Email din Spania
Raspunsuri - Pagina 2
Letitia1 spune:
Citat: |
Aaa,la prietena mea in mail zicea sa nu o suni,ca fiind accidentata nu poate vorbi,si ne suna ea cand poate vorbi |
Asta-i super tare. Am ris cu lacrimi. Cred ca astia iau aceste informatii de pe facebook. Iti ia adresa de email (ca de multe ori este vizibila) si vad ce prieteni ai si trimit. Vezi, de aia nu am pus nici un fel de informatii despre mine pe Facebook si in general pe internet.
Alex@Sara spune:
Lasa,ca ii zic sa imi trimita si mie mailul si postez aici ce scrie..si eu am ras la telefon cand imi citea,de nu mai puteam
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....
kim222 spune:
imi cerea sa-i precizez nr tranzactiei si alte detalii..nedumerirea mea era legata de procedura de primirea a banilor ..am fost tentata sa-i scriu daca 3000 euro ajung..ca sa aiba si-n plus
Acesta persoana nu figureaza pe lista mea de prieteni de pe FB deci pica varianta ..iar eu nu folosesc Fb ul...chiar daca am cont..
asa suna ultimul email din Spania :
I'm glad you responded back to my message and you are willing to help, We need a financial assistance of 1,650 Euro,but anything you could assist with now will be helpful... sorry we never informed you before leaving for Spain. I was extremely happy when i saw your mail, please bear in mind that I'll facilitate your reimbursement as soon as we get home, the fastest and safest means you can get money to me is via western union as it takes only few minutes for the money to get across to me, below is all you need in sending the money via western union.
NAME- XX
ADDRESS- Plaza de la Lealtad 5, Madrid, 28014
COUNTRY- Spain
Just help me write outthe MTCN/Reference number and other necessary details. I'm looking forward to hear from you.
Love,
andacos spune:
Kim,incearca sa aduci in atentzia celor de la western union!
Trebuie sa aiba si ei un sediu ceva ,pe undeva,nu doar ghisee de ridicare a banilor!Daca nu exista asa ceva in Romnaia,in tzara mama!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
Selene_Bunny spune:
Comisionul la Western Union am inteles ca e 20% din suma trimisa... Sigur sunt oameni fraieriti asa...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Martisoare de vanzare...
andacos spune:
citat din mesajul lui Selene_Bunny Comisionul la Western Union am inteles ca e 20% din suma trimisa... Sigur sunt oameni fraieriti asa... Blogul meu - de la noi, pentru ei! Bazar general - fiecare implicare conteaza! Lucrusoare de vanzare... Martisoare de vanzare... |
Adica?
dana
Marina spune:
Noi am trecut prin experienta asta cu un email trimis de pe adresa directorului scolii franceze in luanda. Cunosteam omul , schimbasem cateva mesaje cu el pentru ca am transferat copiii la scoala si am primit un email de la el ca fusese jefuit in nu stiu ce tara si are nevoie de bani via WU. A fost destul de multa agitatie pentru ca era vacanta si nimeni nu dadea de el, l-a reperat ambasada pana la urma la el acasa in Franta. Omul statea linistit si habar nu avea ce se intampla in spatele lui.
giulia81 spune:
citat din mesajul lui andacos [quote]citat din mesajul lui giulia81 [ Nu cred! Si la western union si la money gram trebuie sa te legitimezi!Si doar tu,destinatarul potzi ridica banii si doar daca te legitimezi! Alta e treaba...dar nu stiu care! Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
da un search pe google si vezi cati oameni au luat teapa in felul acesta...cunosc persoane care lucreaza la western union si confirma cele spuse de mine mai sus...
giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."
andacos spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui giulia81
da un search pe google si vezi cati oameni au luat teapa in felul acesta...cunosc persoane care lucreaza la western union si confirma cele spuse de mine mai sus... giulia si alex-raoul (22.09.2002) "Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste." |
Giulia draga,daca persoanele alea care lucreaza la western union confirma cele spuse de tine,inseamna ca nu-si fac datioria cum trebuie!
la western union si money gramm,banii sunt ridicatzi doar personal,cu act de identitate valabil si daca nu ai scris codul corect,eventual o codificare intre expeditor si destinatar(nu stiu exact cum se numeste ,si nu e neaparat obligatorie la scrierea formularului d ecatre expeditor),nu primesti banii!
O alta procedura in afara de cea manetzinata mai sus,este ilegala!
Dana
giulia81 spune:
nici nu am sustinut ca e legal...ceea ce spui tu e varianta legala si corecta, asta insa nu inseamna ca nu se practica si altfel...din pacate! si noua ni s-a cerut sa dam un fel de garantie pt masina si sa trimitem banii prin WU pe numele unei cunostinte de-a noastre chipurile...asa am aflat ca banii se pot ridica nu doar personal...si modul acesta de tzeapa a inceput de prin 2007
giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."