Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (54)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Hahaha paula ce tare. Macar i-a placut ? :)))

Pe homeopatia.ro mai scrie chestii interesanre si o lista cu farmaciile unde se gasesc medicamentele dar doar in constanta si tulcea.
Ah, fetelor din cta, si-a amintit maicamea ca a fost acum ceva ani la o homeopata buna in constanta si am cautat-o. E o clinica intreaga de homeopatie. Homeomed.ro pt detalii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

puiutz, iaurtul nu inmoaie scaunul? La Bea se intampla intotdeauna asa, de aia ii si dau asa rar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

eladea si fetele care inca mai alapteaza si trebuie s aia calmante pt durere:
eu fac asa:
imi imaginez ca durerea a trecut, o vad din exterior si o vad ca pe ceva pe care il pot domina. stabilesc ca eu sunt mai puterinica, ma rog, ofer lui Dumnezeu durerea mea si gata.

spun asta pt ca eu nu am fericirea sa pot lua calmante.

recunosc insa, cu toata sinceritatea,ca la durerile de dupa cezariana, neputand lua calmante, am lesinat.
cand mi-a extras maseaua de minte, insa a fost usor cu durerile de dupa.

am zis ca poate va ajuta ce scriu.

iaurtul inmoaie scaunul.e produs fermantat si contine histamina si histamina te fereste de constipatie. vedeti ca exista si avantaje?

onimir, bine ai venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Alice, nu cred ca i-a placut zambila, 10 minute dupa aceea a tot scuipat...l-am salvat eu, si l-am dus sa se spele pe dinti si i-am dat si o bucata de marut...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Buna ziua si O PRIMAVARA CAT MAI FRUMOASA ALATURI DE CEI DRAGI va urez.
Cu timpul stau prost,am inceput munca ,prin urmare mai mult am citit.
Vreau sa le felicit pe fetele care au aflat ce au in burtica,sa dea DD sa aveti sarcini usoare si fara complicatii.

Multumesc si celor care m-au strigat pe aici

Paul merge in continuare la cresa,ii place foarte mult colectivul,nu am dorit sa il zapacim de cap schimbandu-l,desi incepusem cautarile pt o alta cresa ne-am speriat de meniuri si am decis sa-l lasam tot aici.Nu mai plange,si-a facut prieteni deja,a inceput sa si manance,iar daca lipseste o zi plange de dor.
Creste,face prostii mari,mai nou ascunde lucrurile,incearca sa bage jucarii in buda si plange daca nu reuseste,cauta toata ziua gadileala si alintatura.Avem si 2 canini,care ne-au dat batai de cap cateva nopti.Urmeaza si ceilalti 2 sa iasa,deci ma astept iarasi la maraieli si dormit intre noi.

Bumble mc de PM (scuze,nu stiu de ce am uitat sa iti raspund) si LA MULTI ANI mamei tale.Imi place foarte mult mobila lui Victoras.RMN nu mai facem,se pare ca nu e concludent in cazul nostru,deoarece nu trebuie sa vedem leziunile ci activitatea creierului.Pana pe 9 trebuie sa fac si investigatiile:EEG-ul si echo transfontanelara.Sper sa fie bine,am niste emotii ,imi doresc din inima sa fie totul in regula.

In privinta achizitiilor,tot in urma suntem,citesc ce fac ai vostri si ma ia un soi de panica combinat cu gelozie,teama,frica sa nu fie ceva in neregula.Ma tot amagesc ca e lenes,incapatanat si rasfatat.
Daca vrea ceva tot nu stie sa imi arate cu degetul,ci doar cu privirea,a inceput sa ceara apa,sa imi zica "caca" daca a facut in scutec,papa,pa,da,si tot soiul de combinatii pe limba lui,pe care nu le deslusesc.Cred ca va incepe sa vb destul de tarziu.

Am vazut pozele de la MI,mi-au placut la nebunie,atat mie cat si sotului,sper sa venim si noi la o intrunire,poate la cea din Bucovina,caci ne-ar fi aproape tare.

ELADEA cand alaptam foloseam Nurofen pt copii in cazul durerilor,dr mi-a recomandat.Luam cate 20 ml.Si cand ma durea maseua si nu aveam nurofen luam o gura de tuica si tineam la locul respectiv pana amortea.

ALICE spor la alaptat in continuare,sa dea DD sa alaptezi cat mai mult,m-am bucurat enorm sa citesc ca Radu a luat in greutate.Lapticul tau e cel mai bun.

Puiutz

Urez si multa sanatate puiutilor bolnavi,sper ca odata cu venirea primaverii sa se termine si racelile.

Am citit ca marea majoritate sunt in cautare de crese,eu va urez succes si sper sa gasiti ceea ce este mai bun,atat din punct de vedere financiar cat si a meniului,activitatilor si restul.
Am citit meniul de la gradinita unde merge Bianca si cum ii spuneam si Mihaelei,multe nu mi s-au parut ok deloc ,ma mir ca a fost aprobat .La cresa unde merge paul au zilnic supica,ciorbica,la micul dejun lapte cu ceva,la ora 10 nu lipseste marul,la pranz le mai da cate un fruct,de obicei banane,portocale,kiwi,sau citronade si oranjade,nu cumparate,iar la gustare iaurt,compot,orez cu lapte,branzoaice,facute acolo

Va pup,sper sa revin in curand
O zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Gabita,Multumesc! te vad mai optimista si ma bucur. Mai fa-ti timp sa ne dai de veste

Apropo de martisoare, ieri mi-a venit o comanda de pe bebelusultau si printre produse era si un martisor. Mi s-a parut frumos din parteA lor.
Iar marius mi-a luat ambele lantisoare din colectia je t'aime a andreei esca. Asta pt ca m-q intrebat ce vreau de martisor si i-am zis eu :))) asa stie sotul meu sa faca daruri dar mi-a adus si clasicul martisor si zambile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Va salut si eu, sunt pe zona.

Mycya, sanatate si voua! sa ne spui ce zice medicul.

Bumblebee, pup si eu, sa nu fii necajel.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Am uitat sa va zic , ca din 1 aprilie merge si Raul la cresa. De abia astept sa vad daca-i va placea. O sa tin si bona, cu program scurt. Sa il ia de la cresa si sa stea cu Raul acasa, in caz de imbolnaviri.
Eu vreau sa merg la birou, ca de acasa, nu prea pot lucra.
Am intrebat de vaccin, ca Raul nu are nici cel de 1 an ( pe care oricum vreau sa-l fac) si nici ROR. Au zis ca pe ele nu le intereseaza vaccinul, medicul de familie tb as dea verdictul, daca poate sau nu sa mearga la cresa

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Astazi cautam ceva prin niste notite vechi si am gasit lista cu intrebarile pe care i le-am pus pediatrei la vizita de la 1 an. Printre ele era si una referitoare la faptul ca avea scaune moi

Este un detaliu important pe care eu l-am uitat

Deci nu de la 1 an si 3 luni face el moale, ci inca de la 1 an. Ma gandesc ca episodul de diaree apoasa pe care l-a avut la 11 luni si a coincis cu aparitia primului dinte a fost o infectie nediagnosticata ("ii multumesc" pediatrei pentru asta - atunci mi-a recomandat Enterol si Humnana HN, cu care s-a dres in vreo 3 zile, dar probabil ca a lasat sechele din moment ce ulterior au reaparut scaune moi)

Simt ca intru in trepidatii! Chiar trebuie sa-l testez pentru toate intolerantele posibile . Probabil la 1 an avea scaune moi mai rar de nu m-am panicat eu prea tare, atunci manca si foarte multe fructe - piersici, caise, struguri. Offff, mi-e ciuda de mor ca am lasat sa se cronicizeze o problema digestiva care cu siguranta era mult mai usor de tratat la inceput

Am citit putin despre intoleranta la fructoza - nu ar avea voie sa pape nici un fruct, pe langa multe alte restrictii. Simt ca o iau pe campii...

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Acum ca am nitel timp liber la munca.

ONIMIR bine ai venit.Ai un grasunel simpatic.

ALICE am ramas uimita sa citesc ca Radu are deja 6kg la 2 luni.Pai e de bine,nu gluma.

Puiutz sper din suflet sa fie ok cu raducu,cred ca cel mai greu pt un om este sa stie ca puiul lui este bolnav.

Inca o data spun cat de frumoase sunt pozele de la MI,se vede ca distractia a fost pe masura.

Paula,mult succes lui Raul la cresa si acomodare rapida.

Mergi la inceput