Ma ingrijorez prea mult?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

picky, ochi durerosi si sensibili la lumina pot indica o meningoencefalita. incearca sa-i apleci capul cu barbia spre piept, cat mai mult. daca fetita protesteaza sau spune ca o doare, nu mai sta pe ganduri !
mergi la medic sau la urgente sau suna salvarea, nu mai sta asa cu fetita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Poate fi si rujeola, dar cel mai bun diagnostic il pune un medic. Trebuia sa mergi la urgenta cand avea convulsii. Te rog eu, mergi azi! Chiar daca iti zice ca te-ai dus degeaba, mai bine decat sa regreti ca n-ai fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

La URGENTZE imediat, lasa pediatrul - in ce zona esti? Eventual informeaza pediatra la telefon, dar tu mergi cu ea intr-un spital; daca astia sunt relaxati in general, cand e vorba de situatii ca a ta sunt foarte eficienti. Noi am trecut prin asta - am avut prioritate peste toti, au facut toate analizele posibile si imposibile, am avut rezultatele rapid si s-au luat masuri instant. Asa ca nu ezita, nu se poate sa lasi asa copilul - si febra ca febra, dar am citit ce ai scris despre tremurat si restul - eu pentru asa ceva m-as ingrijora.

Dar mergi la spital - daca esti in Bxl mergi la Saint Luc sau la Cavel, au urgente pediatrice.

Simona, mami de Robert si nu numai... S-a dat comanda si de un carucior ROZ (9+)

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Picky_toto, sper ca sunteti la urgenta.
Cu convulsiile nu-i de glumit.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
Nu vreau la doctor, nu stiu cum se spune "a" in franceza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Buna fetelor, legat de convulsii, asa ma crezut eu ca sunt, dar m-am documentat pe net si de fapt ce a avut ea azi-noapte erau frisoane. Cum ea nu a mai avut niciodata astfel de simptome, m-am panicat.

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Picky_toto

Buna fetelor, legat de convulsii, asa ma crezut eu ca sunt, dar m-am documentat pe net si de fapt ce a avut ea azi-noapte erau frisoane. Cum ea nu a mai avut niciodata astfel de simptome, m-am panicat.

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Convulsiile apar la febra foarte mare,nu la febra mentzionata de tine!
Stiu ca nu e ce vrei sa auzi dar 36,5 nu este febra!

Si eu am avut temeri la inceput cu mediici din Germania,dar asta doar pentru ca veneam din alt sistem,unde totul se trata cu antibiotic!Desi eram iritata,nu intzelegeam cum eram trimisa acasa doar cu paracetamol(de exemplu),pina la urma mi.-am dat seama ca medici au dreptate!

Schimba pediatra daca nu ai incredere in ea,insa cind vei gasi un medic cu care sa rezonezi...mergi pe mina lui!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Am sunat pediatra, ne-a trimis la spitalul la care lucreaza ea la un alt pediatru si intr-un final ne-a dat sa facem si analiza la sange. La urgente nu avea rost sa ne trimita ca acolo nu ne-ar fi facut analiza la sange.
Mi-a plans mititica si mi-a tot spus ca ea nu mai suporta durerea..imi era mila de ea, dar a fost ptr binele ei.
A ascultat-o si la plamani si ptr o secunda a auzit ceva, apoi nimic..asa ca pentru a fi sigura ne-a trimis sa-i facem radiografie. (daca mergeam la pediatra la cabinetul ei privat ne-ar fi spus ca nu are nimic)..Are inceput de pneumonie si posibil si gripa. Luam deja antibiotic Amoxiclav timp de 10 zile. Daca era intr-un alt stadiu ne-ar fi internat, dar asa ne putem trata si la domiciliu.
Rezultatele la sange le stim partial, luni le vom stii pe toate. Dar a aparut o infectie in sange si lipsa de fier. Se asteapta ca si infectia sa treaca cu acest antibiotic. Vom vedea peste 10 zile cand mergem din nou la ea sa vedem cum sta la plamani.

Acum am ceva intrebari:
La cat timp ar trebui sa repete analiza la sange, sa vedem daca infectia nu mai e?
Si mai exact infectia in sange de la ce ar putea fi? E bacteriana? Ca ei ne-au tot spus ca nu e cazul de analiza la sange ca in urina nu a aparut nimic..si totusi uite ca nu-i asa...

Nu ne-a lamurit cu nimic la telefon doctora, a zis sa asteptam si celalte rezultate.. asa ca pana luni numai atata stim.

Multumesc inca o data ptr toate sfaturile si raspunsurile pe care mi le-ati dat si va multumesc ca m-ati ascultat

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Citat:
citat din mesajul lui Picky_toto

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Convulsiile apar la febra foarte mare,nu la febra mentzionata de tine!
Stiu ca nu e ce vrei sa auzi dar 36,5 nu este febra!

Si eu am avut temeri la inceput cu mediici din Germania,dar asta doar pentru ca veneam din alt sistem,unde totul se trata cu antibiotic!Desi eram iritata,nu intzelegeam cum eram trimisa acasa doar cu paracetamol(de exemplu),pina la urma mi.-am dat seama ca medici au dreptate!

Schimba pediatra daca nu ai incredere in ea,insa cind vei gasi un medic cu care sa rezonezi...mergi pe mina lui!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Da asta stiu si eu ca nu-i febra, chiar e normala, insa ea avea frisoane, de-mi tremura si s-a invinetit atat de tare de m-am speriat.. Apoi la circa 15 minute deja temperatura ii crescuse foarte mult.

Uite ca in cazul nostru, dupa 3 analize la urina s-au cam inselat..zic eu..totusi era necesara o analiza a sangelui.

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Picky, ma bucur ca ati descoperit. Infectia din sange poate sa fie cea de la plamani ... Oricum dupa 10 zile de antibiotic o sa treaca, e clar. Nu va trebui sa refaci raza dupa terminarea tratamentului?
Sanatate multa!

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

picky, cum mai sunteti?!

Mergi la inceput