Piersicute de iulie august (20)
Raspunsuri - Pagina 18
Biribu spune:
Delia LA MULTI ANI pt Jane!!! sa fie sanatoasa!
Delia 2 cinci ore ??? esti un monument de rabdare, dar nici aia din clinica nu-s normali sa te lase sa astepti degeaba asa.
Ada sanatate baiatului, probabil ca a facut o gastroenterita virala, alea-s asa bruste, hidrateaza-l bine putin cite putin si se rezolva de la sine.
Bea si celelalte zlabe, nu va mai plingeti e normal sa iei mai mult, ai nevoie de ceva rezerve pt bebe. mai ales la alaptat.
nu stiu ce sa fac in weekend de mincare. vreau idei!
pup
Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3
adarev spune:
Fetelor, e ora mea de insomnii. Vad ca baiatu doarme.Delia 21, ai avut rabdare. Cred ca mi se ridica parul in cap. Delia foarte frumos va distrati. Despre urgente pediatrice Maine o sa sun. Biribu, Asa banuiam si eu. Maine sa-I dau regim? Of, Asa greu e si cu copii, Mai ales cand sunt bolnavi.de mancare, am facut mazare cu piept de pui. Maine o sa fac o supa, probabil. bea, Asa fac si eu, nu ma Mai urc pe cantar ca lesin. Chiar, ce-o fi cu Balanta. Pe mine m-a chemat la morfo peste aproape o luna.of, mai am si de c#259;lcat si nu m#259; īncānta situa#539;ia. Dac#259; face#539;i dulce astept si eu sugestii.
Ada
adarev spune:
Fetele va dau cafeaua sau capucino, ce dori#539;i voi dup#259; o noapte alb#259;.mai stau Putin si la treaba. Apoi plecam prin ora#537;.
Ada
dannett spune:
Neata burtici!
Cred ca au inceput si la mine insomniile daca is treaza la ora asta..
Ada, imi pare rau ca e bolnav baiatu. Daca doarme, inseamna ca a fost ceva trecator si l-au lasat macar durerile de burtica. Nu il stresa azi cu mancarea.
Sa ne spui ce faci dulce.
19+
Laura32 spune:
Neatza burtici !
Si eu am insomnii ma trezesc in fiecare dimineata la 7.00 , nu radeti ca eu ma trezeam pe la 10.00 / 11.00 , mi se pare ca nu mai trece ziua , este foarte lunga
Nu am nimic in plan in weekendul asta , dar ma voi inspira de pe la voi. Ada sanatate baiatului , sa ai grija de el
20+
ali24 spune:
ada insanatosire grabnica baietelului tau .multumim de cafea.sa sti ca si eu am facut ieri tot mazare cu aripioare de pui.si dulce spuma de capsuni
delia interesant cum faci cu iesirile cu copiii.super fiecare are o zi a lui.eu intrebam ptr ca mi e groaza ca nu stiu cum va trebuii sa procedez cu amandoi copii ca sigur va fi gelos baiatu meu.
ce fain trebuie sa fi fost si magazinu cu barbi.cred ca era atractia fetitelor.trebuia sa puna o taxa de intrare ptr cei ce vroiau doar sa se joace sa nu dea faliment
22+
rafael albert(25.05.2007)
roxypuy spune:
hello burtici!
delia - la multi ani pt jane! sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!
ada - draga mea imi pare rau k nu s-a simtit bine piticul :( vezi k au urgente pediatrice la medlife sigur. din cate stiu la reg maria nu asigura urgente. pup si sanatate multa!
eu ma pregatesc sa plec la ai mei k sotzul are o petrecere pt copii la cafenea si e plecat tt ziua. asa ca decat sa stau singura mai bine plec in vizita unde mai pui ca ai mei ma asteapta cu tot felul de bunatati sa ma rasfetze profit de vremea asta minunata sa ma si plimb putin k sa mai fac miscare la aer.
va pup si va povestesc diseara ce papa bun am mancat
Roxy
18+
adarev spune:
Multumesc din suflet fetele. Si-a revenit baiatul, sigur a fost ceva trecator. Imi era frica doar de o apendicita.O sa manance putin regim, poate le-o fi dat sa manance si ceva la scoala. El serveste 3 mese acolo, pana ajunge acasa.Bine, ca e ok, acum. roxy, merci iubita de informatie cu urgentele la Medlife.In rest, azi o sa calc, o sa ies in parc, ca noi stam chiar la Parcul Tineretului si in rest nu stiu. Gatesc supa, mi-a trimis socra-mea sarmale iar ceva dulce astept sugestii. va pup pe toate
Ada
Daconst spune:
Neatza!
Ieri n-am mai apucat sa intru ca am ajuns seara pe la 9 acasa.Am bantuit prin magazine...am cumparat toata Ikea apoi...of,mi.e ciuda numai ca nu mai rezist asa ca altadata.Am facut pauze dese ba de inghetata,ba de un capucino...si uite asa a trecut ziua.
Cu calculul eu asa am calculat si cu dr meu si a fost ok.Despre ovulatie tarzie nu stiu ce rol joaca.Eu am ciclu regulat si la mine se potriveste.
Freedelia,vad ca tu calculezi altfel dar DPN-ul se potriveste.Adica eu am avut UM cu 11 zile mai tarziu ca tine si data nasterii e la fel cu 11 zile mai tarziu.
Miha,vad ca la noi se potriveste.Tu ai 17+ si eu am 19+.Deci tu esti in a 18a saptamana intrata si eu in a 20a.Mie mi se pare logic.
Aruba,tu stii data cind ai ramas gravi?eu stiu exact ca era a12a zi de la UM si asa am calculat si DPN-ul.Parerea mea e ca ce vede dr la echo nu e relevant,v-am mai spus cum se fac masuratorile si e in functie si de aparatura.Pentru mine UM e sfant.
Ada,cred ca are enterocolita baiatul tau...cola si sticksuri sunt baza.Sanatate multa!
Balanta,da un semn sa stim ca esti bine.Si eu imi fac griji,sa stii.
Azi am musafiri,dar nu gatesc pentru ca am zis sa comandam pizza acasa si asa nu am stres.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
20 sapt
muraturica spune:
Hello si de la mine. M-am ridicat din pat cu intarziere desi am o gramada de treaba.
Ada, sanatate baiatului. Ma bucur ca e mai bine.
Balanta, da-ne un semn de viata!!!
Eu azi sper sa imi terminm treaba si pe seara iesim in oras. Am iesit atat de rar de cand sunt graviduta incat e un motiv de mare bucurie. Sper sa nu ma apuce somnul prea repede.
Cred ca o sa fac mamaliguta cu branza si la desert imi sta gandul la papanasi. Cum nu stiu sa fac, poate pap prin oras.
Spor la treburi si un weekend frumos.
15+