Strengari de Martie-Aprilie 2012 -39 Hai Aredwynn!
Raspunsuri - Pagina 5
happylica spune:
venim si noi dupa pranz. mi-a fost lene sa deschid pc.. apoi a venit nasa o fuga pe la noi inainte sa plece la sv.. cu o gramada de hainute de bebelina cadou. i-a cumparat la haine... multe, mici si frumoase. ce imi place.. e k nu i-a luat roz decat un sg costumas. in rest galben, crem, bleo, alb, combinatii frumoase.
i-a mai luat paturica, prosop, un costumas de pus pe deasupra (asta mi se pare cam grosut), sosetele, caciuloaie.. multe rau. io-mi faceam griji ca nu am cu ce sa imbrac pupaza.. si acum imi fac griji ca nu o sa am timp sa i le dau toate
aredwynn, ne faci surpriza astazi?
io nu te insotesc sa stii.. dar te sustin
meg, sunt in zona. am avut o noapte EXCELENTA. nu am mai dormit asa bine de luni bune. am dormit putin.. am mers la baie la 2h.. dar m-am odihnit. azi nu ma mai doare nimic.. sunt fresh..
ronina, ati plecat acasa? te asteptam cu poze!
dia, eu nu as pleca 250km in luna a 8a. acum depinde si cum te simti tu..
gabriela, felicitari pt stabilirea datei. deci 5 martie.. uiii ce putin a mai ramas
cam asta .. sunt p'aci.
AMR < 2 saptamani
varsta bebelusei Alexia
aredwynn spune:
Au revenit la 7 minute, dar sigur are dreptate Strumfy si e cel mult travaliu fals, sau nimic.
Anca, 39+ cu Natalia
gabrielarusu spune:
happylica multumesc frumos, da asa de putin mai este deja sa instalat ceva emotii si o agitatie cam mare.
ce de hainute ai primit sa le poarte sanatoasa pe toate.
38+ Maria Elisa
Lady_X spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aredwynn Au revenit la 7 minute, dar sigur are dreptate Strumfy si e cel mult travaliu fals, sau nimic. Anca, 39+ cu Natalia |
Mai fa un dus Glumesc
Tu zici ca o fi travaliu fals si poate te dam disparuta de aici. Oare n-ar fi bine sa te vada medicul, sa verifice col, dilatatie? Stiu pe cineva care avea doar dureri de spate si la control era deja cu dilatatie, in cateva ore a si nascut.
34+
oanace spune:
Happy, ce fain! Ce de hainute pt piticoata! Acum ti-a dat de spalat si calcat, mai uiti si tu de altele!
Dia eu am mers in sapt 35 in Poiana Brasov 2 zile, cam 150 km, dar pe frumoasele drumuri mioritice pline de denivelari. Daca stai comod in masina si la destinatie te ocupi numai cu plimbari cuminti, nu vad de ce n-ai merge! Mie mi-a facut chiar bine iesirea. Am si prins niste ninsori superbe, totul era ca in basme...
Gabriela, ce putin mai ai si tu! Pe mine inca nu m-au apucat emotiile. Esti gata cu pregatirile? Ca eu inca calc si spal (azi e la rand caruciorul- bine, o parte din el care poate fi spalata cu masina, caci ce trebuia spalat cu mana a spalat deja Dan) , patutul fetei inca imi da emotii ca inca nu a venit , cu toate ca e comandat de o luna si platit jumate.
Anca , eu tot am inca emotii pentru tine!
Ronina, vezi, scumpica ta incepe sa se prinda cum e treaba cu tzitzi!
37+ Emma
dana_cp spune:
Gabriela, felicitari! Mai sunt doar cateva zile.. ce de emotii trebuie sa ai..
Aredwynn, nu incerca sa protejezi pe nimeni si suna pe cineva.. doula, medicul.. macar sa te vada careva!
Dia, 250km suna mult si in RO nu as pleca... dar daca tu zici ca-s doar 2 ore pe autostrada, m-as duce! Desigur, daca asta m-ar relaxa si m-ar binedispune..
Happy, ce ma bucur ca ai dormit si tu in sfarsit ca lumea.. bravo!
cu Gaza, DPN 30 Martie
gabrielarusu spune:
hmm, nu prea sunt gata cu toate pregatirile, mai am de facut cateva lenjerii pt. pitica ca am luat la metru material cu fel de fel de desene si de cumparat cate ceva de la farmacie si cam sunt gata cu pregatirile.
vroaim sa va intreb cine foloseste la bebe produse sanosan, ce ulei a cumparat pt. masaj? ca l-am trimis pe sot ieri la farmacie pt. sapun lichid si ulei si farmacista ia spus ca are 2 tipuri de ulei unul de ingrijire protector si altul de curatare, acum sunt in ceata rau de tot, oare este si ulei pt. masaj ?
va multumesc frumos fetelor pt. sustinere.
38+ Maria Elisa
amy25 spune:
Doamnee fetelor, de acum nastem una dupa alta cred...
Dara, am vazut ca ai intrebat de injectii. Nu se fac in interiorul pulpei!!! Daca am inteles corect, ca am intrebat si sotul aseara si era normal sa te doara rau ca e vascularizata rau zona. Eu le fac pe partea exterioaracam de la o palma in sus de genunchipana mai sus ca e loc si grasime destula (la mine).
Ronina bafta cu fetita ta si stai linistita ca bebeii adorm mai toti la inceput. De aceea cer si mai des sa suga. Si a cumnatei mele este asa si are 2 luni jumate, adoarme imediat si-i e lene sa suga.
Aredwin totusi ...
Happylico, lasa sarea, redu cantitatea neaparat. Eu de 1 saptamana m-am umflat enorm si am luat vreo 2 kg, am maini amortite si e jale.Dr mi-a zis de sare si stat mult in picioare. AH! sA nu uit nici ghetele nu ma mai incap bine.
2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; 2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit; 2011-ET reusit la clinica Promed
Multumesc Bunului Dumnezeu!
35 Victor Gabriel
AMR 4 saptamani
amy25 spune:
Gabriela, eu am luat de la sanosan un sapun solid si un gel de dus cu sampon, adica 2 in 1. Nu stiu cum sunt, am inteles ca-s bune. Si cele de la klorane. Ca ulei de masaj ti-as recomanda uleiul de masline. La nepoata mea doar asta merge caci astea din farmacii ii produc alergie. Acum , nu stiu...
2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; 2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit; 2011-ET reusit la clinica Promed
Multumesc Bunului Dumnezeu!
35 Victor Gabriel
AMR 4 saptamani
Tala spune:
Gabriela ce putin mai e! lasa ca termini si tu cu pregatirile.
Dia eu nu as face plimbarea pt ca in ultimul timp cum urc in masina cum am contractii (poate mai putine cand sunt la volan dar si atunci), asa ca sigur nu m-as simti bine la un drum de 2 ore.
Anca asa zic si eu, nu e cazul sa protejezi pe nimeni. Eu as suna si dr si doula si pe toata lumea.
Oana eu am uitat de carucior....m-am saturat de spalat, zau! Nu mai spun ca am aruncat masa de calcat (o aveam cam din sarcina cu David) dar inainte sa-mi cumpar alta si mormanele se aduna. Maine cica ii ia una noua si ma asteapta alta distractie.