Fiv cu Dr. Dragos Albu 57

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

La multi ani de 8 martie!
multumesc pt raspunsuri. probabil ca mai am de asteptat o luna...
si apropos de ce o sa fac eu in saptamanile alea de asteptare de dupa embriotransfer, chiar nu stiu, am fost la homeopat sa vad daca rezolv cumva cu anxietatea. ma confrunt cu problema asta de cativa ani (vreo 5 cred) si acum stau ceva mai bine, dar nu s-a rezolvat de tot. trebuie sa fiu optimista

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

neata fete

angi,cum te simti?esti bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Fetele ce se intampla de este asa liniste pe aici?
Cine se mai apuca de treaba ,pe cine mai incurajam?
Cami,tu cand incepi procedura?Sunt cu okii pe tine si iti tin pumnii?

Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

BUNA ZIUA !
Eu inafara ca ma inteapa ovarul drept si sunt imbalonata ,sunt ok ,astept sa treaca zilele mai repede ,mi se pare ca trece fff incet!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in februarie.

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

of, of, asa este, angi! timpul trece foarte greu! dar... va trece!
spor la clocit puisori sanatosi si lipiciosi!

21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

buna ziua. scuze ca dau buzna. sunt o fosta pacienta a d-lui dr albu si am nevoie de adresa dansului de email sau a d-nei lucia vaduva.
please- e cam urgent.multumesc.

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+17 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

gata.am gasit.multumesc oricum.

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+17 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreau_bebel spune:

Angi chiar ma gandeam ce bine stai cu rabdarea. Din ce zi devine relevant testul?

-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)

DOAMNE AJUTA-NE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salexa spune:

Maripet probabil in situatii speciale face si dansul cezariana, sau de cand a nascut sora mea poate si-a schimbat "modul de lucru"

Qiao iti multumesc pentru raspuns. Dr Albu mi-a spus sa merg la ea dar am putine dubii. Cred ca tot spre Giulesti o sa ma orientez si eu.

FIV 1 dr Albu Dragos reusit
mutatia 1691 in factorul v nu a fost identificata
mutatia 20210 in factorul II nu a fost identificata
mutatia 677 heterozigota
mutatia 1298 heterozigota
mutatia 675 4G PAI homozigota
mutatia 844G PAi nu a fost identificata
24 saptamani+2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Vreau bebe eu o sa merg cel mai probail vineri la beta ,ar fi ziua 11,dar pina atunci sunt sigura ca o sa incerc sa fac si un testulet de sarcina banda ............am zis eu pe joi sa incerc unul!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in februarie.

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Mergi la inceput