Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (33)
Raspunsuri - Pagina 11
alina_gabi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui onutza83 alinutza bulinutza ai luat vitaminele azi???? Referitor la zbuciumul bebelinei:)) Mie madam dr a zis ca daca stau cu fata in sus nu ii convine si de asta se misca asa mult.Mie imi da tare in coaste si am febra musculara de la sportul asta nou:))) Oana cu Bebe Tudor 30 + |
Onutza de astazi am inceput sa le iau, desi sunt ingrozita de kg in plus actuale si viitoare dar ma gandesc la gaza mea si imi trece. Eu slabesc foarte greu de fel.
Alina cu bebelusa 29+
miha81 spune:
Buna dragele mele, mi-a fost tare dor de voi! Va urez o primavara superba si va trimit multe martisoare virtuale!
Ce harnicute ati fost...ati scris o groaza cat am lipsit si am de recuperat.Am vazut ca multe ati intrat sau va pregatiti de concediu prenatal si cred ca de aceea aveti mai mult timp.
Eu am fost cu sotul la Bucuresti va spuneam ca are fractura de menisc. Operatia in sine a fost cum a fost in schimb are dureri de cap ingrozitoare de la anestezie, pentru ca a fost rahi iar el s-a cam iscat in timpul operatiei. Acum imi este atre greu pentru ca daca se ridica ameteste si il ia capul asa ca trebuie sa ma ocup de foc (vem centrala pe lemne), de cumparaturi de facturi, etc.Dar asta este bine ca s-a intamplat acum si nu cand va veni bebe 2.
Va pup dulce si ma pun pe citit din urma...o seara buna tuturor!
pozeBianca
elena_gd spune:
Miha remediul din popor pentru durerile de cap date de anestezie este sa bea cafea cu coniac.
Elena 25+ poate cu
ana_lia spune:
Buna fetelor. Sa aveti o primavara plina de bucurii si fericire, sa va tineti fluturasii si floricelele sanatoase in brate.
onutza83 spune:
Miha, Elena are dreptate..cafea cu coniac e combinatia buna..stiu de la un dr anestezist:D
Oana cu Bebe Tudor 30 +
ana_lia spune:
Fetelor si eu am impresia ca vitaminele (femibionul)imi da alternativ fie senzatia de foame fie de greata, greata care vad ca dispare cate doua zile si reapare pt. o saptamana. In sarcina trecuta am luat Elevit si parca m-am simtit mai bine, cu toate ca doctorita spunea ca femibionul e mai evoluat (sincer am indoieli, cred ca depinde de contractul pe care il are fiecare medic cu reprezentanul firmei de medicamente in functie de care recmanda un tip de vitamine sau altul). Oricum eu nu le iau in timpul mesi ci inainte de culcare. Venind vorba de kg., la ultimul control fiindca luasem un kg. intre timp, doctorita mea mi-a recomandat <cu caldura> ca in loc de masa de sera sa beau un pahar de apa, iar daca persisita foamea inca unul. Sincer mi s-a parut total deplasata dar am lasat-o in pace cu obsesia ei, kg. pacientei, mie mi se pare ca in comparatie cu dezvoltarea ok a lui bebe astea sunt tampenii. Oricum prietena mea care e ginecolog si era in concediu de maternitate a revenit la munca asa ca o sa ma duc la ea la control de acum inainte.
ana_lia spune:
Vorbaretele de aseara au terminat sacul cu laude si astazi si-au luat liber?
Si ca sa ma laud si eu, cu lucruri mai domestice, dupa ce am probat cu fiica mea martisoarele primite, am trecut o ora prin bucutarie, sa-i pregatesc mancarica pt. maine (spanac cu ou si budinca de branza cu paste)pt. ca dupa aceea am ora de desen, teatru de papusi si inventat povesti.
Diana ce mai face inimosul? Dar tu? V-ati hotarat cu plecarea?
O seara buna la toate.
elena_gd spune:
Ana_lia mie mi se face greata daca mi-e foame si beau apa sau mananc ceva dulce intens. Bebeii cer papica nu...pahare cu apa.
Elena 25+ poate cu
Anitta_O spune:
Fetelor, azi e ziua Mirelei!
La multi ani, draga noastra, sa ramai la fel de puternica si echilibrata cum te stim, sa ai un an frumos, sa ai numai soare in inima si sa ne ajungi din urma cu bebe!
Mie mi-a venit dr din CIC, am fost azi la ea, totul in regula cu printesa noastra, are aproape 900 de grame si e in pozitie pelvina.
Virgi, aseara n-am fost pe metereze pentru ca noaptea cealalta intre 1.30 si 4 n-am putut dormi, iar aseara la 21.30 gata, am picat. Mi-a prins foarte bine ca am dormit asa de mult. Oricum la 6 eram in picioare, dar m-am odihnit foarte bine.
Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 25+
aever spune:
Yuhuuu, Deea, ce super martisor ai primit tu azi! Eu n-am mai vazut asa ceva de cand am ramas gravida. Deea, ziceai tu mai devreme azi ca ai citit pe un grup de pe forum de niste biberoane care imita mamelonul, dar nu mai stiai cum le zice. Eu de astea de la Medela stiam asa. Oare despre astea ziceau si fetele de acolo? Cei de la Medela sustin ca tetinele astea sunt facute dupa un sistem(unic zic ei) care imita mamelonul si suptul la un asemenea biberon imita suptul la san. Dintr-un biberon clasic copilul suge altfel decat de la san, laptele curge mai usor si cumva de la sine asa. Tetinele astea se pare ca sunt concepute in asa fel incat sa nu curga daca bebe nu suge viguros. De biberoanele de la Avent si eu stiam ca-s bune, insa n-am vazut si n-am auzit la ei de asemenea idei.
Fetelor, foarte amuzanti sotii vostri si cadourile lor! Eu de 1 martie am pretentia sa primesc martisor. In rest n-am eu mari pretentii, n-am avut nici pretentia sa ma ceara oficial de sotie, n-am pretentii la multe lucruri, dar de 1 martie vreau martisor, atata vreau si eu. Si el stie si se conformeaza. Si imi aduce in fiecare an martisor ales de el special pentru mine, intotdeauna complet diferit fata de ce ia pentru colegele lui. Si eu in fiecare an port martisorul de la el, altfel nu vine 1 martie daca n-am martisor de la el sa port. Anul asta am primit martisor de pus in piept si o bratara-martisor. Asa a facut si anul trecut ca stie el ca intotdeauna imi pun si la mana un snurulet sau ceva.
Mai citisem ceva la care vroiam sa raspund, dar nu mai stiu despre ce era vorba. Daca imi amintesc revin eu.
Andreea, 24+ cu BebeLUnu