FIV in Ungaria 155

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joannaalx spune:

@ olimp...lesko e nou si nu e asa de cunoscut. cam toti nou-venitii merg la lesko...parerea mea...nu e vorba de nici un protocol...eu l-am schimbat cu tandor pt k l-am si prins pe lesko intr-o faza in care tot pleca si ma mai monitoriza si tandor in locul lui....asa k am inceput stimulare apt fiv cu tandor si am zis k vreau s atermin cu el. de suparat nu se supara nimeni pt k oricum ei fac toti aceeasi treaba si tin locul unul altuia...eu m-am intalnit cu el pe holuri pe acolo si era la fel de zambaret, iar cand am trimis mail la clinica sa spun k am nascut si k le multumesc, m-a felicitat si el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

multumesc de lamuriri Joannaalx mie deocamdata mi-a facut impresie buna , voi vedea pe parcurs , dar cum ai spus si tu toti se ajuta asa ca nu poate fi rau....
va pup pe toate caci sunt cam obosita asa ca merg sa , noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank30 spune:

Buna fetelor,

viotimis, i-mi pare rau ca se intampla asa ...cam acelasi lucru a fost si in cazul nostru in sensul ca se fertilizau ovocitele si in ziua 3 cand urma transferul ramaneau jumatate din embrioni, restul se pierdeau fie ca se opreau in divizare fie aveau fragmentatii. Ce explicatie ai primit din partea medicului tau?

olimp se pare ca predictiile mele au dat gres; Nu stiu prea multe despre dr. Lesko dar tin minte ca aici pe forum a fost o graviduta cu gemeni care a facut fiv-ul cu el mai multe poate i-ti povestesc fetele care sunt sau au fost la el. Luna urmatoare ai 'ok' pentru fiv sau faci inainte histero?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viotimis spune:

ank30, nu am vb. inca cu dr.
sper ca merg maine acolo ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raissa_L spune:

buna tuturor
goofytza,te salut si eu incep deja sa ma pregatesc pentru fiv,si vreau sa te intreb ceva.Urmeaza sa-mi fac si eu analizele de trombo (unde le-ai facut si tu),doar ca eu ma gandeam sa fac pachetul extins de 650 ron;am vazut ca ti-ai facut pachetul complet+alte analize,eu nu am fost la medic inainte,m-am gandit sa merg eu benevol sa le fac si in functie de rezultat abia apoi sa merg la medic.Oare sunt suficiente cele de pachet extins,pt inceput,ori mai exact care analize se recomanda,toate cele care le-ai facut?Ori in cazul in care le fac doar cele de pachet extins,daca imi iese ceva se mai recomanda si alte analize ulterior?!Sunt in ceata.Poate ma ajuti cu un raspuns (asta pt ca stiti ,ne sfatuim intre noi,am inteles ca ginec.nu iti rec.trombof.decat in caz de esec,ori eu vreau sa le fac inainte).Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Buna dimineata fetelor!

Olimp...ma bucur enorm ca a mers totul ca pe roate ieri si ca ai ramas cu o impresie placuta.Doamne ajuta mai departe sa iei cele mai bune decizii alaturi de doctorul tau si sa va vedeti in final visul cu ochii!!!

Viotimis...imi pare nespus de rau ptr ceea ce ti s-a intamplat...Sunt si eu curioasa de explicatia medicului...sper sa ne scrii si noua dupa ce vorbesti cu el!

Eni...tu ce vesti ne aduci? Cum a fost ieri la Szeged, la eco si analize?

O zi frumoasa tuturor!

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

buna dimineata
ank voi face histerscopia inainte vreau sa stiu si eu cum stau , cum am scris si anterior am cele 4 obtiuni , iar daca medicul zice ca se poate face FIV fara sa ma ating de fibrom ii dam bataie ...
- apropo ati facut careva histeroscopie la Cluj eu pe net nu am gasit dact HSG pe care il am facut,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floryma spune:

hello

Olimp...ma bucur ca gheata a fost sparta, ai inceput cu dreptul asa o sa mergi pana la capat
Vio...si eu am patit la fel la prima incercare...stiu ce frustant si dureros este si cand vei dori si vei putea poate ne impartasesti si noua ceea ce ti-a spus dr...eu una si acum caut raspunsuri desi stiu ca nu ar trebuii caci timpul inapoi nu mai am cum sa il dau
Imi...imi aduc aminte cand ai scris prima data ...si uite te apropii cu pasi mari de ceea ce va doriti si imi place starea ta de pozitiva
Joanna...in foto e al tau....sa fie sanatoasa sa va bucurati de ea.
pe toate

FIV1 - Iulie 2011 fara ET
FIV2 - Septemb-Oct 2011 cu ET, negativ
FIV3 - va urma in 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Multumesc Floryma...sper sa nu-mi pierd si eu entuziasmul pe parcurs!
Tu pe cand FIV2? Ca la semnatura vad ca te pregatesti...

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floryma spune:

Imi ,

Pai am mai zis...k ma mai bag si eu pe aici in seama (sper sa nu stresez prea tare)...am sa va urmaresc si am sa tin pumnii stransi o perioada pentru voi k apoi sa ii tin si pentru mine , stangem banutzi, asteptam sa treaca semestru 2 si sesiunea la mine, eventual spre vara ceva analize si vedem apoi daca avem si unda verde de la medic.

FIV1 - Iulie 2011 fara ET
FIV2 - Septemb-Oct 2011 cu ET, negativ
FIV3 - va urma in 2012

Mergi la inceput