Piersicute de iulie august (20)
Raspunsuri - Pagina 3
roxypuy spune:
ioana ce funny esti! m-ai facut sa rad! si eu eram destul de horny in primele sapt in ciuda starilor de rau si tot asa aveam vise "umede" dar acum mi-a trecut din pacate parca sa zic k mai degraba as presta dimi, dar poate in w/e k in cursul sapt abia trag de mine sa plec la serv nici al meu nu pare sa aibe amanta...poate o fi revenit si el la manutza habar n-am, dar de cate ori il intreb cum poate sa reziste atata fara sex imi zice k sunt cu capul si k nu e un capat de tara pt el...cred k a facut prea mult sex in tinerete si acum e satul
sau o avea vreo retinere ceva din cauza bebelinei...sa nu se intample ceva...o fi pt barbati un feeling ciudat...nu stiu ce o fi in capul lui...
Roxy
18+
muraturica spune:
Iuli, parca a dat Ada cafeaua de dim. Stai cumintica in pat ca nu mai e asa mult pana la eco. Eu am abia pe 12.
Mygirl, felicitari pt baietel.
Ioana, ma distreaza abordarea ta privind relatia cu sotul. . Tot e bine ca nu pare sa aiba amanta. Lasa ca o sa intrati voi in normal.
Noi nu avem interdictii, dar eu nu am chef si sotul pare usor speriat de prezenta lui bebe si nu insista. Probabil daca am fi avut interdictie ne-ar fi trebuit....ca asa e mereu....
14+
IIuli spune:
buna, fetelor,
ce faceti? cum de nu a dat nimeni cafea astazi? eu, daca m-am lasat, beau doar virtual cand va citesc pe voi dimineata.
eu am stat astazi acasa, pentru ca ieri am exagerat (am stat mai bine de 12 ore la birou) si m-a durut burtica aproape toata ziua si nici azi nu mi-a trecut - ma doare deja de cateva zile bune, ca si in weekend m-a durut. pe voi va mai doare?
am zis ca o sa stau toata ziua in pat, dar de dimineata m-am trezit in bucatarie facand salam de biscuiti si macaroane cu branza (sarata). in fine, le-am terminat repede si acum stau in varful patului si incerc sa lucrez. sincer insa, ma gandesc numai la
of, am inceput sa numar zilele pana la eco, am abia de 7 martie. nu am mai vazut pe de o luna!! mi-e asa de dor sa il vad si am asa mari emotii, sper sa fie totul bine acolo.
si sa aveti o zi frumoasa, mai e un pic si vine primavara!
15+ Mihai
Daconst spune:
Am primit rezultatele de la amnio si am intrat sa va dau si voua vestea:sunt toate ok si vom avea sigur,sigur un baietel.
Pun caruciorul ca nu mai am sanse sa se schimbe culoarea.
La fel ma bucur si eu ca am tot ce-mi trebuie si fi-miu e super incintat.
Ioana,la noi nu costa nimic amnio daca esti peste 35 de ani.
Am terminat geamurile si fug cu copilul la dr.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
19 sapt
muraturica spune:
Daconst felicitari !!!!!!!!!
Ma bucur mult pentru tine. Multa sanatate in continuare.
14+
IIuli spune:
MyGirl, felicitari pentru carut.
Daconst, ma bucur mult de rezultatul bun. Mai asteptam si de la celelalte fete si ne linistim. Doamne ajuta.
Muraturica, asa e si la noi. Nu avem interdictie, dar avem senzatia ca .. nu stiu, parca mai e cineva in incapere si se uita la noi
15+ Mihai
adarev spune:
Si acum pe rand. Ioana, m-am distrat de minune cu postarea ta. Asa o fi si al meu. Vad ca tel.nu suna, ce o face la serviciu e partea a doua. Vorba lui Roxy, o fi facut prea mult la tinerete. Al meu zice de fiecare data, ca eu il vad pe el ca cel mai afemeiat. Mie-mi spune?Ioana, nu m-a durut burta. Am luat no-spa forte ca sa mi-a dat si mi-a zis sa iau 3 pe zi, fara sa astept sa ma doara. Dana. ma bucur ptr.rezultate, gata te-ai linistit. Mygirl bravo ptr. baietel. Porumbita te-am vazut. Esti o draguta si copilul tau la fel. Aruba, clar ai o balerina.Iuli, si pe mine ma mai doare burta, dar asa parca pe sub ea.
Ada