Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (54)
Raspunsuri - Pagina 17
histamina spune:
matusa,
urmale de amidon sunt datoare cartofului din alimentatie.fie nu e romanesc,de ala cu multe bube, fie e in exces, fie, si mai rau, dar sunt convinsa ca nu e cazul, se gateste cu amidon.nu radeti,stiu caz.
urmele de grau!? ii dau grau incoltit?
alte simptome?
painica mananca?
sanzyme vezi ca poate agita, insa este exceptional.vezi ca are parabeni.iti zic ca sa stii,ca oricum tot trebuie sa ii dai.
este efectiv ff bun.dar asta,e , iei la pachet tot.
costa pana in 20 d elei si iti ajunge cam 3 luni.5-8 picaturi la masa.
puiutz_mic spune:
Sanzyme ne-a dat si noua. Dar noua ne-a dat primul doctor 5 ml x 3 ori/zi, iar al doilea 2.5 ml x 3 ori/zi
Dupa 2 flacoane ajunsesem la kk normal (nu stiu daca se datoreaza Sanzyme-ului, ca lua si Protectis), dar nu a durat decat 3 zile... Ce sa fac, sa i-l dau permanent
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
Cris2010 spune:
Buna ziua, mamici!
Onimir, bine ai venit in delfinariu! Ce voinicut ai tu acolo!
Btz, ti-am dus lipsa.
Eladea, si eu am luat nurofen pt copii cand mi-am facut dantura si alaptam.
Multa sanatate la bonaviori, mamici si delfinasi!
Puiut, zic si eu ca fetele, sa-i faci toate analizele, eventual sa le repeti. E foarte greu sa n-ai un diagnostic. Multa putere sa le dai de cap.
de Solnushka Natali - 13.07.2010
baby78 spune:
mai fetelor...ma bagati la idei cu ce vorbiti voi de kk....Nici nu mi-am pus problema sa imi fac griji de kk dar acum ca va citesc pe voi .....si Tudor face kk 1sau de 2 ori pe zi....nu face tare ci mai degraba moale si uneori apos....Iar de miros ....imi muta nasul.....
Deja ma ingrijorez si eu. Ce analize sa ii fac? O coprocultura?
Ce analiza este aceea cu intoleranta si cat costa? Ca daca tot ma apuc sa il analizez macar sa o fac amanuntit......
Uneori si eu ii gasesc in kk bucatele nedigerate de mancare dar zau daca m-am ingrijorat vre-odata......
Gabitza bine ai revenit! Succes cu jobul si lui Paulica
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
15+
crissteo spune:
Fete, ca tot a venit vorba de boli si medici si analize, eu nu stiu unde sa ma indrept cu albert. Adica, el a tot racit, cam des,, ii trece greu, haraie de fiecare data si de vreo luma jumate are pe fata bubitele de care zice pediatra ca-s dermatita atopica. Din ce-am mai studiat pe net si eu zic la fel.
Eu am inteles asa, ca dermatita are legatura cu astmul. De unde sa incep investigatiile, imi fac probleme cum o sa fie cu mersul la cresa, adica eu l-as duce la cresa de la 2 ani, dar daca el a fost asa sensibilos, cu bronsite repetate incepand cu 4 luni, ma gandesc sa nu avem probleme. Pediatra ma tot intreaba daca vreunul din familie are astm si alergii, e drept ca nici unul n-am fost diagnosticati, dar ceva manifestari am si eu si tatal meu.
Am facut programare la craiu, un medic alergolog sau pneumolog- tre sa verific- vestit dar cum consultatia e 140 lei, vreau sa stiu daca tre sa fac ceva analize inainte, sa nu ma duc degeaba. Stie cineva ceva despre asta? Poate nu m-am exprimat clar, dar altfel nu stiu sa zic.
btz_ovi spune:
Baby ma bucur sa stiu ca esti mai bine acum
Si noi am facut proba de digestie,ne-a costat cam 25 de lei la Synevo,din cate imi aduc aminte.O facusem caci si noi gaseam urme de mancare in kk.
Cris2010
matusa77 spune:
Cristteo- Craiu Mihai parca stiu ca e cel mai bun, noi am fost cat a facut Ducu bronsiolita la 7 luni era la medlife, dr, noastra a zis ca e cel mai tare in domeniu. Si da au legatura dermatita atopica si astmul. Noua ne-a zis ca 3 bronsilite in 6 luni=astm
matusa77 spune:
Histamina- mancam cartofi romanesti, Ducu nu manaca paine deloc. Cum adica amidon? Sa pun in mancare? NU
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui btz_ovi Baby ma bucur sa stiu ca esti mai bine acum Si noi am facut proba de digestie,ne-a costat cam 25 de lei la Synevo,din cate imi aduc aminte.O facusem caci si noi gaseam urme de mancare in kk. Cris2010 |
Deci asa se cheama? Proba de digestie? Multumesc mult...La voi a iesit ok?
Cristeo noi la 6 luni am facut bronsiolita si atunci doctorul ne-a pus o gramada de intrebari legate de astm.....daca avem mucegai. daca avem animal in casa....etc si ne-a dat preventiv si un antialergic....El a spus ca pana la 2-3 ani nu se poate diagnostica astmul la copii....si nici nu se poate face o diferenta exacta intre astm si bronsiolita....Deasemeni ne-a spus ca bronsiolita repetata poate duce foarte usor la astm.
Eu cred ca este prea mic sa i se poata pune diagnostic de astm...sau nu. Poate este el mai sensibil si are activate diverse alergii....la praf, par de animale...etc
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
15+
matusa77 spune:
Si pe Ducu il suspecta de dermatita atopica, ne-a dat urmatoarele sfaturi: fara paine, fara carti in casa(asta nu s-a putut), fara flori, cereale fara gluten.