Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (54)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

am fost la pediatru.
mi-a dat supozitoare in caz ca va mai vomita- vomex si praf sa ii pun in apa pentru diaree. a zis ca e totul ok si in caz ca nu ii va trece cu astea sa ma duc la spitalul de copii pt investigatii. eu gandesc pozitiv si stiu ca ii va trece
lactate deloc. doar orez, banane, covrigei, supe si cam ce se mai stie.

sotului la fel i sa presris de la medic- vomex pastile.
cred ca e o indigestie ceva....

va
am pilaful pe foc. fug sa il termin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

fete dragi, va sunt adanc recunoscatoare ca imi sunteti alaturi! Ainotna, Paula, histamina aveti dreptate, trebuie sa-i fac analizele si nu sa fac eu studiu pe internet. Dar de ce nu mi-a recomandat deja unul din cei TREI medici la care am fost sa-i fac toate aceste analize? Din pacate numai facand studiu individual am aflat ce ar trebui sa testez (si cu ajutorul vostru de exceptie !

Deci nu ma pot baza pe medici 100%. Nu in tara asta... In acest context, imi pare rau ca nu am aprofundat subiectul cu intolerantele mai demult...am asteptat pana a devenit evident ca e o problema cronica.

Histamina, proba de digestie i-am facut-o si a iesit chiar foarte buna (cel putin asa mi-a spus ultimul pediatru caruia i-am dat 130 lei pe 2 consultatii): fibre musculare nedigerate - absent; fibre musculare partial digerate - rare; grasimi neutre, trigliceride - absent; acizi grasi liberi, sapunuri - absent; amidon, celuloza - rare.

Ainotna pentru candida pediatrul mi-a spus sa ii dau doar Protectis si sa mentin regimul alimentar... Aici am dubii daca asa este bine... Raducu a avut o perioada cand nu avea scaun 2-3 zile, dar in ziua in care avea compensa cu 2-3 scaune. Apoi a scazut la 1 zi fara scaun si in ziua urmatoare face de 2 ori. Dar ca regula, in ultimul timp, face zilnic 1 data sau de 2 ori dar mai putin si desigur pastos si f. urat mirositor. Plus flatulenta la greu...

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

puiutz,
cand am iesit de la Ulmeanu eram foc si para, ultima data,dar apoi m-am calmat.
eu am aflat de monogen, stiam ca e singurul care acopera toate tipurile de malabsorbtie.
l-am luat fara sa-l intreb.
m-am dus la el, el mi-a dat McT Oil, infatrini/nutrini,sanzyme,iar eu i-am zis de monogen,de colostrum cu probiotice si viusid...................si uite gata lista de tratament a strumfului.
pt asta am rascolit jumate de Romanie ca pediatrii.
dar,repet,de ce eu sa propun un medicament,care s-a dovedit a fi vital???????????!!!!!!!!!!!!!!!

scaunele urat misoristoare sunt in malabsorbtie sau dolicomegacolon,dar pot fi si din alte cauze, heliobacter etc.

la strumf, mirosul iti epileaza tot parul din nas si de pe picioare instant!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Btz! Ma bucur ca sunteti bine! Cum e la lucru?
Ne rugam si noi sa aveti rezultate bune la testari.

De cand cu ultima febra, insotite intr-o singura zi de scaune apoase, 4 la numar, nici V nu sta grozav la capitolul cacalic. Nu digera mare lucru. Incepem de azi cu probiotice, il mai las pe tmpul tratamentului si dup-aia vedem daca e cazul de alte investigatii.
Dar, Victor a avut mereu scaune pastoase, niciun medic nu a parut ingijorat, si sincer, nici mie nu mi s-a parut dubios, dar acum incep sa-mi pun semne de intrebare.

Sa-l ajutam pe Vlad!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

gabitza...da, Filip nu renunta inca la tzitzi...si devreme n-o va face...asta pana ma hotarasc eu sa terminam si etapa asta ....

acu eu tot sper ca durerea mare sa fi trecut...si de maine sa bag doar paracetamol...daca nu ma lasa, bag si oaresce nurofen...

nicole mama, eu in locul tau n-as fi rezistat la asa dureri...esti unica...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Puiutz, eu cu Bogdan am fost de cand s-a nascut si pana a facut 2 ani, de fiecare data la cate 3 medici pt orice problema. Toata lumea imi zicea ca sunt nebuna, ca or sa ma zapaceasca de cap. Ei bine, asa era, fiecare imi spunea altceva. Eu taceam, analizam si faceam cum credeam eu ca e mai bine. Din pacate, astia sunt medicii cu care defilam...Iar in Constanta e si mai rau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

antonia,cata dreptate ai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
si eu tot cu 3 medici defilez.

strumf face 2 scaune pe zi.daca nu face o zi,e jelanie si la un pas d einvaginatie.se digera totul repede,dar nu iese si se fac fecaloame cu duiumul.

eladea,te obisnuiesti,numai ca iti pierzi empatia.
cel putin eu fac eforturi f mari sa cred ca il doare pe unul capul,adica il cred,dar nu inteleg cum nu poate depasis tarea si aici gresesc grav si ranesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Nu v-am spus cum e cu kk la Rebe. Stiti ca eram distrusa ca facea greu si tare si ... stiti voi! E! Sa va spun ca s-a reglat singura? Si eu am bagat in ea N tratamente degeaba. A ramas cu 1 hemoroid pe care va trebui cumva sa il tratam; iar acum nu mai vrea sa faca kk la olita, decat in pampers.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Adriana, chiar vroiam sa te intreb cum e Rebe, bine ca s-a reglat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Daca tot se vorbeste de KK, nici noi nu stam foarte bine, am facut analiza de digestie si are urme de amidon din cartofi si grau nedigerate , ne-a dat sanzyme, sper sa fie bine pana la urma. Ce ma ingrijoreaza e ca nici nu a mai luat in greutate din decembrie.

Mergi la inceput