Clubul "babelor" FIV-oase 13

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Lara, faina telenovela si la tine... doar ca sper ca ai nostri copii sa nu fie nevoiti sa treaca prin stresul nostru, asadar ei sa faca copii au naturel . Asadar si prin urmare, eu le fac nunta la 20 de ani. Am zis, la 20 ii pun sa se casa' si sa faca prunci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

ma uit la dr. House, da' am mai vazut episodul
Sami, detalii, detalii, detalii..si cum suntem la fiction (habar n-am avut ca daca are parohie, deja-i casa' omu'..la nemti nu-i asa, poate fi popa si single)..da, io-mi arunc fiica medic musai la fii-tu medic..

Cris, PK se-ntoarce in 5.03 si eu o sa-i scriu pe-atunci..de 2 ani, de cand il "monitorizez" a fost liber de Paste, o saptamana..acum ce face anul asta, vom afla curand..rabdarica

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

...chiar ar fi frumos sa ne vedem intr-o zi pruncii mari, frumosi, sanatosi, fericiti, liberi, increzatori si cu sclipirea aia frumoasa-n ochi...
Pana atunci, 1 martie cu soare, multe martisoare si flori care sa inmiresmeze birourile noastre maine, intreaga zi!

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moromeata spune:

Babutelor, eu nu am mai intrat pe aici, sunt legata de plantatie, dar promit sa recuperez zilele astea. Pana atunci am vazut cu coada ochiului ceva de progesteron - nu am inteles cui ii trebuie, cand ii trebuie, etc. Dar tocmai am golit apartamentul si am gasit o cutie de gestone si crinone - amblele inca valabile. Dati de stire daca aveti nevoie, le donez.
Mai vad ca v-au momit astia cu Osacarurile si vreti sa le furati premiul pentru cel mai bun scenariu original. Ioooi, ca se zguduie scaunul cu mine de atata ras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ralu_mv

Pentru cine e interesat de preturi la medicamente in Turcia, am dat peste un site in care cautarea se face dupa substanta activa, si apoi se dau produsele si pretul in lire turcesti. Pare actualizat.
http://www.ilacabak.com/indexen.php

Multumesc frumos!

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

si eu m-am uitat la dr.House si imi venea sa rad ca tot de Prednisonul care ne da noua batai de cap vorbea.

ma bag in pat ca ma doare burta,capu etc.

soata e la meci,pe Ntional Arena.

somnic usor.

Mergi la inceput

Crinone parca Samira spunea ca vrea. Sau am citit eu in dunga?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

maaai, fie-mea creste porumbei la ferma ei eco cu livrare la domiciliu si voua va aduce la prima ora cele mai fresh legume si fructe, oratanii care au trait fericite si s-au sacrificat de buna voie, seminte etc.
iar lui ari in mod special o sa ii livreze curcanii fara gati
nu stiu insa cu cine se va marita ... vreun petitor, ceva ?

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

13 e o cifra norocoasa

Mergi la inceput

Qiao, cu al meu baiat care gateste boabele crescute de sora-sa... asa va putea gati pentru Ari si orataniile fara gati ale lui fie-ta ...

Mergi la inceput