Clubul "babelor" FIV-oase 13

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

la multi ani, fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

olimpia offf
anaasta atunci ramae stabilita . vezi, apare deja si unul mic, nu au pierdut timpul

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

Buna dimineata babutelor, o primavara frumoasa si barzoasa sa aveti!
http://s10.rimg.info/8462b04f842cc73aa8f6ab24bd33e2b1.gif

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

Neata, dragilor,
Sa va vaz cu burtile mari nu de ciucalate si bomboane, ci de pasarici si cuculeze! Va pup si o primavara frumoasa!

Olimpia, imi pare rau rau rau de tot.

Duminica am full day: dimi am children party la un mall sau unloc de joaca, iar dupa masa babette party cu voi. Can't wait!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

multumim tannoo

ioano,vezi ca baietii sunt "arvuniti" deja....daca nu ma insel...doar Bogdanel al lui tannoo mai e liber...asa cu pune gheara pe el repede.

plec si eu cam intr-o ora de acasica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morena29 spune:

Buna fetelor ,sa aveti o primavara frumoasa si sa ne vedem toate cu burtici ..... LA MULTI ANI TUTUROR!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Ari, sunt sigura ca sarbatoarea ta preferata anul asta, va fi..Pastele Ortodox..sa vezi ce oo multe si colorate iti va aduce iepurasul..

Ioana & Sabina, women..Ioana d'Arc, titru ala de ATPO nu e mare deloc, e chiar modic, si, din fericire pentru tine si pruncul din burtica, te incadrezi in fericita jumatate, a caror ATPO nu sunt insotiti de o activitate NK anormala..adica, ATPO-ul tau, ataca incet dar sigur tiroida (care e in stare de asediu continuu), care in final, va ceda..d-aia trebuie tinuta permanent sub observatie (mai ales in sarcina) pentru a suplimenta corect doza de hormoni tiroidieni (L-thyroxin, Euthyrox)..Sabina women, ANA-ii tai sunt mult mai perversi si nu exista 50/50 chance..ei distrug, dizolva, ataca nucleul celulelor (trofoblast), fara sa priceapa veci pururi ca, e vorba de o structura proprie (self) care trebuie crutata..si sunt distructivi, chiar si (unii spun, mai ales) in titru mic si in absenta manifestarii unei boli autoimune sistemice, ai carei markeri sunt..solutia (simpla) este corticosteroizi pana ii lasi 'fara suflare' (cel putin tot primul trim. de sarcina, pana cand aceasta e destul de puternica si bine fixata, sa reziste de una singura) sau, abordarile out of the box (IVIg, Intralipid)..

to be continued..

Mergi la inceput

mikado,presupun ca o imagine ai vrut sa postezi,insa forumul nu permite postarea de imagini pentru ca s-ar incarca prea mult forumul si ar deveni prea greoi...cel putin asa am citit pe nu-stiu-unde.

Mergi la inceput

hihi...lara...asa zicea si dr.House aseara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

multumim tannoo

ioano,vezi ca baietii sunt "arvuniti" deja....daca nu ma insel...doar Bogdanel al lui tannoo mai e liber...asa cu pune gheara pe el repede.

plec si eu cam intr-o ora de acasica.

bogdanel e in dilema, nu stie pe care fetitza sa o aleaga;
2 colege de joaca si e cu okii si dupa ana a adinei

Mergi la inceput