Piersicute de iulie august (20)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

fetelor, scriu f greu, ca sunt in pat la 180 grade. bebelusii sunt bine, au si un avans de 5 zile dpdv ecografic.
insa...colul mi-a facut figura si s-a scurtat brusc, iar orificiul intern s-a deschis (forma de v sau palnie, cum i se mai zice), iar bebelusul care este pozitionat in stanga jos, langa col, lovea de zor cu un piciorus in acel orificiu, ceea ce evident ca nu era bine deloc... contractii nu am simtit sa am, asa ca am facut cerclaj; m-au pus cu capul mai jos decat trunchiul la cerclaj. am sangerat mult, desi intrerupsesem clexane de 48 de ore (de unde am dedus ca sangerarea nu avea legatura cu clexane, ci cu "calitatea" colului) dar dr a reusit sa imi aduca canalul cervical la 3.1 cm (nu vreti sa stiti cat era inainte de cerclaj ). am facut injectii la greu, inclusiv prg injectabil, care evident ca mi-a lasat galme. acum am "doar" 3 injectii/zi pe care mi le face sotul. sunt in repaos absolut la pat si asa voi ramane toata sarcina.
va multumesc ca v-ati gandit la mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Cred ca pana diseara am bucataria gata. Ce bine!
In alta ordine de idei pe noi ne-a lovit astenia de primavara. Pe mine si pe motaneata. El care de obicei era foarte alert cand vedea ca e soare afara, acum abia a scos capul afara, a facut cativa pasi si s-a intors suparat nevoie mare ca bate vantul, ca e inca zapada, ca pamantul e ud unde nu e zapada....motan rasfatat.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Balanta, imi pare rau sa adu prin ce ai trecut. Sunt alaturi de tine, stai cumintica in pat si gandeste pozitiv.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

Balaban o sa fie bine;
Am f#259;cut ardei umpluti si ciorba de perisoare, a#537;tepta sa se termine ardei si sa-i dau strumfetita sa pape, sper sa nu fac#259; si azi figuri la papa;
apoi daca trecevantul ie#537;it in parc;
O zi buna si toate fetele

Roxana mami de Maria-Sofia (26.01.2011) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Buna fetelor, bine v-am regasit si eu dupa o absenta de aproape 2 sapt. V-am citit zi de zi, dar nu am apucat sa scriu, ca desi mi-am redus prog de lucru la serv, muncesc la fel de mult, dar intr-un timp mai scurt. O primavara minunata va doresc si bebei sanatosi si voiosi!

Balanta, imi pare rau sa aud asta, iti doresc sanatate multa tie si puiutzilor tai.

Am si eu o veste pentru voi... se pare ca bebelinei mele i-a crescut putzulica :))) Am fost pe 1 martie la morfofetala de 22 sapt si de data asta s-a vazut sexul perfect. Asadar, va rog frumos sa-mi schimbati culoarea carutului de pe prima pagina :) Inca nu m-am obisnuit cu noua varianta, desi la prima eco parea fetitza, la 2 a, baietzel, la a 3 a, initial baietzel, apoi dupa ce a mai analizat putin era 80% fetita... si iata ca la a 4 a e 100% baietzel. Sanatos sa fie, ca pana se naste ne-om obisnui noi cu ideea :)))

Michelle, eu am ramas setata pe setul ala de la espiro, cred ca o sa-l iau si eu. As vrea sa te mai intreb cateva detalii, daca vrei sa-mi spui :) Am vazut pozele de pe picasa, insa nu-mi dau seama exact. Scoica se poate atasa si ea la cadru? Are spatar reglabil? Landoul chiar se poate transporta? Nu prea imi dau seama daca manerul vine la marginea parasolarului si daca este centrat. Cam pana la ce varsta poate fi folosit? Are 75 cm lungime? Si suspensiile chiar sunt anti socuri? :))) tin la gropi si denivelari? Manerul este reversibil? Multumesc :) Sper ca nu te-am stresat prea tare, dar chiar mi-a ramas gandul la el.

22 sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Balanta, imi pare rau ca ti s-a intamplat asta. Pe de alta parte ma bucur ca sunteti bine acum. Ne gandim la tine si intelegem ca nu poti sa scri. Ma gandesc ca nu poate fi usor sa stai la pat toata sarcina, dar sunt sigura ca D-zeu iti va da putere si vei reusi. Multa sanatate si ai grija de tine.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Balanta -- Doamne-ajuta sa fiti toti bine. Cate saptamani ai acum? Vei mai putea merge la Viena daca trebuie sa stai numai la pat?

Noua ne-au plecat musafirii, ne-am distrat de minune, Jane a fost extrem de incantata, a primit o gramada de cadouri, un carucior pentru papusi, un set de trenulet de lemn, un joc de pescuit, un scaun nou de masina, noi i-am luat o bicicleta de lemn, fara pedale, balance bike. Acum ne pregatim de culcare, a fost o zi minunata. Maine pauza si de luni ma apuc de pregatirile pentru ziua lui John.

Va pup!

Delia, 16+ si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Balanta,am simtit eu ca nu e de bine "tacerea" ta.
of,prin ce ai trecut.dar ai simtit ca s-a scurtat colul sau doar intamplator la echo?Si desi ai stat doar in pat inainte tot s-a scurtat?
Of,Doamne ajuta sa fiti bine pina in final ca restul nu mai conteaza.

Acum s-a imbolnavit si fi-miu.Cred ca are laringita ca are vocea ragusita si tuseste ca magarul.
asa nu aveam chef,taman azi.Acum doarme,ceea ce e semn clar ca nu e bine petru ca el nu doarme niciodata la prinz.sa vedem cum o fi cu musafirii pina in final.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

20 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi25 spune:

balanta, multa sanatate; sa scapi de injectii si sa treaca timpul cat mai repede, multa rabdare iti doresc sa stai in pat; felicitari pt vestile bune legate de evolutia bebelusilor

eu azi am venit putin la birou, dar acum plec sa gatesc ceva si sa-mi aranjez hainele intr-un sifonier pe acre l-am cumparat

weekend placut, fetelor

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannett spune:

Balanta, imi pare rau sa aud prin ce treci.
Multa rabdare iti doresc sa rezisti sa stai in pat, ai cea mai mare motivatie, oricum. Incearca sa citesti ceva placut sufletului, sa te odihnesti, filme bune..cine stie cat timp om mai avea pt astea pe urma...

19+

Mergi la inceput