FIV in Ungaria 155

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Olimp...ceilalti parametri cum sunt? PH,aspect,timp de lichefiere, mobilitate,spermocitograma...?Ce au scris la Concluzii?
ca sa-ti faci o idee,sotul meu are 7.5 milioane/ml la un intreval de 20-130 milioane/ml...deci este sub limita minima...La noi concluzia a fost de oligozoospermie....Iar BINE e sa fie Normospermie, asa cum au mai scris si fetele pe aici.La noi e bine macar ca mobilitatea e OK si are 60% cu forme normale...iar dr a zis ca asta il intereseaza: nr, mobilitate si forma.

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

imi rezultatele sunt cam asa :

pH - 8
volum - 7 ml
aspect - usor opalescent
mobilitate - 80 % cu miscari de inaintare si oscilatorii , dupa 24 de ore 5 % miscari oscilatorii si rar de intalnire
lichefiere - incompleta
nr - 3.000.000/ml
frotiu - aspect normal

asta e tot ce scrie - pe mine ma intereseaza nr lor sa inteleg ca are oligospermie ?

Mergi la inceput

Olimp...care e intrevalul de referinta la numar?

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

Mergi la inceput

nu inteleg la ce te referi ?

Mergi la inceput

Adica la spermograma...nu scrie asa:
rezultat:
3 milioane/ml
valori normale:
20-100/ml de exemplu?
Ca sa stii cum stai...

Ca si la hormonale,nu?
Iti iasa prolactina mare...de unde stii ca e mare...la cineva poate e mare 40, ca intrevalul e de 5-30...la alta e mare 400...ca intrevalul e de 80-150...intelegi?

Mergi la inceput

nu IMI nu scrie nimic de aceea nu inteleg nici eu cum sa interpretez rezultatul , cred ca am sa sun la laborator si am sa le rog sa imi explice cum vine , daca ar fi asa cum spui tu e clar ca ar fi vorba de oligospermie clara !

Mergi la inceput

am sunat la laborator si nici ele nu stiu , ziceau ca trebuie sa interpreteza doctorul .... sunt in ceata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Olimp: Uita-te ca poate este la final vreo concluzie. Ceva in genul Concluzie sau Diagnostic: Spermograma normala, sau altceva. Asta sa fie cea mai mare problema! Unul sa fie bun si stie nenea doctorul cum sa-l faca sa atace ovulul.
Sa ai drum bun pe luni, nu? Sa ne aduci vesti bune! Bafta la hormonale!

FIV1 - oct.2011 - sfarsit cu avort prematur la 5 saptamani si 4 zile; FET 1 - nereusit - ian. 2012.

Mergi la inceput

buna mona m-am uitat si rasuitat pe foaie si nu scrie nimic mai mult, cred ca am gasit si eu cel mai handicapat laborator .... , dar cum spui tu cati sunt dar macar sa fie buni alergatori si sa le placa ....
in ceea ce ma priveste pe mine sper sa-mi iasa hormo bune , pentru mine e o surpriza rezultatul sotului sincer nu ma astepat la asa rezultat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Asa o fi! Poate ai mers la un laborator buclucas.
La noi schema a fost cam asa: analiza veche dusa la prima intalnire cu PK era cu un diagnostic teratospermie; analiza facuta pentru FIV in tara cu diagnostic normal. Nu ne-a venit sa credem si a refacut spermograma la Budapesta cu acelasi rezultat: normal.
Lasa ca va stii doctorul din Ungaria sa interpreteze. Daca nu credeti in rezultat, asa cum nu am crezut nici noi, poate linistit sa o repete acolo. Numai ca trebuie sa aiba minim 3 zile de abstinenta.

FIV1 - oct.2011 - sfarsit cu avort prematur la 5 saptamani si 4 zile; FET 1 - nereusit - ian. 2012.

Mergi la inceput