Piersicute de iulie august (20)
Raspunsuri - Pagina 20
adarev spune:
Of, Balanta, o sa fie bine, ai sa vezi. Si Ioana si Dana se intrebau ce-i cu tine.Bine, ca acum esti ok si asculta sfaturile doctorului. Eu sunt la calcat fetele. Deja, ma doare spatele de atata stat aplecat.Carmen tare faza cu schimbatul sexului. In rest toata lumea e ok. Copilul si-a revenit si toti suntem bine. Intru mai incolo, la capitol nou probabil.
Ada
Laura32 spune:
Balanta iti doresc sanatate multa si rabdare sa poti sa treci peste statul asta in pat ... sa ai grija de bebelusi
20+
Laura32 spune:
Fetelor voi aveti probleme cu coloana ? Pe mine ma doare rau , mai ales cand merg mult pe jos si observ ca a inceput sa se schimbe si pozitia corpului , incep sa merg ca o rata ...
20+
ali24 spune:
imi pare rau balanta ca a trebuit sa se intample asta.dar iti tinem pumnii sa fie totul bine si sa poti sa duci sarcina pana la termen.important e ca sunt bobolinii bine
dana pup baiatul sa se faca bine repede
laura si eu umblu deja de zici ca am 9 luni.si abia ma ridic de pe scaun si cu greu imi gasesc o pozitie confortabila mai ales cand stau la calc.
noapte buna va doresc la toate(fara insomnii,dureri,copilasi bolnavi.....)
22+
rafael albert(25.05.2007)
muraturica spune:
Am intrat si eu sa va urez noapte buna. Doar atat am putut rezista in oras. Toata ziua m-a intepat burtica...ciudat. Sper sa nu fie nimic si doar sa se intinda ligamentele pe acolo. Oricum, daca stau intinsa ma mai lasa.
Va pup si sanatate la toata lumea.
15+
ali24 spune:
buna dimi.daca tot e moda cu trezitu asa de dimineata hop si eu,ca nu puteam sa ma las la voi
daca tot m am trezit ma duc sa va pregatesc cafeaua sau ce doriti voi.eu mi am facut un ceai de menta cu miere si lamaie ca poate am norocul sa reusesc sa mai adorm putin.
vi as fi facut si capitol nou dar imi prind urechile
22+
Laura32 spune:
Buna dimineata ,
Multumim Ali de cafea , sa aveti o zi buna , plina de soare si o plimbare in parc nu stica ...
20+
ali24 spune:
da laura si noi imediat iesim afara cu bicicleta.ca de la 8 ma bate copilu la cap cand mergem cand mergem???dar am asteptat sa se mai incalzeasca putin.
eu nu stiu de ce tot am o stare de ameteala
ada ,dana cum sunt copii?
22+