HAI izish! Bravo puiutza!(71)
Raspunsuri - Pagina 11
alina_anto spune:
SA AVETI O PRIMAVARA FRUMOASA MAMICI DRAGI!
SA VA BUCURATI DE PUIUTZII VOSTRI!!
PUIUTZA, FELICITARI MAMICO! Asteptam sa ne daai vesti proaspete despre voi! te pup
Bulinutza, , sper ca sunteti bine..(atat cat se poate in conditiile date..). Sanatate lui Rares!
LA MULTI ANI ANCA_cls!!!
Am reusit sa va citesc, dar nu am mai avut deloc timp sa scriu ceva,..
Am fost toata saptamana cu musafiri, Doru a venit ieri din Lisabona, si abia acum ne-am revenit cat de cat la programul obisnuit..
Filip e la fel de cuminte, doarme destul de mult, sta si singurel in landou sau in pat/patutul lui si gangureste, rade, da din maini si picioare. Sara ma ajuta mult, il pazeste daca merg eu la baie 2 minute sau am alta treba. Si va dati seama ca i-am tot urmarit sa vad ce se intampla, si m-am topit: Sara vorbeste cu el (asa cum vb eu, ma imita), il mangaie, ii spune povesti Sunt tare norocoasa
Fetele, nici eu nu am mai dat jos nici 1 gram. Si ieri am mancat muuulta cioco si s-a simtit si la Filip, a fost cam agitat azseara si azi-noapte. Abia a adormit pe la 00.30, dupa 2 ore de agitatie..
Mai avem putin si ne mutam la scutece!
Va pup
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)
sara_ spune:
La multi ani Anca cls!
Sa avem o primavara calda si plina de bucurii
Felicitari Puiutza! Fetita ta a asteptat sa iti ofere cel mai frumos martisor
mady_19 spune:
la multi ani Anca_ cls
- off mylady, knd te aud...io care sunt o rea de somn, si daca nu se dorm eu cat trebe, sunt varza...nici nu vreau sa-mi imaginezi cum esti...eh...stiu ca timpul trece repede, se fac repede marisoare si nu vor mai fi probleme de astea...pana atunci tre sa avem rabdare, rabdare, rabdare si iar...rabdare...
- o zi buna sa aveti fetelor!!
izish83 spune:
Buna dimineata fetelor! Pofta buna la cafea. Nu incepe nimeni clubul scutecelor? Ma alatur si eu acolo. Nu imi place sa fiu ultima si ma simt stresata k ma asteptati pe mine.
o zi buna tuturor.
alina_anto spune:
Citat: |
citat din mesajul lui izish83 Buna dimineata fetelor! Pofta buna la cafea. Nu incepe nimeni clubul scutecelor? Ma alatur si eu acolo. Nu imi place sa fiu ultima si ma simt stresata k ma asteptati pe mine. o zi buna tuturor. |
Stam cu tine pana nasti!!
Mai ai si tu putin!
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)
sara_ spune:
Faith da si eu sunt mamica si de catel, am filmulet la semnatura cu el cum imi spune mama De cand am nascut l-am lasat la mama, il las pana mai creste Sara apoi il luam inapoi. Sunteti haioase si tu si Anca cum va jucati cu ei de voie de nevoie. Sunt si animalutele astea ca niste copii rasfatati
gianina1983 spune:
Buna ziua lume
LA MULTI ANI !!!!!ANCA_CLS SA FII SANATOASA SI SA AI O VIATA LIPSITA DE GRIJI SI NEVOI...POOP
Fetelor ajutor ma invart intrun cerc vicios si nu stiu cum sa scapfiimea adora sa sada non stop cu tutica in gura pe post de suzeta fapt pt care o mai pacalesc cu suzeta uneori o vrea uneori nu problema grava e ca adoarme cu ea in gurita si cum o scapa cum se trezeste si plange pana io dau sau si mai frumos isi baga degetul in gurita si dai molfaiala cat cuprinde...aseara nu reuseam sa o adorm ca se trezea ca nu avea ce molfai,,, tutica o scapase usor din gurita,suzeta nu iam mai dato dupa ce deja adormise in bratele mele iar somnoroasa fiind isi foia manutele si nu nimerea sa le bage in gura sau mai bine zis nu ii incapea pumnu in gurita asa cum vroia easi clar se trezea mia luat cam 2ore daca nu mai bine pana am reusit sa o adorm dealbinelea fara ceva in gurita
Speram ca una din fetele cu experienta pe forum sa ne faca transferul la Scutece si sa ne spuneti si noua cum ajungem acolo cum tre sa ne cautam ca sa ne gasim....pooop
sara_ spune:
Izish nu te stresa sa nu superi puisorul
Eu nu ma grabesc sa ne mutam.
Bulinutza Doamne ajuta sa se recupereze repede Rares
bulinuta27 spune:
a fost groaznic a reactionat oribil dupa operatie...abia il putea tine tati si o asistenta...am plans pana mi s-a facut rau acolo...mai grav e ca azi noapte a facut 40 si de la 6 pana la 2 noaptea nu au reusit sa ii scada si nu se stie de la ce e pentru ca urechea arata bine aucm.,.nu ii da drumul acasa si i-a comandat imunoglubuline sa ii puna pe vena, in conditiile in care ii face cel mai tare atb existent ...are o imunodepresie si nu se stie de la ce...simt ca imi pierd mintile, pe mine nu ma mai lasa sa intru la el pentru ca nu stiu ce are si sa nu ii aduc si lui bb...nu stiu ce sa mai fac
bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si de Filip Andrei (10.02.2012 - 11:55)
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze