FIV in Ungaria 155

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui viotimis

buna fetelor !

Sunt la FIV 2 la Szeged si confirm ca NU se face pe loturi; nici la FIV 1 nu se facea pe loturi ...

Bafta celor ce merg la Szeged !

bafta, draga vio!
astept vesti bune de la tine

ia zi-mi, tot asa balamuc e la clinica?
zadori ce mai face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Goofytza spune:

mona19 analizele de trombofilie le-am facut la Genetic Center din cadrul Blue Life in Cluj.
- pachetul complet de trombofilii - 850lei
-antitrombina III-60 lei
-APTT-13 lei
-Proteina C-80 lei
-Proteina S-90lei
-anticoag.lupic-135lei
-Ac anticardiolipinici si antifosfolipidici fiecare 60 lei

Cam astea au fost.Le-am facut impreuna cu cele indicate de PK(uzuale si hormonale,AMH,HIV, hepatite) si m-a ajuns cam 2000 lei.Inainte am calculat la 3 mari laboratoare din CJ si aici a iesit cel mai ieftin.
Vezi mai multe detalii:http://www.geneticcenter.ro/index.php
http://www.bluelife.ro/lista-preturi-analize-medicale.html

Acum trebuie sa fac in plus si homocisteina si voi merge la Medcenter(e si d-na dr Avram acolo si in plus pretul consultatiei este inclus in 170 lei cat costa analiza.La Medlife nu e nici consultatie si analiza e 280lei.Dezavantajul e ca la Medcenter nu fac toate analizele de care am avut eu nevoie si pentru a nu ma intepa de mai multe ori am preferat sa merg la Bluelife si poate sa platesc un pic mai mult).

Daca vrei un pret avantajos trebuie cautat bine.Depinde ce te intereseaza sa faci.
Bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Gofitza: Multumesc. Cred ca le voi face si eu combinat Medcenter cu Blue Life. Din cate am studiat si analizat, pachetele de trombofilii sunt mai ieftine la Blue Life. Avantajul ca pentru cele de la Medcenter economisesc un drum de Cluj. 280 de lei e consultatia la dr. Militaru? Mi se pare enorm!!!! Nici la clinica, la PK nu costa atat o consultatie. Dar de ce ma mir? Traim in Romania si cu asta am spus tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Revin. Am observat ca nu consultatia e 280 de lei ci analiza. Scuzele de rigoare!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Tanno...imi permit eu sa raspund: la Szeged, la clinica am fost in 14.02 si era aceeasi nebunie ca si in 25.11.2010...O gramada de lume,de nu aveai unde sta...Dr tocmai terminase cu punctiile cand am ajuns noi,pe la ora 14 ora noastra...si dupa a inceput sa primeasca la consultatie...Dar tocmai cand sa ajungem noi la rand,14.30 ora lor...a luat o pauza de ceai de cca 30 min,deci s-a cam decalat programul.Dar intr-adevar cand am intrat l-am vazut fff obosit,deci am inteles nevoie lui de pauza.Se pare ca a avut o zi mai agitata...cu toate astea a fost la fel de amabil,zambitor,dragut si rabdator ca si in 2010,cand l-am cunoscut!

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

buna seara fetelor pupici la toate si va multumesc ca va-ti gandit la mine !
eni bine ai venit la noi
Fyorma multumesc ca te-ai gandit la mine sti ce mult conteaza ... mai ales cand iti dai seama ca nu esti singura
Imi mersi pt ganduri fie ca data de 14 sa fie una cu noroc , bafta sunt convinsa ca va fi bine si nu va trece mult si ne dai vestea cea mare -tinem pumnii.

Si acum sa va povestesc ce am facut eu la Debrecen , am, ajuns cu bine fara probleme , vreme minunata 7 grade cu plus , o zi spendida , si am aflat in sfarsit cine este doctorul meu este Lesko Robert , ati fost careva la el sau daca ati auzit de cel cum este ? ( ma refer la competenta ), ok Robert vorbeste bine engleza asa ca nu am avut nevoie de traducator m-am inteles super cu el , am vazut-o si pe Moriko pe hol era cu un alt cuplu de romani , dar eu oricum venisem cu prietena mea care vorbeste ungureste deci in caz de urgenta aveam la cine sa apelez dar nu a fost cazul . Bun i-am dat analizele , ale mele ok toate dar fibromul bata-l vina ne cam sta in cale , asa ca eu va trebiu sa procedez in viiotrul apropiat astfel :
- pe 10-11 sa imi fac analizele hormonale , pe care nu le aveam mi-a dat FSH , prolactina , estadiolul , LH , TSH . dupa ce am hormo sa i le trimit pe emailul lui personal si dupa ce termin cu ciclul trebuie sa merg din nou la Debrecen la o alta cinica unde se face Histeroscopie - adica sa imi filmeze cavitatea interioara a uterului sa vada in ce mod este amplasat fibromul si daca permite scoaterea partiala a acestuia - in functie de acest rezultat voi sti ce fac mai departe , exista 4 posibilitati si anume 1 sa se poate scoata laparoscopic total , 2 sa se poata scoata partial in acesta cazuri trebuie sa fac ulterior 3 luni de pauza si abia apoi sa incepem procedurile pt FIV sau , 3 sa nu se poata scoate decat prin opreratie clasica ceea ce imi opreste cam 1-1,5 ani , sau 4 sa nu poata sa faca nimic si sa-l las unde este si sa poata sa imi faca fiv in luna viitoare sau cat mai repede , oricum in cazul 4 - e bine de vizualizat cum este pozitionat pt a sti umde sa puna embrionii . Cam asta e povestea mea .
- in cazul sotului este vorba de oligozoospermie - si i-a dat tratament cu vitamine , minerale si barca ursului . si el trebuie sa vine o data cu mine sa-i verifice materialul seminal sa vada activitatea si daca aceasta nu este stisfacatoare atunci se va face ICSI , daca sunt harnici baietii atunci nu este necesar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viotimis spune:

salutari tannoo25

scuze pt. raspunsul cu intarziere

in primul rand multumesc enorm pentru toate sfaturile pe care mi le-ai dat, am reusit sa rez. acea prb. dar stii cum se zice "operatia reusita dar pacientul mort"

ma aflu inaintea embriotransferului si sunt socata de ceea ce s-a intamplat

se pare ca din 6 ovocite bune punctionate (9 initial) si o spermograma net superioara fata de Fiv 1 (reusit), nu s-au fertilizat decat 2 iar de 2 zile de cand acestea s-au fertilizat nu s-au mai divizat deloc ... deci maine o sa declar FIV 2 incheiat, fara ET.

Tot aglomerat este pe acolo si Dr. tot cum il stii, nimic schimbat.

P.S. maine merg sa vad ce s-a intamplat ...

Ce mare a crescut Bogdanel ... mai putin si il insori

Mergi la inceput

salut nu mai stiu cine m-a intrebat ce a zis doctorul ca am emboliat fibromul ?
ei bine in cazul meu avand in vedere care era rata de dezvoltare a acesuia si dimensiunile lui mi-a zis ca a fost cea mai buna solutie pe care am ales-o , altfel mi-ar fi compromis toata cavitatea intrauterina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joannaalx spune:

olimp...nu stiu dc dar eram sigura k lesko e dr tau...si eu am mers la el prima data...adik pana dupa inseminare cand am schimbat cu tandor. mie personal nu mi-a placut....a lucrat la kaali miskolc deci nu e habarnist, dar mie nu mi-a placut...mi s-a parut f aiurit si nu a putut sa-mi raspunda la toate intrebarile.acest lucru nu inseamna k nu va fi bun pt tine...eu pur si simplu nu am putut sa comunic asa cum am dorit....si nu limba era bariera...pt k si eu am vb cu el engleza....daca nu o sa-ti placa o sa poti schimba dr dupa o vreme...eu asa am procedat. iti doresc multa bafta.

Mergi la inceput

buna joannaalx ce sa-ti spun , mie deocamdata mi-a raspuns la toate intrebarile si inca e prea devreme sa ma decid daca merg pe mana altuia , dar daca fac alegerea de al schimba ( ipotetic vorbind ) nu se supara lumea de pe acolo ? si vreau sa te mai intreb de ce erai mai mult ca sigura ca e el ? e ceva protocol de care eu nu stiu in elegerea medicilor ?

Mergi la inceput