FIV in Ungaria 155

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

acu'...sa ma ierte Dumnezeu...dar in conditiile in care 30 de fiole de Merional te costa 850-900 de lei...presuspun ca nu e o tragedie foarte mare daca iti raman 3-4 fiole.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

3-4 nu-i tragedie, dar dc imi raman 10?
O sa-mi intreb dr cate sa iau de rezerva.

Speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Buna seara fetelor!

Olimp...am intrat expre' sa-ti urez drum bun si multa multa bafta maine la Debrecen.Astept cu nerabdare sa vii cu vesti bune de acolo!

Eu imi astept in continuare menstra...Eu care mereu am avut-o ceas, acum, cand o astept cu bratele deschise ptr a putea demara FIV-ul, vad ca nu se grabeste sa aparaOare Bromocriptinul asta poate influenta aparaitia mentsruatiei?

Noapte buna va doresc tutoror

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sper

3-4 nu-i tragedie, dar dc imi raman 10?
O sa-mi intreb dr cate sa iau de rezerva.

Speranta

Poate o idee buna ar fi, sa le donezi la randul tau
Pe de-o parte primesti, pe de alta parte dai inapoi, adica intorci si binele ->>> kharma

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Irene_ spune:

[quote]citat din mesajul lui samira33

sper,irene ti-a spus ca a dat 50 si ceva di mii de foritns pe 10 filoe de Menopur nu de Merional.

Multumesc Samira pentru precizare. Eu am intrat mai tarziu si deja se clarificase treaba.
A propos de donat, mi-au mai ramas si mie vreo 20 de seringi, niste medrol si doxiciclina (nu sunt intregi foliile, dar cred ca ajung pentru 2-3 zile cate se iau). Nu e mare lucru, dar daca pot fi cuiva de folos (de preferat din Bucuresti) le ofer cu placere, poate aduc noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eni0301 spune:

buna fetele,ma numesc eni si sunt noua pe aici,dar va citesc de ceva timp...am inceput si eu stimularea pe 1 martie sunt pacienta dr Zadori din szeged,maine urmeaza sa ma duc pentru analize de sange si ecografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Buna dimineata fetelor, o saptamana usoara va doresc!

Eni...bine ai venit....bafta multa sa ai la FIV!Si eu sunt pacienta dr Zadori din Szeged.Spune-ne mai multe despre tine!

Fetelor, azi noapte mi-a venit si mie ciclonul...deci de maine intru pe AC.Azi voi suna la Szeged sa ma programez pe saptaman viitoare ptr eco si tot atunci probabil imi va da si schema de tratament!

Va pup!

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Buna de dimineata!
Sper: Am citit acum despre nedumeririle tale. Pot sa te intreb, tu cu cine faci stimularea? La ce doctor? De cate ori mi-a prescris reteta PK, eu am luat medicamentele si injectiile direct de acolo de la clinica sau de la o farmacie din Budapesta. Pe reteta erau fix numarul de injectii de care am avut nevoie. Nimic in plus sau in minus. Pe deasupra seringile au fos gratis. Tie doctorul nu ti-a dat reteta exact cu numarul de fiole pe care trebuie sa le iei? Da cred ca si tu stii sa calculezi numarul total de fiole din grafic.
Oricum daca iti raman in plus, si eu zic: donandu-le faci o fapta buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Eni: Bine ai venit! Mult succes la FIV!!!!
ImiMS: Am citit un pic mai devreme, postarea ta de aseara si vroiam sa-ti raspund ca poate nu mai trebuie sa mergi in Ungaria. Am plecat si am revenit acum cand am citit postarea ta de dimineata. Maine esti la startul FIV, nu? Sa fie un FIV cu final fericit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Mona fiv fac peste 2-3 luni, nu am intrat in posesia retetei. Il fac in Ro dar ceream informatii legate de menopur versus merional sa stiu dc ii propun medicului varianta cu merionalul. Avand in vedere ca fac in Ro am decis sa merg pe Menopur deoarece exista riscul sa am surprize neplacute, spre ex sa-mi opreasca tot din cauza ca nu raspund bine la tratam iar sa donez tot tratamentul nu pot pt ca nu ploua cu bani la mine. Mai bine cumpar dupa fiecare ecograf doza care mi se prescrie de la farmacia clinicii.

Speranta

Mergi la inceput