HAI izish! Bravo puiutza!(71)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Dariana, imi pare rau ca te confrunti cu asta. Colegele mele de salon au avut aceeasi problema si au reusit sa desfunde canalele cu pompa manuala, una avea de la Avent, cealalta de la Primii Pasi, daca n-as fi vazut cu ochii mei nu as fi crezut cat de mult au progresat in timp ce manual (fara pompa) sau cu cea electrica nu reusisera mai nimic. Cand s-au externat erau deja ok, amandoua.
La Emma tot asa greu a mers?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

Citat:
citat din mesajul lui carina

Mesaj de la Mihacor: Buna.sunt mihacor.transmite-le fetelor de pe site multa sanatate pt bb lor.noi de miercuri suntem in spital,edi a facut infectie urinara.canalul unui rinichi nu sta tot timpul deschis.l-au ciuruit tot si tot nu poate sa ii dea antib pe vene.acum il ia oral,10 zile.urmeaza in 3 sapt un rmn ca sa vada daca urina are reflux spre rinichi,daca da urmeaza sa fie operat.pupici la fete si tie si la toti bb

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si bebe Toma
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/

MIHACOR sanatate micutului stiu prin ce treci si noi am fost in spital sapt trecuta tot cu infectie urinara si acum monitorizam rinichii si analize din 2 in 2 luni
ne rugam sa fie bine si sa veniti cu bine acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

mihacor multa sanatate puiului si tie multa putere

rares e tot cam asa, tot in spital, are si o anemie severa si dr zicea ca analizele arata ca la un hemofilic...eu refuz sa cred asa ceva ...ii face gamaglobuline in continuare si antibiotic

piticul mic e fornait rau,,ii pun ciplox in nas iar tati e varza de raceala ...eu stau si plang

bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si de Filip Andrei (10.02.2012 - 11:55)

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

salutari mamici

si noi pe aici... ca vorbeati de cat mananca un bebe... hmmm; ieri am muls si i-am lasat sotului 130 ml laptic pentru mandra sa ii dea la masa de la ora 4. La 5 m-am intors eu acasa si al meu se urca pe pereti ca i-a dat tot lapticul si ea suge inca disperata din suzeta. Asa ca am mai pus-o la san nitel.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

deci e clara treaba , a mea nu mananca suficient;are si ea mese de 110-130ml dar cele mai multe sunt intre 80-90-100ml ;culmea e ca nu cere completare , am incercat sa-i dau lp neam daca bea ; ca sa nu mai zic ca nici laptele meu muls din bibe nu-l trage f usor
dari , la mine calea cea mai sigura cale,dar f dureroasa recunosc , a fost defundarea manuala de catre o asistenta din spital (asta dupa ce am ajuns acasa cu bb si am facut furia laptelui);dupa 2 "mulsuri",n-am mai avut probleme ..sper sa se rezolve cat mai repede si mai putin dureros

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns izish83 spune:

Eu la primul bebe am facut furia laptelui acasa si mi-a fost de mare ajutor pompa manuala. Nu a fost nevoie de medicamente. M-am tot muls cateva zile si a trecut de la sine.
Cat despre supt, fiecare copil mananca cat are nevoie. Pediatrul mi-a zis sa nu-mi compar copilul cu nimeni, si am ajuns la concluzia lui. Fiecare bebe e unic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns izish83 spune:

Bulinutza: Sanatate multa micutului Rares!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Bulinuta ma rog sa nu fie vorba de hemofilie. Dar ma gandesc ca boala asta si-ar fi aratat coltii mai demult daca era, nu? Hai capul sus, mamicule puternic si greu incercat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

georgia, fata mea nu vrea biberon dupa san. Daca ii dau mai intai biberonul atunci mananca, altfel il scuipa

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

bulinutza - te rog eu nu mai plange!!! va trece si perioada asta si vor veni vremuri mai bune, cu sotul in putere sa te ajute, cu vreme calda, cu rares sanatos si bebe mic scump si cu nasul curat
vorbeati despre stiluri de mancat... ei bine cred ca a mea mananca cel mai haotic... de ex. in 2 ore, pauza dintre doua reprize de somn mandra mea mananca astfel: 7 min, pauza, 7 min, pauza, 2 min, pauza vreo 30de schimbat si un pic de joaca, 8 min, pauza, 2 min, pauza, 6 min, pauza, 5 min si apoi somn.

mutatia heterozigota a A1298C si C677T
tratment: clexane 0.4/zi, femibion 2, cetebe, magne B6

Mergi la inceput