Pufi de Ian-Feb 2010 (70) - La multi ani Lorena!
Raspunsuri - Pagina 11
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui evyme La multi ani, bobitza dulce! Sa cresti mare, frumoasa, sanatoasa, sa ai parte de tot ce e mai bun in viata si s-o iubesti pe mami tot atat de mult cat te iubeste ea! din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai Te iubesc atat de mult puiul meu, incat nu stiu cum suporta inima atata iubire!!! |
Deocamdata ma iubeste la fel de mult, sa vedem mai incolo!
lorex spune:
citat din mesajul lui sorina_bz La Multi Ani, Iuria, martisorul cu bobitza de aur al mamei tale! Sa fii sanatoasa, norocoasa, si sa ai parte de tot ce este mai bun de la viata! Sorina, mami de Diana si Iris |
Multumesc!
lorex spune:
citat din mesajul lui decenuela LA MULTI ANI, IURIA, bobitza noastra frumoasa, isteatza si precoce ( de...esti moldoveanca de moldoveanca ) sa fii sanaoasa si norocoasa si sa-ti bucuri parintii care te iubesc fmult mami ...esti inviditata de toti ca primiesti cel mai frumos martisor de 2 ani incoace, sa fii sanatoasa si puternica sa o poti creste frumos Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Multumesc, asta imi doresc si eu, sa fiu sanatoasa sa o sprijin si s-o iubesc pana la adanci batraneti!
lorex spune:
citat din mesajul lui plateea LA MULTI ANI IURIA!!! esti cea mai frumoasa fetita, dar si cel mai frumos impletit martisor! sa ai mereu sufletul curat ca albul martisorului si sa fii sanatoasa ca rosul lui. sa-ti bucuri mereu parintii si sa-i faci fericiti, pentru ca sunteti, cu adevarat, o familie speciala! ma bucur sa va cunosc si nu va doresc decat sanatate si intelegere. restul e can-can... LA MULTI ANI, FRUMOASA BOBITA! LA MULTI ANI, MARTISOR! Visez, visez... povestea unei pastai...numita bbTo |
cand aduci pastaia in iasi sa mergem la un loc de joaca?
lorex spune:
citat din mesajul lui ale1212xa neatza haideti la LA MULTI ANI BOBITA! sa cresti mare si sanatoasa...ca frumoasa esti deja de pici de jos La multi ani fetele si pentur 1 Martie..la noi a venit primavara...cu ZAPADA...azi noapte a nins rapid trimit ca Dragos e deja goga pe mine si sa nu pierd mesajul ----------------------------------------- Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem |
Multumim!
Sanatate!
lorex spune:
citat din mesajul lui tomaca La multi Ani IURIA Pentru mami tu ramai cel mai frumos martisor. Care intre timp a inceput sa cate, danseze, sa spuna poezii. Nu-l mai tine mami asa usor la piept. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un |
Asa e!
Acum daca n-are chef ma impingee, tipa s-o las in pace!
Pe de alta parte cand o apuca dragaleala si vine sa ma pupe pe nas, pe barba, pe ambii obraji, pe frunte si pe ochi! neaparat!
lorex spune:
citat din mesajul lui simplicity Buna dimineata, La multi ani Iuria Sa fii mereu vesela,fericita, iubita , sa te simti implinita Lorex sa iti traiasca fetita, sa va bucurati una de alta, sa te considere mereu cea mai buna prietena a ei.Sa aveti o aniversare frumoasa Mamici dragi ,o primavara frumoasa si insorita sa aveti , sa va simtiti mereu fericite,implinite, sa aveti parte de tot ce va doriti voi Simply,mami de fetita frumusica |
Multumesc! asa imi doresc si eu, sa fiu cea mai buna prietena a ei!
lorex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
N-ai dormit de emotie, nu? Sper ca nu din late motive. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un |
Sigur ca de emotie!
Ma bucur asa mult ca nu am lasat sa treaca ziua asa...cum vroia tati..fara petrecere
lorex spune:
citat din mesajul lui alexia28 LA MULTI ANI IURIA NATALIA! SA CRESTI MARE, SANATOASA SI NOROCOASA! SI PENTRU TOATE FETELE MULTE FLORICELE SI O PRIMAVARA FRUMOASA SI CALDA! www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Comorile mele NATALIA (20 feb 2008) si TUDOR (21 ian 2010) prietene DC . |
lorex spune:
citat din mesajul lui blue_flower LA MULTI ANI IURIA DRAGA! Bobitza frumoasa si iubita, ochi albastri de ingerel nevinovat. Sa fii sanatoasa si cuminte, sa iti iubesti parintii asa cum te iubesc ei pe tine si sa cresti mare! Sa aveti o primavara frumoasa si sa va iubiti mult! Si des - cum zice un amic pe FB. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
o primavara frumoasa si tie!