FIV in Ungaria 155
Raspunsuri - Pagina 8
mona19 spune:
Buna de dimineata!
Acum am vazut si postarea lui Nikkid despre prolactina. Cand am facut hormonalele la Budapesta, anul trecut la prima intalnire cu PK, prolactina mea era 1269, iar valori normale intre 102-496. PK mi-a transmis sa fac RMN. Pentru a ajunge la RMN mi-a trebuit trimitere de la endocrinolog. Asa am ajuns sa fac cunostiinta si cu medicul endocrinolog care mi-a prescris tratamentul continuu cu Bromocriptin.
Vezi ce o sa-ti transmita PK cand se intoarce!!!! Mie nu mi-a dat el tratament. PK nu mi-a dat unda verde pentru FIV pana nu am avut hormonalele OK. Nu e de speriat, ca eu in doua luni de zile am reusit sa readuc prolactina la nivel normal.
FIV1 - oct.2011 - sfarsit cu avort prematur la 5 saptamani si 4 zile; FET 1 - nereusit - ian. 2012.
mona19 spune:
Irene: Ma bucur de bucuria ta! Sarcina sanatoasa in continuare, cu bebe la termen!!!!
Sper sa ne molipsim si noi, aspirantele, cat mai repede. Primavara reanvie natura si odata cu ea se trezesc si virusii la viata, nu? Mesaj: Vrem si noi virusi de gravideala!Sa ne trimiti si la noi!
FIV1 - oct.2011 - sfarsit cu avort prematur la 5 saptamani si 4 zile; FET 1 - nereusit - ian. 2012.
corinuka_g spune:
'neata dragele mele! s-aveti o primavara frumoasa si plina de vesti bune!
multa bafta fetelor in focuri! luna martie (si nu numai) sa fie o luna a reusitelor!!!
am inteles ca olimpia n-a avut o reusita la budapesta, imi pare rau rau...olimpia sper sa gasesti resurse sa mergi mai departe!
legat de ICSI noua ne-a facut PK ICSI chiar daca spermograma a fost buna din cauza inseminarilor fara rezultat pe care le-am facut inainte..
jaguar pupici! nu se face punctie la 12mm ci la 20, nu s-a inteles bine traducerea..
va pupic!
9+ Multumesc Doamne!
mona19 spune:
Olimpia Dobre: Chiar daca ai cazut, ridica-te!!!
Cuvintele acum sunt fara sens. Suntem alaturi de tine!
ImiMS spune:
Fetelor, care ati facut FIV la Szeged si ati fost cazate acolo...imi spuneti si mie unde ati stat? Mai putin Soroc80...ca ea stiu ca a stat la Pensiunea Ana...dar altcineva? Chiar nimeni nu a avut cazare acolo?
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
floryma spune:
IMI: Eu prima data am stat ca la un fel de camin de nefamilisti... cu 20 euro/ 2 pers o camera k 2 paturi, baie la comun, dar din pacate nu mai este deschis. A doua oara am negociat k Novotel (era si destul de apropape de clinica 10-15 min de mers pe jos printr-un parc dragut) si am scos cu ei ptr perioada in care am stat 39 euro/single (caci am stat si singura si am vrut sa am si un pic de siguranta) cu mic dejun inclus (bufet suedez...f bogat si f bun) si conditiile exceptionale si impreuna cu sotul 45 euro/double ptr amandoi micul dejun inclus. (camere f ok, spatioase, nefumatori sau fumatori, curatenie zilnica, internet, spa free era pe atunci in pachetul oferit, etc). Stiu ca pare ceva mai scumpicel dar dat fiind ca am vrut sa stam si aproape de clinica si eu stand singura am vreut sa ma simt in siguranta.
Pup
FIV1 - Iulie 2011 fara ET
FIV2 - Septemb-Oct 2011 cu ET, negativ
FIV3 - va urma in 2012
ImiMS spune:
Floryma...mersi de informatii!
Eu am discutat pe net cu o pensiune...si mi-au oferit cca 25 euro/noapte singura sau 30 euro la 2 persoane...fara mic dejun.Tot asa zice ca e la 10 min de mers pe jos...in martie merg sa vad cum arata.Dar pana una alta vroiam sa vad si alte pareri...Intr-adevar,unde ai fost tu e cam scump ptr mine
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
ImiMS spune:
Cum adica sa stau la Gyongyi? Are pensiune sau cum?
olimp spune:
buna fetelor am si eu o intrebare - am ridicat rezultatele spermogramei sotului si pe fisa scrie : 3.000.000/ml nr de e ok ? tot caut pe net dar nu ma pot lamuri.