Fiv cu Dr. Dragos Albu 57
Raspunsuri - Pagina 17
alilumi spune:
arwen, suntem cam de-o seama! bine ai venit si sa dea Domnul anul asta sa iti indeplineasca dorinta de a deveni mamica! Curaj pe 23 martie si asteptam vesti de la tine!!!
altesa, ce puiutz dragalas shi mumushel ai tu acolooo!
22 +
elbereth spune:
Angi sa te tragem de ureche cu testul tau de pp? Hai fii cuminte si asteapta beta. Tin pumnii
Vreau_bebel ce-ati facut la punctie? Te asteptam cu vesti. Sper ca esti bine
arwen_76 spune:
Multumesc de urari, fetelor!
Si eu sper si din ce-am citit pe aici si voi sa stati cat mai putin pe la sectiunea asta de aspirante si sa ne mutam cu toatele pe la cele cu burtici. Din pacate, tot mai multe cazuri de infertilitate apar si ma oftic ca asta nu este un motiv de ingrijorare pt autoritati. In fine, am sa va tin la curent cu toate analizele si sfaturile pe care o sa le primesc de la Dr Albu si am sa apelez la experienta voastra.
@Alilumi, sper sa ai mai mult succes data urmatoare!
si tinem pumnii pentru o beta uriasa pt @Angi!!!
35 ani, ma pregatesc de primul FIV, ca nu am incotro, nu stiu cauza infertilitatii
vreau_bebel spune:
Pup si eu fetele!
Angi te asteptam maine cu o veste buna!!!!
Elbereth multumesc de intrebare. Lucrurile la noi nu stau f bine, a facut sotul punctia, din pacate, la prima vedere erau 2 spermatozoizi care miscau. Urmeaza ca maine sa ne spuna dl. dr calitatea lor si daca s-au mai evidentiat si altii dupa ce am plecat noi. Dr a zis ca ii e teama sa nu fac eu degeaba tratamentul fiv si sa ma stimulez degeaba. Voi ce ziceti, daca acum la o sg intepatura s-au evidentiat 2 ametiti, nu am putea avea un rez. mai bun, in conditiile in care atici i-ar face 7-8 punctii?(intepaturi)
Dr. Mihalca e un super doctor si super om, i-a facut sotului eco si inainte de punctie si inca vreo 3 dupa, sa nu cumva sa fi facut vreun hematom. Pai pe altii ii interesa?
In alta ordine de idei, ma bate gandul sa apelam la o clinica de prin Belgia Bruxelles, unde am inteles ca au aparatura si mediile potrivite problemei noastre, unde se poate face PESA.
Costurile sunt enorme, la vreo 10000 de euro, ne gandeam la un credit ipotecar, alta varianta nu avem.
-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)
DOAMNE AJUTA-NE!
angelica28 spune:
Vreau bebe ,imi pare rau ........si ma rog sa iei decizia potrivita ,pt a va indeplini acest vis !
Eu plec la beta ,am sunat si mi-a zis ca pe la 3-4 imi va da rezultaul pe mail ,tineti-mi pumni!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in februarie.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
alilumi spune:
vreau bebel,
eu cred si in sansa unui singur spermatozoid! ma rog pentru tine din tot sufletul, sa dea Domnul sa se intample minunea fara sa mai ajungeti la credit ipotecar...
ma bucur ca totusi ca esti atat de motivata, pentru ca sigur ai sa reusesti in ceea ce iti propui! toate gandurile mele bune pentru tine!
angi, iubita mea,
nu am ce sa comentez mai mult decat ca sunt cu gandul si sufletul alaturi de tine!!! tinem pumnii... ne rugam... asteptam cu sufletul in palme!
toate doamnele
22 +
velvet spune:
vreau bebe,Dumnezeu sa va ajute sa aveti bebele vostru!sa va dea putere sa luptati pana la capat!
angi
tinuta78 spune:
angi, ne rugam pentru tine. Asteptam cu sufletul la gura rezultatul(poate imediat dupa ora 12).
fetele
29+
alilumi spune:
ioi, arwen, iubita,
io avusei noroc cu carul din a doua incercare FIV cu albisorul nostru, pentru ca mai am putin si intru in al treilea trimestru de sarcina (sa fie bine totul pana la capat... si de la capat...). sunt aici ca sa va sustin pe voi, surorile mele de suferinta si sa va predau stafeta norocoasa la capitotul reusite!
22 +