Gunoiul in Romania
Raspunsuri - Pagina 6
viviana spune:
Da, asa e. Trebuia sa las sobolanul acolo.
Sa se joace copiii fotbal cu el si sa-i intepe burta cu bete pana pocneste.
Eu nu stiu sa existe in Romania vreun serviciu la care apelezi sa ridice mortaciunile din strada.
Si nu ma refer la alea ce-si dau obstescul sfarsit pe trotuare sau strazi, ca le mai ia REBU.
Ce te faci cu cadavrele de animale de pe spatiile verzi, din parcari, din spatele blocurile? Pasari, pisici, caini, sobolani?
Si daca e si we si nu vine nici macar femeia de serviciu?
Astepti sa se cloceasca in soare si sa se umple de viermi?
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
marius spune:
Faci un bussines - se cauta viermi pt pescuit - nu stiu cate buc. la cutiuta. Si nu se gasesc deloc - aur curat pt pescarii inraiti care ar cumpara dar nu au de unde.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
viviana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Faci un bussines - se cauta viermi pt pescuit - nu stiu cate buc. la cutiuta. Si nu se gasesc deloc - aur curat pt pescarii inraiti care ar cumpara dar nu au de unde. www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor! Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
Tu vii cu cutiutele si eu cu viermii!
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
marius spune:
Done!
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
gabitza2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Maria_1
Ramonika, e adevarat ca si alte tari s-au civilizat de-a lungul a cateva generatii, dar am impresia ca noua ne ia mult mai mult timp decat altora sa impunem niste masuri normale. Am fost asta vara pe Valea Jiului. Jiul il iubesc....trecerea prin defileu. . . este absolut superb. . . insa daca iesi din masina si cobori spre rau....malul este impanzit (la propriu) de plastice si gunoaie. Stiu ca sunt organizatii care aduna tineri (si nu numai) voluntari. Au fost cateva miscari din astea. Tineri care din dorinta de 'mai curat' vin si aduna cu mainile mizeria. Pai cum mai are tupeul un Mitica sa mai lase mizerie dupa gratar cand vin tineri studenti si curata voluntar??? Mie mi-ar crapa obrazul de rusine. Daca nu ne e rusine. . . macar sa ne fie frica. . . |
Nici strainii nu s-au educat asa peste noapte ca le-a venit lor deodata -au fost educati prin lege, amenzi usturatoare si masuri stricte.
Strainii strang mizeria in urma cainilor - la noi nu vezi asa ceva.
Cum ar fi sa nu ti se ridice gunoiul de catre nici o firma daca nu il imparti pe categorii.