Piersicute de iulie august (20)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

multumesc tuturor pt incurajari si gandurile bune
freedelia, azi avem 17s si 5z dpdv data la care am facur fiv-ul, dar, cum ziceam, ecografic suntem mai mari cu 5 zile. legat de viena, mi-ai citit gandurile . in mod normal, ar trebui sa mergem din nou acolo la 22 de sapt pt morfofetala, dar avand in vedere ca mi s-a recomandat repaos absolut pt tot restul sarcinii, chiar si un drum de 5-6 ore cu masina cu scaunul rabatat complet pe spate, din care 75% din drum este pe autostrazi, imi pare un ideal de neatins. o sa mai vorbim cu dr de aici despre un posibil drum, dar eu ma cam tem sa il fac.
daconst, colul s-a scurtat si s-a deschis pe interior brusc si fara nici un simptom. da, si inainte stateam mult in pat, dar nu doar in pat. gateam, calcam, puneam rufe la spalat; din casa nu prea ieseam decat vinerea cu sotul la cumparaturi, iar de condus nu conduceam deloc. in rest ma odihneam dar nu ca acum, la 180 grade. acum merg doar la baie si atat. m-am mutat in dormitor, unde avem o saltea tare pe pat si unde baia e la 2 pasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Salutare fetelor si va urez o duminca cat mai placuta. Rodica bine ai venit si sarcina usoara.Cine stie sa deschida capitol nou?Eu imi prind urechile. Baiatul e bine.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Balanta -- da, nasoala situatie. Tu voiai sa faci si amnio? Eu am o prietena aici care dupa ce a pierdut 3 sarcini in luna a 5-a, la a 4-a nu s-a miscat din pat timp de 9 luni!!! Complet la orizontala, se ridica doar pentru mers la baie si cand trebuia sa mearga la doctor. Abia dupa ce a ajuns la 7 luni a inceput sa mai merga si ea dintr-o camera in alta, sa mai stea unpic ridicata. A nascut la 38 de saptamani, un baietel minunat -- si acum se gandesc la al doilea copil. Sa dea Dumnezeu sa fie bine, nu o sa fie usor sa stai in pat atatea luni, dar o sa uiti totul cand iti vei tine puii in brate...

Eu iar am ajuns ca la sarcina trecuta, nervoasa mereu, deprimata, abia ma mobilizez sa ma scol din pat, sa fac un dus, ma enervez din nimic... Si cand ma gandesc ca mai sunt inca 4 luni ma apuca si mai au depresia...

Delia, 21+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ned spune:

Fetelor a trecut ceva timp de cand nu am mai scris.
Balanta ai speranta, ca va fi bine.
Alexutza si eu am avut hematom care a sangerat putin, am luta arefam, fara efort si s-a resorbit.

Acum sunt racita(ieri am facut febra 38,3) si dr mi-a dat voie sa iau paracetamol, oscilococcinum, stodal, pastile de supt dr mom si lamaie multa, ceaiuri. Azi parca e ceva mai bine.

Zicea cineva de dureri de spate, pe mine ma doare undeva in dreapta jos(intre sacral si lombar de nu ma pot intoarce de pe o parte pe alta).

va pup,

18+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ca_Mila spune:

Buna fetele

Mi-a trecut durerea din gat, am luat propolis cu vit. C, a mers ff bine, in 2 zile mi-a trecut durerea.
Balanta sa stai cumintica la pat
Noi astazi am fost la control suntem bine, avem avans de 4 zile, 245 g, capsorul in limite normale, cerebelul la fel, inimioara are 4 camere. Urmatorul control il avem pe 25 martie, cand facem 22 de sapt.
Am pus si eu ceva poze pe picasa, am apucat sa-mi fac niste poze inainte sa plec la dr.
Va doresc o duminica placuta in continuare, la noi este vremea frumoasa asa ca ma duc la plimbare

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Hello.
Am absentat azi, dar din motive bine intemeiate. A fost o vreme minuntata si am iesit la o plimbare prin gradina zoologica. A fost foarte frumos.
Am ajuns si prin mall sa ma uit de haine de gravida, dar am plecat dezamagita. Nu am gasit nimic dragut. Scumpe si de calitate relativ indoielnica. Deocamdata sunt in haine primite.
Mi se pare ca mi-a crescut burtica multisor in ultima sapt. Trebuie sa pun si eu poza.
Stiti cumva daca am voie sa folosesc glicerina boraxata pentru iritatia bucala care ma supara? Eu as zice ca pot ca doar se foloseste la sugari....dar parca mi-e frica.
M-am intins la scris....
Sper ca sunteti bine.
Freedelia, hai ca nu mai e asa mult. Curaj, ca doar ai experienta.
Ned, multa sanatate. Sa te faci bine repede.
Ca-mila, felicitari pentru vestile bune de la eco.
Va pup. Sper ca ati avut o zi minunata.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

fetelor nu stiu ce am dar incep sa dau in depresii cand vad cum ma umflu pe zi ce trece.serios.la sarcina trecuta eram asa mandra de burtica mea chiar daca eram enorma si nu ma ineresa de nimeni si de nimic.dar acum cand vad ca nu mai imi sunt bune hainele imi vine sa plang.serios

22+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Am revenit dupa drumuri , eu sunt in cautare de mobila si am umblat toata ziua , am gasit ceva ....
Ali nu intra in depresie ca nu rezolvi nimic , singura noastra sansa de dat Kg v-a fi dupa ce nastem , pana atunci sa privim cum ne
Ada ma bucur ca se simte bine baiatul .
Rodica , iti doresc sarcina usoara .
Ca_Mila , m-am linistit , am crezut ca numai eu pot avea burta mare , deja lumea care nu stia a observat sarcina .
Spunea cineva de hainele de gravidute .... nici eu nu am fost foarte incantata de ce se gaseste prin magazine , imi caut o pereche de pantaloni de m-am plictisit

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug_2012 spune:

incerc sa vad daca imi iese sa fac capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug_2012 spune:

ar fi super daca as vedea unde scrie editeaza raspuns.nu radeti ca nu sunt chiar blonda blonda dar am cateva suvite

Mergi la inceput