Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (33)
Raspunsuri - Pagina 7
diana85 spune:
Buna dimineata burticutelor!
Sa aveti o zi frumoasa, o primavara linistita si spre sfarsitul ei asa, sa soseasca si puiii care-s de sosit .
Eu am primit ieri o floricica mica si vesela intr-un mini-ghiveci, asa ca si la mine a sosit primavara si "martisorul" .
Elly, n-am apucat sa-ti raspund, dar, vorba uneia dintre fete... pot sa fiu medicul tau? Mi se pare foarte frumos ce le duci si (prea) consistent. Sper ca de 8 Martie nu planuiesti alte investitii .
Relativ la prima pagina - mie imi este sincer indiferent, faceti cum vreti voi, dar nu va spetiti prea tare.
Aever, eu stiu de Avent din multe surse ca ar fi bune. Sincer, nu m-as aventura sa experimentez altceva...
Ella, foarte frumos carutul si daca poti sa-l refolosesti cu atat mai bine, inseamna ca e si de calitate.
Cu scutecele mi-ati dat mari mari batai de cap. Mi-am propus sa incep si eu cu Pampers si daca e cazul sa ne mai adaptam, dar dupa ce am citit link-urile postate de Elly am ajuns sa citesc niste lucruri care nu prea mi-au placut. Eu sunt si mai... preocupata sa mananc cat mai putin procesat, aditivat, ambalat, nu mai folosesc deodorante cu aluminiu, etc. Si cand am citit cate chimicale sunt in scutecele alea... periculoase chiar, m-a apucat un pic de disperare. Sa nu va zic ca pana la 2 am citit despre asta ca apoi sa nu pot adormi, pe la 5 m-am apucat de un film si in final am dormit si eu doua ore legate si doua ca prin vis... Sunt... "in forma" astazi .
Diana 30+ cu Mirciulica
elena_gd spune:
Deea ar trebui sa iei ceva pentru anemie, nu conteaza ca esti mai plinuta, bebe tre sa pape bine.
Eu iau Centrum Materna DHA, dar mai sunt si altele: Femibion, Aktiv Mami, etc. Oricum ai grija sa aiba si capsula cu DHA ca se pare ca studiile au aratat ca e f bun pentru bebe.
Elena 25+ poate cu
blanca000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui onutza83 Blanca nu vreau sa fiu rea..dar la ce iti trebuie modelul de pe prima pagina?incarcat descarcat?:)) ce conteaza? Avand in vedere ca numai elishor se ocupa de forum si noi restul asteptam mura in gura dc sa vrem nu stiu ce modele? Oana cu Bebe Tudor 30 + |
Mai Onutza sa nu fiu nici eu rea dar eu una nu am asteptat mura in gura draguta, am intrat de cateva ori si am modificat prima pagina pentru cateva fete..e drept ca nu am asa mult timp ca Elly sa pot sta sa modific pe acolo cand e cazul dar daca e nevoie fac, am facut si probabil o voi mai face.
Propunerea de modificare a aspectului este asa pentru "aspect" caci la noi pare incarcat fata de martie-aprilie de exemplu..
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 26s+ Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
diana85 spune:
Andreea, eu iau Elevit si stiu mai multe gravidute cu asta. Nu pot sa zic ca-s nemultumita.
Elena, de ce capsula vorbesti...?
Diana 30+ cu Mirciulica
Mirina5 spune:
Elly, eu stiu ca nu-ti poate da concediul nici mai repede, nici mai tarziu, deci trebuie sa mergi chiar in ziua in care trebuie sa intri in prenatal.
Eu, de ex, am fost in risc maternal pana in 28 feb, in 29 am intrat in prenatal, asa ca m-am dus exact in 29 februarie.Nu mi-a trebuit adeverinta, de altfel, nici pt risc nu am dus adeverinta, doar pt medical,insa a trebuit programare (nu stiu cum e in cazul tau, dar la mine trebuie programare si pt o trimitere), pt ca e prima luna cu prenatal, in urmatoarele luni, nu va mai trebui nici prog.
Vb de trimitere, asta depinde de medicul de familie, mie clar nu-mi va da trimitere fara data...dar stiu ca e valabila 1 luna (30 zile), asa ca pot sa o iau din timp, cam din aprilie (oricum eu sunt sigura ca voi naste in aprilie, nu in mai).
Fetelor, eu tocmai am primit un martisor de la fratele meu..e f frumos, e primul primit pe ziua de azi
Sotului i-am spus sa nu cumpere, nu are rost sa mai dea banii aiurea, mai ales acum, cand avem atatea de luat pt bebita.
Aaa, ca uitasem, Pampers am luat de la un hipermarket, Real, nu stiu daca aveti si voi in Craiova, am urmarit putin ofertele si am cumparat.Poate gasesti si tu mai ieftin...calitatea e aceeasi, insa preturile difera f mult de la un magazin, la altul.
pupici
Irina 30+ cu Kinder surprise
AMR 10 saptamani!!
Ellyshor spune:
Ella am notat sfatul cu amidonul de orez.
Acum mai ramane sa-l gasesc Poate in farmaciile naturiste.
Va anunt dc gasesc.
Aever multumesc pt informatii. O sa-mi sun medicul astazi pt programare-luni si o sa cer si detalii referitoare la prenatal.
Maine merg si la gineco. si o sa o intreb daca imi da o recomandare de prenatal cu nr de saptamani.
Andra
Deea felicitari pt mobila! Pupaceli de la noi!
Mirelush Sa ai o primavara frumoasa si plina de speranta!
Diana
Cadoul la dr este si pt 1 Martie si pt 8. Ca doar pe 2 ma duc, apoi nu ma mai vede toata luna, sper
Imi pare rau ca ti-am dat bataie de cap cu link-urile mele Eu sunt un pic mai perfectionista si mereu ma informez mult inainte de a alege produsul potrivit.
Si eu iau Elevit si de luni am inceput si Tardyferon(fier), pe care mi l-a dat dr acum cand m-am externat.
Elly 30+ cu Babyboom
AMR 9+ saptamani!
blanca000 spune:
Port si eu in piept martisorul de la sot. Hai mai Mirina c aun martisoar iti putea lua sotul, al meu a luat super super frumoase pentru colegele de la job cu 2,99 bucata gen brosa, mi-am oprit si eu unul asa frumoase sunt.. Eu tin musai sa fie atent cu asa ceva mai ales cand e ceva simbolic.
Si eu si Eva avem la fel, noua ne-a luat cate un fluturas rosu din swarovschi.
Azi la 14:45 am control abia astept.
Am dus dimineata urocultura la Medsana (alt laborator), m-am spalat dimineata cu apa si solutie intima si dupa primul jet am recoltat cand ma uit in recipient o culoare ciudata..ajung la laborator vede tipa recipientul si ma intreaba daca am luat ceva..eu nu..ea zice " violet de gentiana, albastru de metil" si atunci ma pocneste ca da ieri dupa amiaza pe la 6 am luat cateva picaturi de albastru de metil in lingurita pe zahar ca simtem ca ma doar la inghitit si...pipi a iesit colorat :((((..cica poate influenta analiza acum...ce porcarie..am lasat totusi proba, am platit 48 lei si am primit in loc o zambila..J. radea de mine ca am dat 48 lei pe o zambila ca sigur analiza nu iese...acum vad luni si o repet daca e cazul...alti bani..la Medlife sunt asigurata si analizele le fac moca..dar cum vreau s arepet in alta parte nah! acum platesc de ma uscuc pt un pipi..
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Ellyshor spune:
Irina mercic! Deci asta e procedura, cum zicea si Aever.
Sun si ma programez pt luni(si la mine e cu programare).
Avem Real si noi. Maine, dc tot ies din casa pt control, o sa trecem si in Real sa vad ofertele.
Eu vreau sa le strang asa pe toate, usurel, usurel.
Blanca imi imaginez ce fata ai facut cand ai vazut pipi violet
Trebuia sa amani, si mai bine te duceai luni.
Si sotul meu a venit cu martisor si cu o declaratie de dragoste pe pergament
Eu insa nu port niciodata martisor, asa ca mi-a luat bratara(snur de martisor)...dar e tare draguta, ca e facuta din margelute mici de iie, alb cu rosu
Elly 30+ cu Babyboom
AMR 9+ saptamani!
blanca000 spune:
Mai pipi nu era violet..era galben verzui asa, o culoare mai altfel..nu m-am gandit..asistenta si-a dat seama..daca eram acolo am si lasat proba..si vad eu luni
Mirina5 spune:
Elly, nu inteleg pt ce iti trebuie recomandare de la med ginecolog..la mine, medicul de familie s-a ocupat de tot, ea mi-a calculat si riscul maternal si prenatalul...
Deea, nu vazusem postare ta...eu pt o anemie usoara, iau Maltofer (mi le-a dat medicul de familie), 1/zi.Si mai iau Calciu+D2, pt prevenirea rahistismului la bebita.
Greutatea nu are legatura cu anemia, poti sa ai 100 kg si sa fii anemica (e doar un exemplu, nu insinuez ca asa e )
Intreaba, ori medicul de familie, ori med ginecolog, ce trebuie sa iei. Cum am mai spus, vitaminele sunt pt bebita, nu pt tine.
pupici
Irina 31+ cu Kinder surprise
AMR 9 saptamani!!