Strengari de Martie-Aprilie 2012 -39 Hai Aredwynn!
Raspunsuri - Pagina 10
Bia_Mi spune:
Hai Aredwynn! Hai bebe Natalia!
Hai Aredwynn! Hai bebe Natalia!
Salutare fetele mele! In sfarsit apar si eu cu vesti. Am nascut vineri la 19:40, 2580 gr, 49 cm. Suntem bine, printesa e o frumusete,ieri m-a externat. Din pacate am ramas cu o durere de cap si coloana de la rahie si stau numai in pat. Credeti-ma k nici nu mai vad bine de durere, e groaznica,deabia pot sa alaptez fata. Am nascut prin cezariana pt ca nu prea se auzeau bn bataile inimii si credeau ca au cordonul in jurul gatului. Va poop pe toate si va multumesc pt griji si sustinere, intru sa va povestesc mai detaliat dupa ce imi trece durerea de cap.
Va pup, multa bafta viitoarelor mamici!
38+ cu
monna3 spune:
Cristina uff... sper sa treaca toate durerile si sa nu fie cazul de internare
Monica, fericita 37+ cu Cezar-Andrei
AMR: 3 saptamani
magddalena spune:
M-am intors de la o plimbare lunngaaa in speranta ca se intampla ceva,dar nimic.
Anca si eu zic ca nasti pana maine sau maine ce emotii trebuie sa ai,avem si noi pe langa tine o imbratisare mare mare si mult curaj sa fie totul cum vrei tu,sa ne tii la curent
Marci oauu 4 fetite,mama!!!Doamne Doamne e mare!bine ca s-a terminat cu bine!
eu am luat pt bebe de la mustela un detergent 2 in 1 pt corp si par si de la chicco un gel de dus si ulei pt piele,asta de la chicco nu mi se pare cine stie ce,l-am luat la inceput cand inca nu ma documentasem indeajuns,acum sa vedem ce folosim,am inteles ca e bine sa ii speli in primele luni cu tarate de grau,stiti ceva?
HAI ANCA!!!!!!
edit:cine zicea ca cu cateva zile inainte de nastere dormi mai bine??eu azi noapte am dormit excelent!!yuhuuu e de bine si la mine
Mada 39+ MAYA-ELENA
AMR ??
Tala spune:
Anca hai! abia tin motatele in frau
Cristina de ce algocalmin? mie pt contractii mi-a dat 3 no-spa pe zi, 3 magneB6 pe zi, arefam (utrogestan) 2/zi si supozitor Uscosin daca nu trece cu toate astea. Azi e a doua zi si deja nu am mai avut contractii dureroase (si cand zic dureroase, au fost din cele la care am plans de durere). Eu as ocoli algocalminul (nu zic sa preiei tratamentul meu)
Amy bafta la doctor!
Happy bravo pt noaptea de somn bun. Poate nu e musai un semn, eu dorm ca porcu' in ultima vreme si mai am (sper...). Asa ziceam si eu de luat de la capat cu etichete, cusut, spalat, calcat un sac de hainute, dar si cand le vezi aranjate frumos la locul lor parca ai o senzatie de multumire, nu?
monna3 spune:
Bia bine ati venit acasa!! Doamne ajuta sa treaca repede durerile sa te poti bucura de pitica ta
Mada, da, eu ziceam de somnul linistit, deci urmezi? Sa ne tii la curent
Monica, fericita 37+ cu Cezar-Andrei
AMR: 3 saptamani
magddalena spune:
mi-au cazut ochii pe capitol
capitolul 39,eu saptamana 39,cand se face capitolul 40 nasc si eu!!gata am prezis,mama omida ma fac
scrieti cat mai repede si mult
tare bancul
Mada 39+ MAYA-ELENA
AMR ??
Tala spune:
Bia ma bucur sa te vad, dra imi pare rau de starea ta. Si eu am patit la fel, in a treia zi a fost cumplit, nici nu puteam imbraca baiatul sa pot pleca acasa. Atunci a venit dr anestezist care a recunoscut distrat ca auitat sa-mi administreze nu stiu ce dupa cezariana . Mi-au facut o injectie (nu stiu cu ce) si in cateva ore a trecut durerea. Iti doresc sa treaca si al tine repede. Intreaba pediatrul ce poti lua fara sa afecteze laptele/copilul.
magddalena spune:
eu nu am taiat/cusut etichetele la hainute
e neaparat sau depinde de copil il deranjeaza musai sau nu?
off off!!
Mada 39+ MAYA-ELENA
AMR ??
megbeng spune:
sunt pe fuga nitel, asa ca doar cateva idei:
- pentru injectiile subcutanate..da, in portiunea antero-laterala a coapsei, nu in interior..iata si un filmulet : http://www.youtube.com/watch?v=hhl8qC8wf3M
- cosmetice: am cumparat sanosan, dar matei a avut un eritem alergic ceva si am mers pana la 6 luni, la recomandara pediatrei cu cosmetice AVENE/ TRIXERA ..nu cumparati prea multe dinainte, se gasesc oricum pe peste tot, le pot lua si taticii daca au lista clara.
- dana, nu la mine nimic-nimic...vad ca e tare cuminte cea mica, l-a auzit pe domnu doctor ca pe 7 martie e programata intalnirea si a bagat la cap
- dia, foarte multumim de informatii!
- ma laud si eu ca dorm bine de vreo cateva nopti, au mai cedat durerile de simfiza, nu mai am insomnii pana la 2-3 noaptea..
- bia_mi, bine ai revenit!!!
- magdalena, da poti sa nasti linistita si la 39 de sapt in capitolul 39
- anca??
meg,dematei(9.02.2007) si cu 37+
"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)
kovacsc spune:
Tala nu am intrebat pt ce este algolcaminul dar inca nu am luat. Pe mine ma doare cel mai tare pe partea dreapta din zona rinichilor, in zona unde am avut operatie de apendice si azi a coborat durerea si pe pulpa piciorului. Nu cred ca este vorba de contractii dar nici nu stiu ce este.
Cristina 33+ Karina, fetita noastra draga