Fiv cu Dr. Dragos Albu 57
Raspunsuri - Pagina 13
tudoralexa13 spune:
sper noua ne-a recomandat dr. Uscatescu cand am fost la analize pt trombofilie.
mai mult a insistat sa ia sotul.......eu am mers la hematologie nu la urologie dar pana la urma tratamentul dansei a fost aprobat atat de dr. Albu cat si de dr. Mihalca(urolog).
dr. Albu mi-a spus ca atunci cand incep stimularea sa raman la femibion 1, acid folic de 5mg, mg b6, cetebe si clexane si sa renunt la alte suplimente.
nu stiu cum voi face la urmatorul fiv.
oricum o sa ma "vitaminizez" inainte de inceperea protocolului cu cel putin 3 luni inainte, sotul va incepe spermotrendul care l-a ajutat f mult si data trecuta.
eu voi renunta la femibion 1 pt ca mi-a crescut tsh-ul. oricum o sa merg la endocrinologie ca fiu sigura ca am decis bine dar as prefera sa iau medyn forte.
angelicule si pe mine m-au durut sanii. si eu cautam tot felul de simptome ca sa prevesteasca reusita.
parerea mea este sa fii in continuare zen si sa te gandesti ca ai 2 bobocei in burtica care o sa-ti umple viata de fericire.
restul nu mai conteaza.
sper spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tudoralexa13 sper noua ne-a recomandat dr. Uscatescu cand am fost la analize pt trombofilie. mai mult a insistat sa ia sotul.......eu am mers la hematologie nu la urologie dar pana la urma tratamentul dansei a fost aprobat atat de dr. Albu cat si de dr. Mihalca(urolog). dr. Albu mi-a spus ca atunci cand incep stimularea sa raman la femibion 1, acid folic de 5mg, mg b6, cetebe si clexane si sa renunt la alte suplimente. nu stiu cum voi face la urmatorul fiv. oricum o sa ma "vitaminizez" inainte de inceperea protocolului cu cel putin 3 luni inainte, sotul va incepe spermotrendul care l-a ajutat f mult si data trecuta. eu voi renunta la femibion 1 pt ca mi-a crescut tsh-ul. oricum o sa merg la endocrinologie ca fiu sigura ca am decis bine dar as prefera sa iau medyn forte. |
Multa noroc!! In loc de femibion poti lua taxofit folsaure metafolin +elevit . Taxofitul are ac cantit de metafolin din Femibion. Eu asa iau pt ca mi-am crescut tsh-ul cu combinatia femibion(care are iod)+euthyrox Prospect: http://media.klosterfrau.com/fileadmin/productmodule/de/taxofit/fm8/pdf/FolsaeureMetafolin800.pdf (se gaseste in Germania)
Speranta
tudoralexa13 spune:
Multumesc frumos sper, si tie la fel.
O sa analizez combinatia propusa de tine.
O sa merg la control si ecografie la endocrinolog sa vedem ce zice......daca trebuie eutirox.
Am facut deja analizele la tiroida.
Momentan sunt inca in soc cu amh-ul.
Ma rog sa existe o rezolvare si pt. mine.
tudoralexa13 spune:
Va rog sa ma ajutati cu un sfat.
Daca iau medyn forte mai trebuie sa iau acid folic si mg b6?
Merci,
Pupi
salexa spune:
Angi si pe mine m-au durut sanii rau de tot, nu ii puteam atinge si aveam dureri asemanatoare cu cele dinainte de menstruatie. Acele dureri de ovare pana la beta mi-au dat de gandit. Pentru mine singurul semn ca exista ceva a fost faptul ca nu mai suportam fumul de tigara.
Fii increzatoare o sa vezi ca va fi un beta MARE
FIV 1 dr Albu Dragos reusit
mutatia 1691 in factorul v nu a fost identificata
mutatia 20210 in factorul II nu a fost identificata
mutatia 677 heterozigota
mutatia 1298 heterozigota
mutatia 675 4G PAI homozigota
mutatia 844G PAi nu a fost identificata
25 saptamani+2
alilumi spune:
tudoralexa,
da, le iei in paralelel daca asa ti-au fost recomandate... eu am luat de ex. femibion cu acidul folic separat. am obs. ca albisorul (si nu numai el) recomanda (cel putin pana dupa primul trimestru de sarcina) in paralel vitaminele (chiar daca contin si ele a.f.) cu acidul folic, tocmai pentru a fi sigur ca asimilam suficient pentru bebe...
toate doamnele si numai vesti bune sa avem!
adaugare: inclusiv magne b6 am luat in paralel.
22 +
tudoralexa13 spune:
alilumi multumesc pentru raspuns
o sa iau medyn forte+ acid folic + mgb6 oricum am deficienta de acid folic din cauza MTHFR.
si inainte luam femibion 1+acid folic+mgb6 numai ca acum schimb femibionul din cauza iodului.
o saptamana frumoasa si plina de vesti bune.
tudoralexa13 spune:
draga mea sper daca ma inveti si cum sa-l activez iti dau un buchetoi de virtuale
este primul pm pe care il primesc asa ca mai am de invatat intr-ale forumului
hai ca o sa scormon pe aici sa vad ce rezolv.