Colectia de toamna-iarna 2005 (33)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

miri si eu raspundeam repede 8:)))) pt ca eu si david suntem geniali, am zis:) asta cu orientarea extrema am intelesca tine de o parte a creierului anume care poate fi fte dezvoltata. eu zic sa treci pe la fundatia aia, nu se stie ce-o sa zica. am citit recent ca in romania se pierd copiii cu extra skilsuri din cauza ca sistemul nu-i repereaza suficient de repede . fiu-meu e peste varsta lui la mate dar nu pt ca e genial ci pt ca s-a lucrat mult de tot cu el.

din ce spui, s-ar putea ca fiu-tau sa fie peste medie la mate din cauze biologice ca sa zic asa. incearca o testare, n-are ce rau sa faca nimanui. inainte de vacanta, nu-l lasa sa intre in sistem netestat.

natural peste medie la nichita sunt memoria si vederea in spatiu. cel putin ultima ma uimeste.

fetelor, vreau si eu adresa de logoped, va rog.
am fost la una (nichita are tendinta sa se balbaie putin, nu i s-a spus/reprosat nimic pt ca se inhiba), dar l-am dus la una in vizita doar sa-l auda. mi-a zis ca nu are absolut nicio problema, vorbeste impecabil, dar gandeste foarte repede, mult mai repede decat reproduce, de-aia se poticneste ca-i vin 100 de idei in cap in timp ce dezvolta o fraza(nu ca nu mi-ar fi placut ce mi-a zis, era un compliment pt nichita, dar vreau a doua opinie medicala, nu sunt 100% sigura ca asa e si nu vreau sa neglijez tendinta de balbaire) el nu se poticneste mereu, are zile cand nu face asta deloc, deci nu stiu ce sa cred. dar si cand se poticneste, incepe o fraza de 3 ori. in timp ce mergeam la gradi, aa...la gradi..aaain timp ce mergeam la gradi..a aparaut...aparut...etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Corap, sanatate lui Andrei! Offf, ca mie de febra mi-e cel mai urat.

Miri, si eu cred ca voi cresteti un mic geniu acolo, sau cel putin cum zice Anda, probabil are o parte a creierului care e ft dezvoltata. Si se pare ca are si un character tare frumos

Lavi, m-ai inspirat De cateva zile caut locuri de vacanta. Stiti ca nu ne-a iesit faza cu Vegas-ul, asa ca n-am mai fost niciunde pana la urma. Insa weekend-ul cand pica Pastele in Romania (la noi e cu o saptamana inainte) mergem la Pismo Beach, undeva pe coasta Californiei intre San Francisco si Los Angeles. Am reusit sa strangem un grup de prieteni, vrem sa inchiriem atv-uri sa mergem cu ele pe plaja si pe dunele de nisip. Apoi in mai sau iunie ne bate gandul la o croaziera spre Mexic, sau o vacanta intr-una din statiunile mexicane. Asa ca acum sunt in cautari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Multumim de felicitari!!!
Sa vedem cine urmeaza?!Unde sare iepurele...

miri ma bucur ca mai aflu vesti de la voi!Nu am mai vorbit/vazut de o eternitate!!E clar ca D este f inteligent, fara modestie!Nu am citit din urma, ce probleme cu picioarele aveti?Unde mergeti la piscina?

Noi am stat acasa cu conjuctivita si ceva dureri de gat, sper ca pana luni sa se faca toata populatia bine!

Duminica mergem la un targ la Rin Grand Hotel de produse raw vegane, am mai fost si in toamna si ne-a placut.Copii au degustat tot felul dedulciurici, sucuri bio iar spatiul nu e f mare ca sa se piarda pe acolo!

Cand incepusem si noi cu activitatile extra scolare , hop s-au imbolnavit.Dar sunt multumita ca toata iarna nu au avut nimic si am reusit si noi sa ajungem la ski cu ei cateva zile si au fost f incantati.

Sper sa incepem cu inotul dupa pasti si karatele.
ceva sugestii unde sa facem inot?Noi stam in sectorul 6.

Ce cadouri de pasti aveti in vizor?

Ile, mami de Victor si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Ile D. are stangul mai scurt decat dreptul cu 1.5 cm.La budimex mi-au spus gimnastica medicala,inaltatoare apoi gheata ortopedica si la Thiery, numai de bine am citit despre el dar e la Grigore Alexandrescu, mi-a spus ca e diferenta acceptata, nu e nevoie decat de inot care duce la corectarea pozitiei.Oricum el nu sta cu umarul stang mai jos decat dreptul, nu si-a dat nimeni seama de diferenta decat at cand a venit medicul la gradinita ptr un control prescolar si a descoperit scolioza.ne-a trimis la Budimex si acolo i-a masurat picioarele.

Acum mergem la Diamon la piscina, ( a mers si Lavi acolo) este vis-a-vis de Polivalenta, gasesti mereu locuri de parcare.
Piscina mai aproape de tine este la Idm si la Fac. de medicina parca- la ultima a mers Noki , La prima nu am auzit decat de colege de serviciu ca merg acolo( fara copii) asa ca nu stiu detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

mirisi mie mi se pare ca e foarte evoluat. Du-l neaparat la testare pt. ca sa cum spune Anda, daca e intr-adevar genial e bine sa fie incurajat.

Si eu as fi spus tot 8

Apropos, eu planuiesc sa vin la vara in Romania, daca mai gasesc niste bilete de avion cit de cit decente. (deci Laiv, o sa-ti vad si numero 3!!) Am vazut ca in Romania sint multe activitati super faine si as vrea sa o inscriu si eu pe Smaranda la ceva. Eu ma gindeam la o tabara, dar ea mi-a spus clar ca nu vrea sa mearga (cred ca ii e teama sa doarma singura, ca ea are cosmaruri aproape in fiecare noapte si vine la noi in pat.)

Ce activitati de vara faceti voi???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

miri_b, am urmarit anul trecut pe Antena2 ("traieste sanatos") o emisiune cu www.romedic.ro/dr-tiron/medici/TIRON_STEFAN" target="_blank">dr. Tiron Stefan, mi-a placut cum gandeste.
Am gasit inregistrarea emisiunii, o poti urmari www.antena2.ro/video/traieste-sanatos-sindromul-de-ochi-uscat-dureri-de_6507" target="_blank">aici (el apare in partea a doua a emisiunii).

anda, dna Cazacu.

Hi, hi, se vede ca a venit primavara, apar tot mai multe "floricele".

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Anda m-am uitat de 2 ori la filmulet ca in prima faza nu observasem decat ce frumosi sunt copii din gradinita.

Crissy imi spune video not found, si in arhiva lor vad doar cateva emisiuni de luna asta. tu cum ai intrat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

miri, inceaca si www.antena2.ro/arhiva/traieste-sanatos/page-5" target="_blank">asa, emisiunea de pe 21 dec. 2011.

Hmmm, curios.. acum nici mie nu-mi incarca niciunul. Dimineata imi mergea. Poate o fi de la ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Aha, deci despre capsula era vorba... Foarte tare Nichita!!

Bic, ce te invidiez!!

Mergi la inceput