Colectia de toamna-iarna 2005 (33)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

in 4 ani de gradinita, n-am avut parte de o singura lectie deschisa, darmite de 8 martie. nemtii se pare ca nu se ocupa cu asa ceva. au mesterit totusi cadouase pentru ocazia asta.
si - nu-i vorba - sunt binevenita sa asist la lectii cand vreau. am facut-o de ziua lui Cristi si a fost foarte fain.
azi o sarbatorim pe Anuca la gradi (maine face 4 anisori mamaruta!!!) dar am o gramada de treaba la serv si nu pot fi alaturi de ea. ma consolez cu faptul ca ea mai are in fata destui ani de gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Lavi, radiezi. Nati seamana din ce in ce mai bine cu tine si Silvia. Cand era mai mica mi se parea ca seamana cu Virgil.

Fetele, puteti sa-mi recomandati un model de birou pt scolari? Vrem sa facem la comanda. Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

La multi ani Ana draguta si scumpa!
Sa cresti mare, sanatoasa si fericita!!

La Nati va mai fi o lectie deschisa pe 1 iunie cand vom fi invitate sa lucram impreuna cu copiii. Eu o sa lucrez impreuna cu Nati si Zu care sigur va fi afara pana la data respectiva. Sa vedem daca ma va lasa sau va face taraboi.

Lavi 31s

Mergi la inceput

Lavi, multumim ! Maine e tortul

Crissy, o gramada de modele am ochit www.ss42.com/kidsfurniture/desks.html" target="_blank">aici. Inca nu ne-am hotarat nici noi. Doar ca il vom face de inaltime mai mica - e important sa aiba pozitie buna. Scaunul fix - cele rotitoare & reglabile pe inaltime sunt in general proaste, plus ca mai mult va batzai pe scaun decat se va concentra pe scris. Deci va trebui sa calculam biroul in functie de inaltimi. Rafturile/sertarele le vreau intr-un dulapior separat, de pus langa/dedesubt. Ca si model, ceva in www.okazii.ro/catalog/52287655/vand-masa-birou-duplapior-cu-3-sertare-pe-rotile-scaun.html" target="_blank">genul acesta.
Computer nu iau in calcul , deocamdata nu are ce cauta pe masa de facut lectiile .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Lavi, radiezi. Nati seamana din ce in ce mai bine cu tine si Silvia. Cand era mai mica mi se parea ca seamana cu Virgil.

Fetele, puteti sa-mi recomandati un model de birou pt scolari? Vrem sa facem la comanda. Multumim

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Crissy, nici noi nu ne-am hotarat la model de birou, insa din ce am observat pe la prietenii care au deja copii de scoala biroul ar trebui sa fie mai mare (de masa propriu-zisa vorbesc) si aerisit, pentru ca se vor intinde carti, caiete si copilul tinde sa nu aiba loc.

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

"There are no seven wonders of the world in the eyes of a child. There are seven million...” (Walt Streigtiff)

Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Crissy, sugestia mea e sa pui la o masa (masa din bucatarie de ex) un caiet mare, tip A4 deschis, in fata lui o carte, in stanga-dreapta alte carti-caiete si sa masori cam cat spatiu ar trebui sa fie.

Dulapior pt carti-caiete - depinde cat de harnic/lenes e scolarul propriu. Cata vreme foloseam pt cartile Silviei dulapiorul de jos, de la biroul de comp din sufragerie, de lene sa se aplece, Silvia mereu si le lasa deasupra, pe masa, teanc. Acum i-am reorganizat "salasul" la nivelul ochilor si mainilor si e mult mai bine.

Bun, Silvia mea nu da pe deasupra cu ordinea si harnicia, poate ai vostri sunt altfel .

Orientarea in camera e si ea foarte importanta, lumina trebuie sa vina din stanga si/sau fata. Ganditi variante pentru lumina naturala/artificiala. In niciun caz nu plasati biroul cu fata la perete, cum am vazut prin diverse aranjamente la Ikea si alte magazine de mobila. Asta e OK pentru computer care e el insusi sursa de lumina, dar nu pentru scris/citit, care folosesc lumina exterioara.

Silvi deocamdata isi face lectiile la masa din bucatarie, birou va avea dupa ce ne vom muta in viitorul apartament negasit inca.

Planul meu pt camera Silviei din viitorul apartament este: pat simplu, eventual cu sertar-pat dedesubt pentru musafiri :), dulap cu 2 usi, una cu rafturi, una pt umerase (si oglinda mare pe una din usi ) si o biblioteca maricica, cu rafturi deschise, rafturi inchise cu usi si sertare, in care sa-si tina carti, rechizite, jucarii daca o mai avea pana cand ne mutam, obiecte, cosmetice, orice. Biroul va fi o masa cu 4 picioare pe care sa si-o poata muta prin camera. I-as mai pune si un scaun-fotoliu funny, ceva, pt musafiri :)

Nati va avea camera comuna cu bb pentru ca asa isi doreste iar Silvia vrea camera singura. Oricum bebe va fi marisoara pana ne mutam noi.

L 31 fix

Mergi la inceput

asa-i cu lumina. biroul l-as fi pozitionat direct cu fata spre geam, doar ca sub geam e calorifer si suntem in plina disputa daca e ok sau nu sa ai caloriferul la picioare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Aceeasi intrebare mi-o pun si eu, cu lumina si caloriferul, Maria. La noi este deja un birou, mai degraba spre mic decat spre mare, la Sarah in camera. Dar lumina naturala vine din dreapta, ceea ce nici mie nu-mi place. La noi insa nu prea e loc de pus in fata geamului, pentru ca nu se mai deschide usa la dulap.

Dar eu mizez cel putin in primul an pe after-school si facutul temelor acolo. Din ce am discutat cu mamicile de copii in clasa I la Goethe cam asta e trendul. Lectiile la after school, acasa eventual o verificare a lor si cam gata. E vorba de after-school-ul de la gradinita Sarei.

La muuulti ani plini de veselie, noroc, dragostea sincera a celor din jur si candoare pentru domnisoara in devenire, Ana! Sa-ti traiasca partea cocheta a plozimii, Maria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Anuca, La Multi Ani fericiti si sanatosi si plini de impliniri!!!
Maria-Alexia, sa-ti traiasca pitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

La multi ani, Ana!

de raspunsuri.
Si noi avem caloriferele sub geamuri.
Scaunul tb a.i. picioarele sa se sprijine pe podea, nu?

Mergi la inceput