Strengari de Martie-Aprilie 2012 -39 Hai Aredwynn!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Wow, Marci.. ce poveste! Bine ca are happy end

Aredwynn, ne gandim la tine

Eu fac bagajul pt maternitate.. cate schimburi sa-i pun lui Gaza? Daca stam 3 zile, calculez 2/zi? Sau?

cu Gaza, DPN 30 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci_mami spune:

amy tare bancul

34+Bianca Melissa
mami de Oliver Nikolas -05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Marci o poveste frumoasa, intr-adevar, sa dea Dumnezeu sa fie toate sanatoase si de-acu incolo.

Monica, fericita 37+ cu Cezar-Andrei

AMR: 3 saptamani

Mergi la inceput

Dana eu as pune mai multe, n-are nimic daca vii cu ele inapoi si apoi la cat is de mici nu cred ca ocupa asa mult spatiu in valiza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Marci, multumiri pentru incurajare :) Frumos :)

Amy, pai in burta mai e un strat de grasime sub burtoc asa si fac acolo, pe unde trec hematoamele alea mari. Dar eu nu mai stiu unde sunt alea care au trecut si cand bag acul in vechi zone de hematoame, doare mai nasol. Ba da, am facut vanataie si pe interiorul piciorului si pe interiorul mainii, poate cand o sa opresc aspenterul de luni, nu o sa mai fac asa din alea de 3-4 cm. Sper sa raman numai cu alea mici ca ale lui Mada.

Azi am revizuit bagajul de spital :P Am o geanta pt mine, o geanta pt bebe, gentuta cu pompa si sacosa de urgenta de mers la sala :P. Sotu' are instructiuni ca cele 3 genti sa ramana in portbagaj si sa atarne de mine sacosa de urgenta :P Aia e o plasa de plastic, de fapt :P.
Daca ajungem la Sanador incepand cu 37, mai revizuim si mai scoatem din ele :)

LE:
Dana eu am cam 3-4 schimburi pentru 3 zile, dar ma bazez ca-mi aduce si maica-mea in caz ca mai trebuie, i-am aratat pe unde sunt prin casa.

33+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

dana, mie dr mi-a zis de 1/zi (body+costumas). io am pus cate 2, am zis sa nu se murdareasca, sa fiu nevoita sa o schimb si sa nu am cu ce

AMR < 2 saptamani

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Dara Doamne ajuta sa ajungeti cu bine pana pe 3 apr... pai cum? Trebuie sa vina Miruna de ziua soacra-sii nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Aredwynn, daca mai esti pe receptie :), ca tu intrebai de pompa la spital privat, Ronina zicea ca pana la urma i-au adus-o pe a ei de-acasa pentru ca alea de la privat ba erau, ba nu erau disponibile cand ii trebuia ei pompa.

LE:
Asa-i Monna, da' tocma' ieri citeam de prematuritate la diabet gestational...si mai am cate-o frica :)

33+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci_mami spune:

Dana spor la facut bagaju!Eu o sa-i pun 2 schimburi pe zi-adica o tinuta pt zi si o pijama,mai bine sa am la mine chiar daca nu o sa le folosesc pe toate.

34+Bianca Melissa
mami de Oliver Nikolas -05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Dara, am luat setul asta pentru ca mi s/a pus pata pe el

http://www.amazon.co.uk/BRIO-First-Walrus-Teether-Rattle/dp/B0017XLKCG/ref=pd_rhf_pe_p_t_4

Si va mosteni girafa vulli pe care Finn nu a avut ocazia sa o roada pentru ca am cumparat/o cand era deja mare.

Finn Constantine 15.10.2009 si 32+ Euan Tudor

Mergi la inceput