Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (54)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui matusa77

Cristteo- Craiu Mihai parca stiu ca e cel mai bun, noi am fost cat a facut Ducu bronsiolita la 7 luni era la medlife, dr, noastra a zis ca e cel mai tare in domeniu. Si da au legatura dermatita atopica si astmul. Noua ne-a zis ca 3 bronsilite in 6 luni=astm

mama lui Ducu -nazdravucul
15 iulie 2010

Deci doctorii nostrii au spus cam acelasi lucru

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Puiut, noua ne-a dat Sanzyme 2 ml de 3 ori pe zi in timpul meselor ,timp de 2 saptamani, apoi pauza 2 saptamani si tot asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Cristeo, am fost si eu cu Sasha la alergolog pt bronsitele repetate. Si el are un pic teren atopic, pielea e in unele locuri f uscata si se inroseste in obraji catedata si e foarte aspru. Mi-a dat sa-i fac o groaza de IgE uri specifice i-au iesit toate ok. Pt dermatita atopica, mai ales daca nu e forma grava, cred ca e ff important sa fie pielea f bine hidratata. La noi asa a trecut. Ii mai apare cateodata, de ex cand a fost gerul ala mare, l-a tinut vreo 3 zile.
Mi-a spus dr ca trebuie urmarit, poate sa fie doar mai sensibil, nu sa dezvolte neaparat astm...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

am picat eu la pat acu
nu am putut manca nimic azi, si apa de cate ori beam
ma simt de parca am picat din plop pe deasupra mai am si febra musculara ...
l-am pus pe cumnat sa faca o supa si sa ii dea Andrei de mancare ca azi toata ziua sa lungit cu 2 linguri de pilaf.
sotul se simte asa de bine incat a plecat la servici...,sper sa fiu si eu l fel ca el maine ca tare rau e sa nu poti face nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Eu am facut astm pe fond alergic.

In seara asta nu i s-a mai iritat pielea la baie. Saptamana asta nu a mancat carne/oua/peste. De saptamana viitoare incerc sa le reintroduc.

In seara asta, dupa baita, tati a facut decalotarea completa, din greseala (adica nu a tras tare) !!
A curs sange, dar piticul nu a plans. Am dat cu betadina, asa tineam minte de la voi, sper ca nu am gresit. Tati cred ca avea un puls si cred ca si tensiunea ii crescuse. Am descoperit si un punct maare de mizerie (cred, banuiesc ca nu avea cr altceva sa fie..) pe care l-am curatat.

Noapte buna, delfinariu!

Sa-l ajutam pe Vlad!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Eu am facut astm pe fond alergic.

In seara asta nu i s-a mai iritat pielea la baie. Saptamana asta nu a mancat carne/oua/peste. De saptamana viitoare incerc sa le reintroduc.

In seara asta, dupa baita, tati a facut decalotarea completa, din greseala (adica nu a tras tare) !!
A curs sange, dar piticul nu a plans. Am dat cu betadina, asa tineam minte de la voi, sper ca nu am gresit. Tati cred ca avea un puls si cred ca si tensiunea ii crescuse. Am descoperit si un punct maare de mizerie (cred, banuiesc ca nu avea cr altceva sa fie..) pe care l-am curatat.

Noapte buna, delfinariu!

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 1+

Sa-l ajutam pe Vlad!!

Nu cu betadina ci cu NEOPREOL. Este buna crema pentru ca vindeca si calmeaza zona. Banuiesc ca nu e rau nici cu betadina ca este antibiotic...doar asa ne-am dadacit cu totii curicurile cazute,nu?....Dar in caz de putza iti recomad sa ii dai cu neopreol pentru ca are si efect calmant si crema gen vaselina nu perimite lipirea
Ca sa nu planga in noaptea asta la fiecare pishu ii poti da preventiv nurofen sau panadol de durere

Pupam baiatul decalotat complet

15+

Mergi la inceput

Iar mizeria aia pe care ai gasit-o acolo se numeste SMEGMA. Este de culoare alba ca o branza....(se mai cheama si branza calugarului)...Bine ca l-ai scapat de eaca asta a fost si motivul pentru care noi am fortat decalotarea la doctor...Daca nu o faceam (el avea adunat cam cat unghia de la degetul mare) doctorul ne-a spus ca mai devreme sau mai tarziu ajungea sa se suprainfecteze si ajungeam la spital la operatie

Noroc cu tati ca a rezolvat baiatul

Cum mai esti? Te-ai mai inseninat? Esti mai bine?

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissteo
Stie cineva ceva despre asta? Poate nu m-am exprimat clar, dar altfel nu stiu sa zic.

Si eu am probleme cu baiatul cel mare, si mi-au zis sa fac urmatoarele analize daca se repeta bronsitele,eu zic sa mergi intai la dr.si sa vezi ce zice
Ig E
Fosf.alcalina
sideremie
ca ionic
inca nu le-am facut,as vrea sa plec in mai la salina Praid,sa imi zici si mie cum a fost dupa ce mergi la dr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Bumblee ce bine ca nu la durut deloc

eu voiam sa imi laud cumnatul ca a facut o supa f buna dar nu merita a lasat castronul cu supa pe marginea mesei sa ia o furculita si normal ca Andra a tras de el si sa oparit pe piept are o pata rosie cat o manuta de a ei ...imi venea sa il iau la bataie pe cumnat nu e prima data cand Andra sta pe langa el si se loveste , cade si mai stiu eu ce....
si partea rea e ca si el are fetita dar nu e atent deloc deloc, nici el nici nevasta-sa mereu tre' sa stau cu gura pe ei sa nu lase ceva fierbinte pe marginea mesei si uite....ca tot sa intamplat
m-am invinovatit pe mine ca stau si bolesc in loc sa stau dupa funduletul ei prin casa ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Baby, multam de ponturi. O sa il dam maine cu Neopreol, nu am in casa. Abia a adormit, asta dupa ce a incercat sa faca pipi (banuiesc eu) si a plans taaaare . Dar pt smegma aia, tot aici ajungeam. Oricum, mai bine acasa decat la cabinet, al meu nu sta la pipaieli la alte persoane, si imobilizat face ca multe animale din cartea junglei.
Eu sunt bine, dar orice discutie, pe moment, ma afecteaza tare si ma vad in niste scenarii .
Incercam, discutam, doar-doar, poate data viitoare ne intelegem mai din priviri.

Mycya, ce zici tu acolo, ce aiurit! Putea sa s-o verse pe fatza, putea sa fie clocotita, putea sa lase semne!
sa treaca repede iritatia!
Sanatate multa!

Sa-l ajutam pe Vlad!!

Mergi la inceput