Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (33)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Fetelor am intrat in panica! Mi-e putin cam

Dimineata, foarte dimineata am primit de la sot un martisor mai altfel. Pana acum nu am avut contractii, nu m-a durut burta, dar acum cand am fost la pipi am vazut pe hartie o dungulita de sange, rosu.
Sa sun dr? O fi de rau?

Deea 25+ cu dolofanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Mirina, stai linistita ca nu esti singura, sotul meu vrea si el martisor...ghici ce? O tigaie Tefal nush de care, ca la cea luata acum 5 luni i s-a ridicat thermospot-ul domle si ...marele bucatar-omletar nu e multumit cum ii iese unicul fel de mancare pe care-l gateste: OMLETA.
Blanca imi usuc unghiile, pap si apoi ma bag la modificat. Timp am cu ...carul, voi aveti bebei mici, sarcini cu probleme, joburi, plus ca eu fac cu mare drag, chiar ma bucur ca ma simt utila.

Elena 25+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea_Deeutza

Fetelor am intrat in panica! Mi-e putin cam

Dimineata, foarte dimineata am primit de la sot un martisor mai altfel. Pana acum nu am avut contractii, nu m-a durut burta, dar acum cand am fost la pipi am vazut pe hartie o dungulita de sange, rosu.
Sa sun dr? O fi de rau?

Deea 25+ cu dolofanel

Deea, este posibil sa fi sangerat un pic colul. Se intampla uneori dupa control(tuseu vaginal), dar dupa...
Vezi daca persista, creste in intensitate, etc.
Daca nu trece, suna medicul.

Elly 30+ cu Babyboom

AMR 9+ saptamani!

Mergi la inceput

Deea, iubita asa mi-as lua si eu cate un martisor din asta...dar am colul sensibil tare si sangerez si cateodata la control.
In general, daca nu te-a durut sau ai avut contractii nu ar trebui sa fie probleme, se poate sa fi sangerat un pic colul. DAR, la orice sangerare in sarcina se vorbeste cu medicul ginecolog, si fara rusine, ca n-ai facut nimic rusinos si interzis mai ales daca medicul nu ti-a indicat expres sa eviti contactul.
Anxy si eu sunt topita dupa caruciorul mov de la Stokke, dar mi se pare scump, si cum spui si tu...imi sar unele personaje in cap ca dam banii pe prostii, de parca dam de la ei.

Elena 25+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Mirina, nici eu nu am colostru, si nici la David nu am avut decat cand am nascut. Nu e neaparat sa aiba toata lumea inainte de a naste cu atatea luni. O sa vina cu siguranta.

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009) si 23+ cu
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput

nume_mami UM 04.09.2011, DPN 10.06.2012 cu nume_bebe si nume_copil (08.09.2007)

Fetelor e ok exemplul de mai sus?

Elena 25+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Elena, din partea mea e perfect!

Ati vazut pe undeva aparatori de patut dinacelea groase/pufoase?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 11 luni) si viitoare mami de baietel Victor 26s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Hai ca m-am linistit. Am fost la baie am verificat de 50 de ori pana acum si nu a mai curs nimic. Ufff, asa-mi trebe daca-mi arde de prostii...

Uite mie mi se pare ordonat cum au piersicutele de iulie-august

nume mami DPN xx.xx.xxx UM xx.xx.xx+ Anna 05.02.2007 si Anthony 27.06.2008 si
nume mami DPN xx.xx.xxx UM xx.xx.xx

Deea 25+ cu dolofanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Mai naste o fata la martie-aprilie Ii fac fetele galerie

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 11 luni) si viitoare mami de baietel Victor 26s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Neata fetelor! Pupicei cu ghiocei pentru-ai vostri prichindei..de 1 Martie!

Onutza, eu am inteles foarte bine cu ce se ''mananca'' jobul asta, mi se pare pur si simplu ridicol (nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar asta e parerea mea) sa platesti pentru asa ceva...Pai voi n-aveti mame, matusi, bunici, prietene, asistente, carti, internet... ceva acolo?

Sa nu credeti ca la mine a mers totul ca pe roate, am avut probleme si am ajuns chiar in pragul mastitei.
Imediat dupa nastere, asistentele din spital mi-au aratat toate pozitiile posibile si imposibile de alaptat, toate metodele de ''mufat'', tot ce se putea. Ilincuta mea insa nu manca. Era foarte apatica, dormea mereu, trebuia sa o ''mangaiem'' cu tamponase cu apa pe la sprancene si urechiuse ca sa se trezeasca sa manance pentru ca adormea la san dupa 2 minute. A scazut destul de mult in greutate (stiu ca e normal in primele zile, dar la ea a fost mai mult decat norma si mai mult timp), ea saracuta se credea tot in burtica si astepta ''papa'.. prin..cordon.
Cu spitalul a trecut cum a trecut, odata ajunsa acasa insa aveam ffff mult lapte, sanii imi erau ca pietrele si durerosi de nu vreau sa-mi amintesc.
Aveam si rani si ma dureau de-mi venea sa ma urc pe pereti..si asta nu pt ca nu as fi inteles eu teoria cu tot mamelonul, ci pur si simplu pt ca iubita mea nu deschidea gura, era mereu adormita, deci teoria era acolo..practica ne-a omorat.
Intr-un final, in prag de mastita fiind (sanii erau super durerosi si tari, imi ajunsesera pana sub brat, aparusera deja petele rosiatice), l-am pus pe sot la desfundat...cu prezervativul!!!!! (asta a fost singura metoda ce mi-a trecut prin cap, deoarece asa, fara protectie n-ar fi acceptat never ever), asta in timp ce mama fugise la farmacie sa-mi cumpere pompa.
Am folosit pompa( manuala de la Lansinoh, asta a fost alegerea mea, am preferat sa am control asupra situatiei.. deci cea electrica am exclus-o), intre timp Ilinca s-a mai trezit la viata si a inceput sa manance bine, si eu am scapat de marea provocare a alaptatului.
Am alaptat fara niciun fel de probleme pana la 1 an si am avut parte de sani prea plini doar cand am baut cate-o bericica (v-am mai spus ca mooor dupa bere)...si atunci am folosit pompa.

Teoria si demonstratiile mi-au fost de folos, nu zic nu, insa pana la urma fiecare mama actioneaza dupa cum simte ca i se potriveste, il tine pe bebe asa cum simte ea ca e bine pentru amandoi... alaptarea e un proces foarte foarte personal, exista teorie dar tot instinctul te ajuta mai mult pana la urma.

Prin urmare mie mi se pare inutil sa platesti un consilier in alaptare, chiar daca nu ai ce face cu banii ( si sunt convinsa ca pt majoritatea fetelor, inclusiv pt mine.. nu e cazul)..e o moda si e mult iubitul snobism romanesc ( fara legatura si comparatie cu locul unde ma aflu). Parerea mea

Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... in luna a 6a (25+) :)

Mergi la inceput