Clubul "babelor" FIV-oase 13
Raspunsuri - Pagina 14
5ab1na spune:
eu am inteles ca la punctul 1. combinand bineinteles si cu studiul pe femicur. ar fi fost si pe mastodynon si noi am avut o discutie pe mastodynon dar era dificil de masurat picaturile alea. adica nu voiam sa gresesc.
dar eu n-am nimic cu produsul de la nature's way si nici nu laud femicurul. am spus doar ca eu nu am stiut ce doza sa iau daca imi cumparam nature's way. 2 sau 3? sau daca ma uitam pe alte site-uri gaseam si 2000 de mg. asa ca am preferat sa nu ma complic.
eu nu sunt un sustinator al vitexului. eu nu prea cred ca produce ovocite mai bune sau ca ar regla miraculos "LH". face el ceva dar mi-e teama ca eu nu am inteles pe corpul meu mare lucru. si am vrut sa spun chiar ca mie pe termen lung nu mi-a folosit. mai degraba in primele 2 luni. adica mie mi-a scazut LH...pana mi l-a scazut cam tare...dar asta a fost experienta cu femicur mai exact. cel mai important beneficiu pt mine a fost scaderea E2 si a TSH. nu m-as mai baga acum nici la femicur nici la vitex din cauze de fiv. pe natural as baga pt ca oricum m-are rau nu are a face.
numai ca anaasta tu ai mai verificat prolactina? vezi sa nu se intample sa nu-ti vina ciclul din asemenea cauze. daca ai modificari asa...la dimensiunea sanilor si marimea sutienului si sa iti dai seama ca doza de vitex e cam mica.
ia uite TSH azi-2,39
bunnn prolactina creste la mijlocul ciclului (am asa o senzatie ca nu incap in sutienele pe care le am). atunci imi creste si mie TSH pana la 4. probabil din cauza estrogenului.
anaasta spune:
Are cineva dintre voi tensiune mica?! Eu am acum 81 cu 55 si puls 51. Aveti idee din ce cauze ar putea fi pulsul asa mic?! Ce gasesc pe net e creepy, mai un pic si mor... Pe de alta parte, am gasit cum ca sportivii de performanta au puls mic si ca e ok sa ai puls mic, dar eu nu sunt nici sportiva, nici performanta...
anaasta spune:
N-am nici eu preferinte de firme sau produse... Sa stii, Sabina, ca parca Samira spunea ca atunci cand a luat vitex, i-a scazut si ei LH-ul.
N-am avut niciodata prolactina mare si n-am nici modificari din alea de care zici tu... Ori m-a dereglat tratamentul lui peste, ori AMH-ul meu ma atentioneaza sa nu mai pierd timpul deloc.
aristica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anaasta Are cineva dintre voi tensiune mica?! Eu am acum 81 cu 55 si puls 51. |
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
lyly_mar spune:
ma bag si eu,mie dupa tratament cu vitex mi-a crescut LH la 8,5!!!!eu de regula il am 3,5!si mi-a mai spus o fata de pe DC ca ei i-a crescut LH la 10!!parca asa scrie ca face Vitex-ul creste LH,nu mai stiu pe unde am citit
Lara27 spune:
girls,
eu, ca de obicei, cand e vorba de tratamente naturiste in fiv, cedez, clachez si psihic si nervos si fizic (adica ma adoarme subiectul)..
nu dati cu bata, anaasta & sabina, dar eu nu v-am putut urmari..fructe, extract de fructe, fructe uscate, fructe moarte, fructe vii, fructe in alcohol, chasteberry, creste LH, scade LH, dried fruits, whole fruits, powder..pentru mine e too much
big kiss
le: fug la nesthe medicale, de la topicul greek
to be continued..
5ab1na spune:
si e f bine asa Lara.
stii ce voiam sa te intreb? la tine infertilitatea e de cauza tubara? stii cauza? ai avut vreo infectie/ hidro sau te-ai trezit asa cu trompele infundate?
ioana3110 spune:
Sabinasi eu am avut simptomele de care zici tu cu crescut de sani si umflat la mijlocul ciclului. dar mie asa mi se parea normal :-)) aveam impresia ca atunci ovulez
Am uitat sa iti zic ca intre punctie si ET am luat cate 16 mg de prednison si dupa punctie am mai catadicsit sa iau inca 2 zile cate 8 mg pana m-au oprit fetele de pe forum ca bagam io automedicatie in plus fata de ce zicea PK. Si noroc ca m-am oprit ca imi aparuse un herpes cat china imediat in ziua urmatoare de la ultima pastila, si m-a intors si raceala la modul urat!.
Acum o sa razi de mine dar ma intreb,....faptul ca am fost atat de bolnava si racita pe toata perioada dinaintea punctiei si am continuat si dupa ET, oare nu m-o fi ajutat?
De ce zici tu ca e o minune ca am ramas? Ce ai citit mai exact?
Stii ca eu eram 100% convinsa ca nu voi ramane de data asta, ca eram mult prea bolnava si bagasem cca o tona de paracetamol, nurofen, inclusiv Bioparox inainte de punctie....
Mie mi s-a parut ciudat ca am ramas acum...sincer...cand in vara eram sanatoasa tun, fresh, totul minunat si vax albina rezultat. Nu am avut nici embrioni buni.
Doamna doctor Lara
Sabina, esti prima mea prietena
Ana- am vrut sa ma mir de ceva la tine dar nu mai tin minte de ce
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto