Clubul "babelor" FIV-oase 13

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

De fruct vorbesc si eu, Sabina, de vitex fruit pentru ca acela e cu efect. Vitex Fruit de la Nature's Way e cel care contine cea mai mare concentratie de fruct agnus castus de pe piata (400 mg/capsula, Femicur contine 40mg/capsula), eu altul nu am gasit sa contina mai mult decat acela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

femicur - 1 capsula contine extras uscat de fructe de de Vitex Agnus Castus 40 mg
nature's way vitex - per capsula : 400 mg Vitex agnus castus (fruct)

diferenta cel putin la cuvintele e: EXTRAS si USCAT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

Eu am mai luat Vitex (4 mg extract fruct uscat 7-13:1) prin 2006-2007 vreo 3 (sau multiplu de 3) luni. Si da, mi-a fost recomandat pt scaderea prolactinei.
...
M-a mincat undeva si am verificat ciclurile din perioada respectiva. De la 31-32 zile s-au micsorat la 27-28. Acum trebuie sa gasesc retetele / chitantele / extrasele de banca din perioada respectiva sa vad ce si cind am ingurgitat.

Mergi la inceput

Si care e echivalenta celor 40 mg extras uscat de fructe cu 400 mg fruct uscat?

Mergi la inceput

pai anaasta pentru ca n-am stiut exact diferenta si pentru ca am citit si eu pe site-uri si de 1200 si 2000 de mg luate de diverse persoane...m-am dus pe femicur. cu femicur ala imi convenea ce face.
nu stiu diferenta dar stiu ce zice studiul. pot sa presupun numai ca extrasul e mai extras...esenta...blablablabla.

Mergi la inceput

Mda... Ca atare, imi mentin afirmatiile de pana acum cu privire la doza optima si firma producatoare.

Later edit - Ideea este ca si naturistele astea pot functiona la unii, iar la altii nu. Din toate studiile citite pe vitex si din ce spun fitoterapeutii, vitexul este un produs bun, doar ca ii ia mult timp sa actioneze la capacitate maxima.

Mergi la inceput

anaasta eu n-am vazut cuvantul uscat la produsul de la nature's way.
o fi in stare vie

Mergi la inceput

E uscat, Sabina.

Mergi la inceput

anaasta aici poti vedea dozaje pe dried si pe whole fruit
http://www.longwoodherbal.org/vitex/vitex.pdf
pagina 11

Mergi la inceput

Doza de la Femicur se incadreaza:

1. aici "Aqueous alcoholic extracts in 50-70% alcohol (v/v): Amount corresponding to 30-40 mg of dried fruit daily – Dried extract (9.5-11.5:1 w/w): 2.6-4.2 mg daily"

2. sau aici "Powdered extract: 175-225 mg chasteberry extract in tablet or capsule daily"?!

Mergi la inceput