FIV in Ungaria 155
Raspunsuri - Pagina 16
ImiMS spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mona19 Eni: Bine ai venit! Mult succes la FIV!!!! ImiMS: Am citit un pic mai devreme, postarea ta de aseara si vroiam sa-ti raspund ca poate nu mai trebuie sa mergi in Ungaria. Am plecat si am revenit acum cand am citit postarea ta de dimineata. Maine esti la startul FIV, nu? Sa fie un FIV cu final fericit!!!! |
Era bine de eram asa norocoasa...eu tot cred ca medicamentul ala m-a influentat...Oricum,sunt in grafic...si da...de maine sunt la start...Doamne ajuta!!! Multumesc!
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
Goofytza spune:
ImiMS bafta multa de maine si sa iei startul cu dreptul!
Acum eu nu mai stiu dar analizele de trombofilie ti le-ai facut?Ca mie de cand mi-au iesit rele nu-mi sta gandul decat la faptul ca puteam sa raman gravida sau sa incep stimularea fara sa stiu de ele si sa iasa Doamne fereste un dezastru....
ImiMS spune:
Gata...am reusit sa sun la Szeged si sa ma programez la eco, pe 14.03.2012, ora 13.00! Voi fi in ziua 10 CM...dar mi-au zis ca dat fiind faptul ca 15 martie e zi nationala la ei, vor avea 4 zile libere, 15-18...astfel incat mi-a oferit varianat cu 14 sau 20 martie...iar eu am ales 14!Doamne ajuta!
Goofitza...nu,nu mi-am facut analize de trombofilie...O sa fac doar daca si cand imi va recomanda doctorul! Pana una alta vreau doar sa gandesc optimist!
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
ImiMS spune:
citat din mesajul lui soroc80 Bravo, Imims. Asa te vreau. |
mona19 spune:
Sper: Nu am zis sa donezi tot tratamentul. Scuze poate nu m-am exprimat bine. Donezi doar ce-ti ramane in plus. Despre diferenta dintre Merional si Menopur ti-au scris fetele care sunt mai experimentate in FIV. Cand o sa vezi ce tratament iti recomanda doctorul, poti sa-i ceri si alt inlocuitor (ex. Merional in loc de Menopur sau invers). Stiu ca in ziua de azi multa lume nu sta prea bine cu starea financiara. Pot sa zic ca nici eu nu stau pe roze cu ea. Iti doresc ca toate cheltuielile ce le vei face in FIV sa fie cu folos!!!
Daca toate vor fi OK si eu preconizez un FIV peste 2-3 luni, adica mai-iunie. Pana atunci voi incerca sa adun energii pozitive.
ImiMS spune:
citat din mesajul lui mona19 ImiMS: Data de 14 martie 2012 sa fie o zi cu noroc pentru tine!!! |
Multumesc frumos ptr gandurile bune!!!
Pe 14.02 am fost la primul consult...pe 14.03 merg la US...daca pe 14.04 fac si punctia sau ET...clar ca va fi un semn ( deja o iau razna cu numerele )
mona19 spune:
Goofitza: Poti sa-mi enumeri daca vrei analizele care le-ai facut pentru trombo fiecare cu pretul ei si unde le-ai facut? Daca vrei, bineinteles. Urmeaza sa le fac si eu si ma intereseaza preturile actuale.