Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (33)
Raspunsuri - Pagina 10
onutza83 spune:
Sa incep cu inceputul...
Blanca eu am zis asa.."ca asteptam" nu ca asteti tu personal mura in gura..nu stiu dc te simti ofensata dar tre sa recunoastem eu una recunosc ca asta faceam si fac incontinuare...din partea mea lista poate sa fie si in chineza sau alte limbi.
Apropo tare faza cu pipili:)) Bafta la eco
Mamita eu nu am zis ca nu stii..am zis ca asta e curentul:))
Elishor te astept la mine cu ploconul:))) dc numai la medic dai?eu ce am?:)))))
Oana cu Bebe Tudor 30 +
uliiasi spune:
Valeleu Cori prin cate ai trecut si tu cu gaza ta.....
Zi-mi si mie ca imi fortez creierii aici si mi-e ca raman fara ei...cum adica desfundat cu prezervativul?!?! Fa si tu un desen ceva ca nu ma prind :)))). Vezi...bine ca s-au inventat pompele astea ca altfel era vai de noi...si io ma trezeam cu sanii ca pietrele si soarecu pauza....
Ei...inceputul e mai greu, dar dupa o luna asa alaptatul e cea mai mare placere si staisfactia e uriasa...legatura care se creeaza cu bebe de nedescris.
Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009) si 23+ cu
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze
ClaraJ spune:
Buna fetelor,
In primul si in primul rind doresc sa va urez o primavara frumoasa, plina de iubire si caldura si mai ales plina de bebelusi sanatosi si mincaciosi.:)
Sa-mi dau si eu cu parerea la ce ati discutat.
Corina - ma mir ca voi nu aveti consilieri de alaptare in Canada sau poate ii aveti dar nu te-ai stresat tu cu ei.:) Si aici exista si vreau sa-ti spun ca sunt foarte, foarte folositori. Nu stiu cit de pregatiti sunt in Romania, insa aici, sunt de regula asistente medicale care fac niste cursuri intensive, in general femei care au experienta alaptarii etc. Eu, personal, am folosit unul si mi-a prins foarte bine. Nu e nevoie sa-l chemi tot timpul, dar cele 2-3 ore pe care le petrece cu tine si-ti explica si te indruma, sunt extrem de utile, dupa parerea mea, mai ales in ceata de dupa nastere. Da' acum vorba ta, fiecare face cum crede si simte.:)
Povestea cu Pampersii o sa fie mereu un subiect contradictoriu.:) Acccidente vor fi tot timpul, nu s-a inventat inca scutecul de unica folosinta perfect. Bine ca exista o varietate din care putem alege.
DIANA - ceea ce povesteai tu acum citeva postari despre infasat si al 4 lea trimestru vine din filosofia prea stimatului doctor Harvey Karp, "The Happiest Baby on the Block" . El i-a reunit sub categoria celor 5 "S"- uri. Va pun aici link-ul sa cititi mai mult, daca va intereseaza:
http://www.happiestbaby.com/5-ss-system-may-help-colic-symptoms/
Noi am avut noroc si Bryce nu a avut colici deloc, insa am folosit infasatul cu succes, mai ales noaptea, ii calmeaza extrem de mult, la fel cu sisit-ul si suntele albe. Poate parea ilar dar chiar dau rezultate, veti vedea.
Nu stiu cum e cu mersul cu avionul pentru alte mamici, insa eu am calatorit si la prima sarcina si la asta si nu am avut nici o problema. Mie mi-a dat doctorita o hirtie cu care sa pot calatori in cazul in care ma intreaba in ce luna sunt, insa n-a avut nimeni treaba cu mine. In rest, nu mi s-a intarit burta, nimic, doar picioarele mi se umfla un pic, da' asta patesc si cind nu sunt gravida. Da' , ma rog, eu nu am avut sarcini mai delicate, deci depinde de fiecare femeie in parte.
Noi suntem in Atlanta cu tati de o saptamina si e foarte bine. Acum in weekend vizitam cel mai mare acvariu din lume si apoi un muzeu al copiilor, oricum Bryce e in extaz ca e cu taica-sau.
Va pupam si sa aveti un martisor plin de iubire,
Clara - mami lui Bryce si Kaeden - 30+
Mmamita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ClaraJ Buna fetelor, Corina - ma mir ca voi nu aveti consilieri de alaptare in Canada sau poate ii aveti dar nu te-ai stresat tu cu ei.:) Si aici exista si vreau sa-ti spun ca sunt foarte, foarte folositori. Nu stiu cit de pregatiti sunt in Romania, insa aici, sunt de regula asistente medicale care fac niste cursuri intensive, in general femei care au experienta alaptarii etc. Eu, personal, am folosit unul si mi-a prins foarte bine. Nu e nevoie sa-l chemi tot timpul, dar cele 2-3 ore pe care le petrece cu tine si-ti explica si te indruma, sunt extrem de utile, dupa parerea mea, mai ales in ceata de dupa nastere. Da' acum vorba ta, fiecare face cum crede si simte.:) |
Clara, aveeeeeeeeeeeeem, oioi, sunt aici meserii de care nu mi-as fi imaginat vreodata ca ar putea exista - pe ei, ''occidentalii astia'' ii inteleg.. si ma opresc aici ca nu vreau sa starnesc furtuni. Eu raman la parerea mea ca sunt bani aruncati.
Iulia - adica a tras laptele afara, dar sanul era protejat cu prezervativ (ca sa nu ii vina dumnealui ii gura )...scuzati detaliile, dar s-au cerut.
Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... in luna a 6a (25+) :)
uliiasi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mmamita
Clara, aveeeeeeeeeeeeem, oioi, sunt aici meserii de care nu mi-as fi imaginat vreodata ca ar putea exista - pe ei, ''occidentalii astia'' ii inteleg.. si ma opresc aici ca nu vreau sa starnesc furtuni. Eu raman la parerea mea ca sunt bani aruncati. Iulia - adica a tras laptele afara, dar sanul era protejat cu prezervativ (ca sa nu ii vina dumnealui ii gura )...scuzati detaliile, dar s-au cerut. Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... in luna a 6a (25+) :) |
Ce pacat, mai Cori, mai, un laptic asa sanatos, caldut, steril, plin de anticorpi....nu stie ce-a pierdut :))))
Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009) si 23+ cu
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze
Mmamita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui uliiasi Ce pacat, mai Cori, mai, un laptic asa sanatos, caldut, steril, plin de anticorpi....nu stie ce-a pierdut :)))) Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009) si 23+ cu www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David Poze |
Eu i-am ziiis, dar nici n-a vrut s-auda!
Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... in luna a 6a (25+) :)
blanca000 spune:
Elena e f frumos modelul tau, fie ca e DNP primul sau al doilea e mai putin important..numele mamei si caruciorul e relevant
Eu am venit de la doctor, ma pus pe masa mi-a luat din col pentru analiza, mi-a facut tuseu si apoi o eco..am vazut floricica frumoasa, mi-a zis ca are picioare lungi si nasul carn ( aici ma indoiesc dar cine stie). Are 944 g la 26 sapt si 1 zi (3 zile dupa eco) si e foarte bine, cordonul la locul lui, fluxul pe artere f bun - iau in continuare Aspenter.
A facut o fata insa cand a vazut monstrul la urocultura, de aceea a si luat din col sa vedem si ma baga pe tratament..vad si eu luni c eiese si repet urocultura daca e..i-am zis iar ca nu ma intereseaza eu nasc natural cu perfuzie de antibiotic daca e nevoie..el zice " f bine, eu sunt de acord. ce? nu te-am mai nascut odata natural .."..sper sa fie asa pana la sfarsit si sa dispara carcalacul asta.
Mi-a dat o poza frumoasa cica cadou de martisor pentru J.
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 26s+ Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
alina_gabi spune:
Buna fetelor,
Va doresc sa aveti parte de cea mai frumoasa primavara din viata iar sfarsitul acesteia sa ne gaseasca cu bebei mult asteptati sanatosi si frumosi.
Eu gasesc f utile discutiile legate de alaptat, produse de ingrijire, samd, asa ca o sa filtrez ceea ce spuneti cele care aveti experienta si pt ele o sa optez si eu.
De-abia astept! Peste o saptamana merg la eco sa imi vad bombonica. Nu mai pot dupa ea. O sa intreb totusi dr daca e bine sa fie asa agitata, ca de doua zile sunt zombi de somn. Da din picioruse non stop si cum stau cu fata in sus are pozitia ei preferata si se ingheia o pauzaste in partea dreapta. Pupa-o-ar mama pe ea de nebunica.
De cand tot vorbiti de sani ma uit si eu la ai mei si in afara faptului ca sunt f mari si urati pt ca s-au innegrit sfarcurile nu vad nimic care sa ma lamureasca daca sunt pregatiti de alaptare.
PS: Doamne ce vorbarete sunteti! Mai ales campioanele de aseara: Mamita si Virgi
Alina cu bebelusa 27+
onutza83 spune:
alinutza bulinutza ai luat vitaminele azi????
Referitor la zbuciumul bebelinei:)) Mie madam dr a zis ca daca stau cu fata in sus nu ii convine si de asta se misca asa mult.Mie imi da tare in coaste si am febra musculara de la sportul asta nou:)))
Oana cu Bebe Tudor 30 +