui mers?
mihaelaradu spune:
Off cat mi-ati lipsit!!
Am incercat sa recuperez tot,insa mai am un capitol.
La multi ani, Anca!Sa ai parte de tot ce e mai bun in viata.
Felicitari Puiutza!M-as agita eu mai tare dar scriu de p tel.
Mihacor si Bulinutza sa va da Dumnezeu putere sa treceti peste toate.
Noi suntem f cuminti,mancam san exclusiv,dormim bine si ne bebelusim pana ii dau lacrimile de fericire lui tati. Eu inca nu pot sa ma gandesc la ce mi s-a intamplat,dar trebuie sa pomenesc cateva persoane in rugaciunile mele caci 5 min au facut diferenta.
IRIS VANESSA a venit pe lume cu 2600gr si 50cm. APGAR 9/10
Am sa recuperez p parcurs fiindca tare mult am asteptat ziua in care sa pot spune ce culoare e caca lui Irisuca mea.Doamne ce mult mi-ati lipsit!!!!!!!
Iris made in/by Mihaela
http://flowerspeaking.wordpress.com/
gianina1983 spune:
Buna dimineata
Fetele cu puiuti bolnaviori poop dulce si ma rog la Doamne Doamne sa treceti cu bine peste greutati 

O sa postez si aici mesajul care l-am postat si la alaptare ca acolo am observat ca e mai putina foiala asa ca poate macar aici va dati cu parerea ca eu iar ma sui pe pereti
Cer si eu un sfat o idee ca nu mai pot o iau pe aratura,Am o piticuta de 7saptamani papam doar san dar se pare ca de vreo 2zile e o mare problema si eu nu reusesc sa o depistez(desi cred ca sunt mai multe zile trecute dar intre timp parca se mai linistise sau e doar aparenta nici eu nu mai stiu)
Deci treaba sta cam asa ziua papa san cam la 2-3ore daca e nevoie si plange chiar si mai des depinde de zile,,pana acum statea si cate 40-50 de min la o masa si adormea la san doamne cat de draga imi era,,acum suge 10min dupa care imi intinde sanu ca pe o guma si se pune pe plans sau pur si simplu isi ia somn,,ziua nui bai rezolv eu cumva o pun mai des la san ma descurc dar seara la culcare e buba mare rau de tot cum simpte ca o iau in brate si o pun la tutica tipa cat poate,daca cumva reusesc sa o fac sa agate tutica trage 5min sau 10 si apoi ma intinde si tipa de zici ca o taisi cum e de asteptat in ideea sa nu imi culc copilu flamand apelez la completare niciodata nu mia luat mai mult de 30-40 de ml(oare fara astia 30-40ml chiar nu e satula nu poate adormi ori eu is cu capu si insist aiurea?).Ea de fel e ok e destul de activa pt varsta ei zic eu ne zambarim,scoatem sunete,pedalam,iar ca si greutate in prima luna a luat un kg iar in urmatoarele 2 saptamani si vreo 3zile a luat 400grame(iar un lucru ce ma dispera)
Are somnelu destul de agitat fata de acum o saptamana sau 2 in urma,,da din maini picioruse se foieste se suceste.
Eu cu pompa manuala avent in veci nu am reusit sa scot mai mult de 20ml de la un san dar daca apas sanul cu mana tasneste laptic in toate directiile(chiar si dupa ce suge ea si chiar si atunci cand statea cate 50de min tot mai iesea lapte cand apasam cu mana)
Va rog din suflet datimi un sfat o idee orice numa sa pot face ceva va poop pe toate si sper sa intelegeti cumva durerea mea ca m-am intins cat o zi de post si tare amestecat am scris.
Si mai adaug ca de dormit doarme si noaptea papa fara sa faca scandal problema uriasa e seara la culcare.Sper sa nu ma luati la bataie ca tot vin cu problema asta a mea cu alaptatul dar chiar vreau sa ii dau piticii laptic si nu stiu ce sa mai fac sa fie bine.
POOP si doresc tuturor o saptamana plina de realizari frumoase