Email din Spania

Email din Spania | Autor: kim222

Link direct la acest mesaj

Am primit ieri un email de la o cunostinta, medic...era in engleza si mi se cerea ajutorul. Fusese jefuita in timp ce era cu familia in vacanta si avea nevoie de bani!Am vrut sa ma distrez si am raspuns ca sigur c-o ajut..sa-mi spuna cat vrea ..mi s-a raspuns azi : 1650 euro prin Western Union.
Mi se da numele si o adresa...
Adresa de email este a cunostintei mele, numele..la fel..Cum poate ridica cineva prin Western Union niste bani pe numele altcuiva?

Pot anunta undeva ..pe cineva..poate totusi ar putea sa fie prinsi infractorii..
Ceva idei?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

sunt multe agentii western union unde daca stii numele expeditorului, nr id tranzactie si suma nu te legitimeaza nici draq...ne-am confruntat cu stilul acesta de tzeapa cand vroiam sa ne cumparam masina
cred ca o sa iti ceara o copie a documentului cum ca ai transferat banii, are nevoie de nr de tranzactie...

giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

in primul rand anunt-o pe cunostinta ta sa sesizeze serverul de mail, apoi sa isi inchida contul pt ca spam-urile vor continua sa curga la tot address book-ul ei; been there, done that!

mami de miruna si vlad

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

ajutor de 1650 euro? de ce, ca sa mai stea o saptamana in vacanta? (glumesc)
daca cerea mai putin poate avea sanse sa obtina ceva...
poti intreba la politie. ei ar trebui sa stie daca exista vreo sansa sa prinda infractorii sau nu.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Am primit si eu acum 2 saptamani, de la o fosta profa din facultate! La fel saraca, fusese jefuita si-mi scria in engleza sa-i trimit bani imprumut!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Fain:) Dar in Franta de exemplu ti le traduc cu ceva in franceza:)) Bine is dusi rau adica femininul limbilor latine le scapa...
Dar mie in tot scandalul asta imi place ca macar hotii cred ca lumea scoate usor sutele/miile de euro ca sa-si ajute prietenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui giulia81

sunt multe agentii western union unde daca stii numele expeditorului, nr id tranzactie si suma nu te legitimeaza nici draq...ne-am confruntat cu stilul acesta de tzeapa cand vroiam sa ne cumparam masina
cred ca o sa iti ceara o copie a documentului cum ca ai transferat banii, are nevoie de nr de tranzactie...

giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Nu cred!

Si la western union si la money gram trebuie sa te legitimezi!Si doar tu,destinatarul potzi ridica banii si doar daca te legitimezi!

Alta e treaba...dar nu stiu care!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui kim222

Am primit ieri un email de la o cunostinta, medic...era in engleza si mi se cerea ajutorul. Fusese jefuita in timp ce era cu familia in vacanta si avea nevoie de bani!Am vrut sa ma distrez si am raspuns ca sigur c-o ajut..sa-mi spuna cat vrea ..mi s-a raspuns azi : 1650 euro prin Western Union.
Mi se da numele si o adresa...
Adresa de email este a cunostintei mele, numele..la fel..Cum poate ridica cineva prin Western Union niste bani pe numele altcuiva?

Pot anunta undeva ..pe cineva..poate totusi ar putea sa fie prinsi infractorii..
Ceva idei?

sper ca nu iei in serios. e o mare vrajeala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_1 spune:

, nu-mi vine sa cred cat de multi indivizi de genul asta exista. Si cei mai multi isi vad in continuare de 'treaba'. Inventivitatea in ceea ce priveste furtul si inselatoria sunt pur si simplu ca un sac fara fund.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Si de unde stii ca nu e chiar cunostinta ta? Ai intrebat-o sau presupui tu ca nu e ea?

La moneygram trebuie sa stii codul celui ce a trimis banii si te legitimeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

E vrajeala .Si de pe mailul unei amice de-a mele a fost trimis un mail deasta,cum ca e in Costa Rica,si a avut un accident, e lovita la cap si are nevoie cam tot asa,de vreo 1800 euro.Doar ca mailul e trimis in romana,dar e tradus cu gogule...mori de ras cand citesti ;-)
cel mai simplu ,suna-ti prietena si te clarifici .Aaa,la prietena mea in mail zicea sa nu o suni,ca fiind accidentata nu poate vorbi,si ne suna ea cand poate vorbi

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....

Mergi la inceput