Colectia de toamna-iarna 2005 (33)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Cami, parerea mea e ca merita sa nasti la privat daca iti achiti nasterea din bugetul lunar fara niciun efort si nicio restrictie de la altceva. Sa faci economii timp de mai multe luni pt asta - nu mi se pare ca merita, adica eu n-as face.

Cum nu ne incadram in prima categorie, nasc linistita la stat unde am nascut si primele 2 dati si a fost OK. Acum cica tocmai s-ar fi renovat, masa de nasteri cica arata ca in Star Trek, so... de abia astept ca sa zic asa.

Plus ca in perioada asta economisim pentru apartament, e posibil sa necesite zuzulina operatie la inimioara, pt asta ne trebuie bani si nu stim cati, contribuim si la cheltuielile legate de soacra mea, toate astea mult mai necesare decat fitza de a-mi bate la usa dimineata infirmiera sa ma intrebe ce doreste doamna sa manance azi? Ii comunic eu lui Virgil prin telefon meniul pe care sa mi-l faca rost :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Lavi, ai perfecta dreptate! Asa am sfatuit-o si eu pe sora-mea, dar pana la urma ea alege cum crede.
M-a innebunit si cu "screening-urile" alea dupa nastere ... nu stiu, sincer, mi se pare ca in ultima vreme se cam exagereaza cu ecografii peste ecografii, analize si alte alea. Dar daca ea e mai linistita facandu-le, fie ...

Tinem pumnii si pentru voi sa fie totul bine !!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

"There are no seven wonders of the world in the eyes of a child. There are seven million...” (Walt Streigtiff)

Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

'Neatza mamici dragi!

De ziua noastra va rasfat cu o , multa si . La multi ani, doamne si domnisoare de colectie!

Mergi la inceput

La multi ani mamici!

Azi mi-am luat o zi de concediu de odihna, si-asa nu mai cred ca plec nicaieri pana nasc. Am avut la 10 lectie deschisa la Nati la gradi , de la 15 o duc pe Silvia la un party si de la 18:30 iesim cu fetele de la servici la restaurant. Printre picaturi, gospodarie si sper sa o mobilizez pe Silvia sa-si faca lectiile.

Am trimis in contul comun niste poze cu burtica. Nu de alta dar mi-am dorit-o mult.

Eu sunt intr-o dispozitie foarte buna dupa vizita de ieri de la doctor. Zuzulina a crescut bine, se incadreaza in grafic, chiar cateva zile mai mare, dar cam asa a fost ea de la inceput. Sta cu dovlecelul la cutie, in jos, ceea ce e foarte dragut din partea ei si sper sa faca cum e mai bine pentru toata lumea si sa ramana cu el asa.
Colul s-a lungit iar, e 2.9cm si orificiul intern inchis deci it's party time , pot sa-mi vad de treburi si de viata mea plina.

Despre analize si dr a zis ca alea 2 sunt aiureli totale, ca e imposibil sa am hematocritul marit si in niciun caz la valoarea aia. L-am intrebat daca sa le repet, a zis ca fac cum vreau, el zice sa stau linistita si sa-mi vad de treburi. Poate le mai repet eu mai peste o luna, ma mai gandesc.

Mi-a luat si tensiunea, n-am nici de-aia, e bine si cat am luat in greutate (7 kg).

Despre problema de la inimioara a vorbit cu neonatologii din spital care au zis ca se descurca cu bebe daca e ceva si ca sa-l contactez eu pe dr cardiolog pediatru Doru Dumbrava, sa vorbesc cu el. Fix asta facusem acum o luna, acelasi deci sunt linistita, situatia imi pare sub control.

Cami la mine mai e si problema cu inimioara, mai necesita si aia atentie speciala, posibil tratament, posibil prelungire a spitalizarii, mai stiu eu ce, deci privat imi lipseste mie. Despre screening-urile alea nu m-am interesat, ce se face default in spital am sa fac si eu, ce nu, ma mai interesez. Da, si mie mi se pare ca se exagereaza cu analizele si investigatiile, e adevarat ca multe sunt utile dar totusi... sa nu transformam sarcina si nasterea intr-un mare stres, o "medicalizare" continua si o enorma cheltuiala.
In rest asa e, ai perfecta dreptate, fiecare isi imparte bugetul cum crede el ca e mai bine .

Uf, iar m-a luat gura pe dinainte si am scris o gramada despre mine si sarcina . Dar daca nu m-ati lasat sa ma inscriu la odisee asta e, ma suportati.

Lavi 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

La multi ani, mamicilor !

Lavi, ce ma bucur sa va mai vedem Super burtica! Osafiebine cu Zuzu!
Ce mare a crescut Nati!!! incredibil! cat masoara??
remarcat si dintisorii in schimbare . si tot blondina .

Mergi la inceput

Maria
Nati are vreo 123 cm, cam asa avea la ultima masuratoare. Sunt si eu cam micuta, am doar 163 :), poate si de-asta pare Nati mare langa mine. Sa o vezi si langa Virgil.
Dintii de sus sunt cei cazuti asta toamna cand s-a imbrancit cu Silvia pe scari, n-au iesit inca cei definitivi, nu le era timpul, probabil va mai dura ceva. Cei de jos au iesit prin metode "naturale" in aceeasi perioada asa ca acum sunt deja inlocuiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Lavi, arati foarte bine! Iti prieste sarcina! Imi faci pofta .... poate iese si la mine ceva

Imi place tonusul tau!

La multi ani dragi mamici!!! Sa fiti sanatoase si sa aveti parte numai de bucurii!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

"There are no seven wonders of the world in the eyes of a child. There are seven million...” (Walt Streigtiff)

Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

La Multi Ani de 8 Martie pentru mamicile si fetitele colectiei

Lavi, ce frumoase-s pozele!! Esti o graviduta model, in primul rand pentru starea de satisfactie ce-o emani, si apoi pentru ca arati nemaipomenit de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

lavi, la odiseea "ta" au inceput nasterile . Vezi, nu topai prea mult la 8 martie

Mergi la inceput

multumesc pt complimente!

Asa mi-a zis si Virgil acum vreo saptamana: "tie iti sta tare bine cu burtica... dar nu e cazul sa mai continui"

Corap ma sperii, ia sa bag un ochi si pe acolo. Ai dreptate cu topaiala!

Lavi 31 fix

Mergi la inceput