Strengari de Martie-Aprilie 2012 -39 Hai Aredwynn!
Raspunsuri - Pagina 9
monna3 spune:
Dara lasa frica... uite cum ai ajuns pana aici asa o sa ajungi si pana pe 3 apr. O sa fie bine, nu-ti fa griji
Monica, fericita 37+ cu Cezar-Andrei
AMR: 3 saptamani
monna3 spune:
fetele eu totusi o trec pe Anca in titlu ca prea liniste e... vad ca nu mai da nici un semn
aredwynn spune:
Sunt cu contractiile ceas in continuare, la 7 minute, unele sunt foarte puternice, dar tot nedureroase. Partea naspa e ca au inceput si ceva dureri slabe de burta si spate ca la menstruatie. Am fost la epilat si m-au apucat si acolo, mi-era frica sa nu mi se rupa membranele pe acolo. Acum am hotarat sa ma duc la lamaze, poate imi mai iau gandul si oricum stau asezata. Nu ma puneti in titlu inca, mai astept schimbari.
Anca, 39+ cu Natalia
monna3 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aredwynn Sunt cu contractiile ceas in continuare, la 7 minute, unele sunt foarte puternice, dar tot nedureroase. Partea naspa e ca au inceput si ceva dureri slabe de burta si spate ca la menstruatie. Am fost la epilat si m-au apucat si acolo, mi-era frica sa nu mi se rupa membranele pe acolo. Acum am hotarat sa ma duc la lamaze, poate imi mai iau gandul si oricum stau asezata. Nu ma puneti in titlu inca, mai astept schimbari. Anca, 39+ cu Natalia |
deja te-am pus las' ca n-are nimic daca ramai acolo si inca nu nasti. oricum mult nu mai ai
aredwynn spune:
A, eu zic ca maine sigur. Multumesc mult, fetelor, pentru sustinere. Am niste emotii...
Anca, 39+ cu Natalia
monna3 spune:
Anca pai cum sa n-ai? Avem noi emotii dar nu tu... Hai, stai linistita c-o sa ai o nastere asa cum iti doresti, curaj
dana_cp spune:
Multumesc pt raspunsuri, gagici ! Am pus 6 schimburi in total, sper sa fie ok.
Aredwynn fii tare!
Meg, tu nimic, nimic? Eu tot astept si de la tine ca sa fie Februarie..
cu Gaza, DPN 30 Martie
strumfy_12 spune:
Anca imi place atitudinea ta
Mami fericita de Strumfita si 39+ cu Motzata
AMR < 12 zile
kovacsc spune:
Anca asa zicea si Bia ca avea dureri ca la menstruatie care cresteau in intensitate, nici nu si-a dat seama ca sunt contractii, ea s-a dus la un control de rutina la spital si cei de acolo i-au spus ca naste. Oricum mult curaj ai intrat pe ultima suta de metri.
Eu credeam ca am terminat cu durerile de spate si burta, azi noapte am dormit bine, doar pe partea stanga am putut, insa a fost bine. Astazi pe la ora 13 m-au luat iarasi niste dureri de nu imi gaseam locul. Am facut o baie calda in speranta ca ma ajuta asa cum se intamplase cu o zi inainte dar din pacate tot nu a ajutat. Pana la urma am sunat la asistenta doctorului meu si avea telefonul inchis. Am reusit pana la urma sa dau de doctor care mi-a zis sa iau no spa, scobutil si algolcamim. Sa stau in repaus si sa beau lichide, daca in 48 ore nu trece durerea ba se mai si amplifica atunci ma interneaza. Sper sa fie bine!
Cristina 33+ Karina, fetita noastra draga