Ma ingrijorez prea mult?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Ligia multumim de intrebare.. Suntem bine, azi am terminat cu antibioticul, dar de abia vineri pe 16 vom merge la control. Ea este mai bine, a inceput sa manance, (nu mult dar decat deloc ma multumesc si cu atat), nu-mi mai tuseste, asa ca eu cred ca i-a trecut pneumonia, dar nu vom stii sigur decat cand vom ajunge la pediatra. A mai avut perioade cand nu s-a simtit bine, si acuza ca o dor gleznele sau burtica si chiar citisem in prospesctul de la antibiotic ca una din reactiile alergice erau dureri articulare, dar pediatra ne-a zis ca numai atunci cand sunt insotite si de pete pe corp atunci e de la antibiotic.

Mcoca normal asa ar trebui, sa-i faca raze ptr a fi sigur ca i-a trecut..dar nu vom stii nimic pana la control...Analizele acum sunt ok..asta dupa ce 3 pediatri si-au dat cu parerea si fiecare a spus altceva... In schimb imi tot acuza dureri de burtica. Dar ma gandesc ca daca ar fi fost ceva, ar fi iesit la analize, nu?

Acum o am pe cea micuta cu rosu in gat si de ieri am vazut ca i-au aparut pete albe pe limba si in cerul gurii..sigur sunt afte sau candidoza... Asa ca sper ca odata cu venirea caldurii sa ne lase si bolile in pace.

Multumesc inca o data ptr sfaturi si grija

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput