Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (33)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_gabi spune:

La Multi Ani Mirela!
Sa iti dea Dumnezeu un bebe frumos si sanatos

Nu mi se pare profesionist ca un ginecolog sa sfatuieasca o gravida sa inlocuiasca masa de seara cu apa in conditiile in care a luat 1 kg in greutate de la ultimul control Astfel de experiente imi intaresc parerea ca unii medici aduc rusine aceastei meserii.
Eu am perioade in care iau 2 kg pe saptamana si doctora mea imi spune sa nu imi fac griji ca le dau eu jos. Stiti ca si eu imi fac griji pt kg, dar Onuta si Diana au dreptate ca cel mai important e bebe.

Alina cu bebelusa 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

A, mi-am amintit ce vroiam sa mai zic. Era vorba de vitamine. Si eu am vrut la un moment dat sa inlocuiesc Elevit cu Femibion tot din cauza continutului de DHA, insa cand am comparat prospectele mi-a trecut. Femibion are mult mai putine vitamine si minerale sau in cantitati mai mici. Asa ca am preferat sa continui cu Elevit ca mi s-a parut mai complet si am zis ca daca vreau musai pot sa iau in plus tablete care sa aiba DHA. Desi asta nu e obligatoriu. Acum de 2 zile nu mai iau nimic decat magneziu.
Ar trebui sa merg si eu la control, n-am sunat-o pe doctorita...oare sa ma infiintez maine in fata la camera de garda fara sa anunt? Parca n-as face, dar am cam intarziat cu controlul, mi-e sa nu se supere mai rau ca n-am fost. Pana maine dimineata ma mai gandesc, desi la ce somn am acum nu prea ma vad trezindu-ma maine dimineata la 7 sa merg la control.

Andreea, 24+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

La multi ani, Mirela! Sa iti dea Dumnezeu un samburel mic si dragalas!

Andreea, 24+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Mirela, la multi multi ani fericiti...sa ti se implineasca visul cel..mic!

Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... in luna a 6a (25+) :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

LA MULTI ANI FERICITI,DRAGA NOASTRA MIRELA!
ANA LIA,nu am pupat eu liber azi....din contra,am muncit pana tarziu...dar apoi am luat o cina minunata la niste prieteni dragi!
MAMITA,evident m-ai desfiintat azi cu metoda ta inovatoare de defundat sanii.Si mai zici ca n-ai ca talent decat cantatul....Doamne,ce inventiva ai fost!Pai cine mai are nevoie de pompe?Eu ma gandeam sa o pun pe Ioana,am mai zis,daca e necesar sa ma ajute in sensul asta...
ANITA,care va sa zica printzesa ta sta cu fundul in usa...:-)))))))))).Sa creasca frumos in continuare!Tu tot cezariana vei face ,nu?sau incerci o vaginala dupa cezariana?..M a vazut bebelina la eco sau macar i-ai dus vo poza?Ce nume i-a mai scornit?
DEEA,cred ca ti-a trecut de martishoare pentru primavara asta...si eu am primit vo 2 martishoare toata sarcina...BIne ca esti bine!
Fetele cu sarcini maricele si care inca sunteti la volan,aveti mare grija!E plin de inconstienti in trafic...NOAPTE BUNA ,TUTUROR!

Virginia 29+ cu ,mami de Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

salutare,

despre pompele de san, eu am fost foarte multumita de medela (electrica mi-am luat, are viteze, deci se regleaza) si am avut si probleme cu canalele infundate la inceput plus prematura cu icter prelungit (dormea la san exact cum zicea Mmamita si in perioada aia am fost 'prietena' cu pompa).

ref la bibe, am avut mai multe marci, dar a mea n-a vrut sa pape. Pana acum la 1 an, cand am inceput sa folosim Suavinex (am gasit un moedel cu tetina dreptunghiulara, asemanatoare cu canita de apa, altfel n-a fost chip sa o fac sa bea LP dupa intarcare). Din auzite, Tommee Tippee ar fi pentru bebei ce prefera forma sanului.

o primavara frumoasa sa aveti!
LA MULTI ANI, MIRELA!!

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (ian 2011) si 22s
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Neatza buna dragele mele burticute,
fierbinte dau in dimineata asta la toata gasca!
Sa aveti o primavara minunata, plina de buburuze si fluturasi! Din partea mea , un si un buchet mare de
Mirela,draga mea, sa fii fericita si iubita 1000 de ani de acum inainte, iar dorinta ta cea mai mare sa se implineasca cat mai curand!
Deea sper ca ai savurat din plin "martisorul" primit astazi!! Sangerarea sper ca a fost doar din cauza colulul sensibil si ca nu iti va mai da batai de cap de acum inainte
Fetelor, sunt curioasa.. doctorii vostri v-au interzis sa nu faceti sau de ce va pedepsiti de atita amar de timp??
Aever la tine ma refer in mod special , mai ales ca ai avut o nunta de curand, un weekend de miere .. Stresul trebuie alungat intr-un fel ..
Anxy, eu mi l-am luat .. pe movul Stokke si sunt indragostita de el .. de abia astept sa fiu toata ziua la plimbare cu gaza mea prin parc !
Cat despre pret.. cui nu ii convine, sa ma pupe! Sunt banii mei, nu am luat din buzunarul nimanui asadar ii cheltui cum cred de cuviinta
Am sa pun si ceva poze pe Picasa, cu caruciorul si cu burtica la 28 + daca vreti sa bagati un ochi
A dat cineva pontul cu amidonul de orez si ii multumesc din suflet!! L-am notat si de altfel toate celelalte sfaturi pe care le-ati dat in legatura cu alaptatul, pompe de sani, pampersi etc!
Pai cum ne-ar mai trebui tot felul de consilieri cand avem atitea mamici experimentate ??
Eu nu apucasem sa cumpar absolut NIMIC pentru gaza , nici macar o pereche de sosetele, un fesulet, nimic,iar cand va auzeam pe voi ca tot cumparati fel de fel de lucrusoare , ma apucase disperarea si poate ma credeti nebuna dar aveam insomnii deja jajaja si imi imaginam cum nasc acu' si n-am in ce sa imbrac copilu'! Asa ca ieri , pe post de martisor , am fost si am spart cardul si mi-am promis ca voi cumpara cate ceva de fiecare data cand voi iesi afara si sa nu mai ajung sa ma aglomerez , ca na, deja avem 28 saptamani astazi !

``````````````````````````````````````````

cu Dorian 28 weeks +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Fetelor,deja devin ingrijorata.. nu mai stie nimeni , nimic de Tinuta??? Nu a mai scris de foarte mult timp..

``````````````````````````````````````````

cu Dorian 28 weeks +

Mergi la inceput

Eva, draga, eu nu m-as pedepsi sa stau fara , dar daca barbatul are niste idei pe tema asta...El zicea dinainte sa ramanem "gravizi" ca dupa ce ramanem gata cu sexul pana dupa ce vine bebe. El considera ca nu-i firesc sa faci sex peste ala mic, nu stiu ce-a citit el si ce a auzit, dar e foarte ferm pe tema asta. Vad ca el se tine tare si cand il vad pe el asa hotarat(desi imi imaginez ca lui s-ar putea sa-i fie si mai greu ca mie) nu prea pot nici eu sa insist. In prima parte a sarcinii am avut o mica restrictie ca parea ca nu e bine prins bebe, dar aia a fost demuuult tare si pt un timp scurt, vreo 2-3 saptamani cat am luat Utrogestan. Dar primul trimestru am cam fost cu greturi, n-aveam nici un chef. Acum sunt bine si cam am chef. Dar asta al meu e si mai hotarat sa nu, mai ales ca acum misca vizibil si ala mic si sincer cred ca si mie mi s-ar parea un pic ciudat sa il simt pe bebe miscand cand facem noi...chestii. Si uite asa, abia astept sa iasa bebe sa intru din nou in activitate.

Va ziceam aseara ca nu stiu daca sa ma duc azi la control asa fara sa anunt, nu m-am mai dus, nu m-am trezit la timp, evident. O sa o sun totusi pe doctorita sa vad cand zice sa vin. Si stiti la ce m-am mai gandit? Am calculat asa cam cum se suprapun saptamanile mele de sarcina cu cele calendaristice si am ajuns la concluzia ca pe la mijlocul lui mai o sa am 36 saptamani,deci de la mijlocul lui mai pana pe la mijlocul lui iunie as putea naste oricand fiind considerata "la termen". Bine, o sa stim atunci mai aproape cum stam, dar asa ca idee, eu nu ma gandisem la asta pana acum. De fapt cand e termenul ala pe care il avem si pe prima pagina atunci sunt 40 saptamani, dar din ce vad eu destul de putine ajung la 40 saptamani, majoritatea nasc pe la 38, deci ar trebui sa-mi anunt sotul ca sa nu lasam lucruri importante de facut dupa 1 iunie cel putin. Si pt ca m-am gandit ca s-ar putea sa nasc chiar cu o luna mai devreme decat mi-am imaginat, m-am gandit ca ar trebui sa ma reorganizez si sa incep si eu sa ma pregatesc un pic, macar sa ma apuc de cumparat ceva.
Ia ziceti, mergem la targurile astea de bebei din martie? Am vazut ca sunt 2 luna asta, pe la sfarsitul lui martie, Baby Boom la Romaero(care habar n-am unde e si cum se ajunge, poate imi explicati si mie) si Baby Expo la Sala Polivalenta(care e peste drum de mine)

Andreea, 24+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

buna dimi, burtici, va invit la o cana de laptic cald! [caffe]
La multi ani, Mirela!!! Sa fiti sanatosi si fericiti si stai linistita, cand va fi momentul, va veni si bebe!!
Elly, am inteles cum sta treaba cu concediul la tine, totusi, cred ca medicul de familie poate calcula si singur saptamanile, sa nu mai umbli tu aiurea...
Cori, foarte inventiva ideea ta!Sotul tau nu stie ce-a pierdut!!

Noi implinim azi 31 de saptamani!! Chiar ieri ma intreba sotul daca realizez ca mai e putin de tot....Si-n acel moment am simtit mai multe (bucurie, usurare, teama...).Daca nu voi fi o mama buna? Ce voi face cand va avea febra?Cum il/o voi calma daca plange mereu? Sunt ingrozita...vreau ca bebita sa fie bine...sa nu pateasca nimic niciodata...sa-l/o apar mereu...Dar nu voi putea...adica, va mai cadea, se va mai lovi, va plange, iar mie, mi se va rupe sufletul...
Gata cu nostalgia....sunt ZEN!!!
Azi mergem la control, sa vedem ce ne mai zice dl doctor.
Elly, bafta la control!! La ce ora mergi?
Diana, ce mai face inimosul?

pupici, ca ma cheama soacra in bucatarie, sa o ajut la ceva (btw, ieri mi-a cumparat babetici, sunt asa dragalase , deja a inceput si ea cu cumparaturile pt bebita, acum a pus ochii pe niste papucei )
Dupa control, mergem un pic la cumparaturi..sa vad daca gasesc sampon, ulei, creme etc..Elly , ai gasit pampers??

Irina 31+ cu Kinder surprise
AMR 9 saptamani!!

Mergi la inceput