Colectia de toamna-iarna 2005 (33)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

serios, incepe scoala prin 10 sept ?!?!
si vacanta de vara am vazut ca incepe cam tarziu...
eram la planificat vacantele si constatam cu stupoare ca s-a cam scurtat vacanta de vara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Maria, 12 septembrie mai exact. Mea culpa. Asa si la Goethe, intial, cand am depus noi actele ne-au cerut cate-n luna si stele (acte doveditoare), iar saptamana a doua s-au primit dosarele numai cu declaratia banala pe propria raspundere a parintelui, fara absolut niciun act doveditor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda77

asaaaa, update: nichita nu e recenzat la scoala 56. se pare ca strada noastra apare pe listele a doua scoli, 56 si 52 (full de romi) la distanta egala (metri fata de casa:))
Nichita are loc tinut la 52 deoarece a fost recenzat acolo (?!)
pe de alta parte , din cauza ca strada noastra apare pe lista lui 56, nu poate fi considerat copilul ca nefiind din circumscriptie, caz in care l-as fi putut inscrie acum in etapa 2, pt outsideri. deci Nichita nu e nici din circumscriptie nici din afara ei la 56
teoretic ramanem in etapa 3 la 52. teoretic doar, fiindca asta se va intampla peste cadavrul meu.
noah, costa faptul ca nu m-am agitat din etapa 1.
da' despre asta cu recenzarea nu scria nicaieri!!!!!!!!!!!!!!
e tata acum la 56, incearca sa mai vb cu alea p-acolo, daca nu, in etapa 3 trebuie sa prestez ceva la directoarea de la 56, de care teoretic apartinem:))) intelegeti ceva?:)

mama lui Nichita (09.12.2005)
Look who’s talking: Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

Calatoriile mele

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Anda, dar de ce nu-l poti inscrie acum (in etapa a 2-a), neffind in circumscriptie??? Eu zic ca poti incerca sa il inscrii la scoala la care vrei acum. Incerca, nu ai ce pierde! Bafta!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

"There are no seven wonders of the world in the eyes of a child. There are seven million...” (Walt Streigtiff)

Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Maria, mai nou scoala nu mai incepe exact pe 15 septembrie, incepe intotdeauna intr-o luni. (se pare ca e ultima luni inainte de 15).

Vacanta de vara incepe cu o saptamana mai tarziu pentru ca au luat o saptamana de la vacanta de vara si au lipit-o la vacanta de primavara care acum are 2 saptamani: una inainte de Pasti, una dupa. In anii trecuti era o singura saptamana primavara, ori inainte, ori dupa Pasti.

Ina si eu am tendinta sa o consider pe Nati bebelusul familiei si nu e bine. Din fericire situatia se va remedia in maxim 2 luni la noi.

Lavi 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

bre, nu vor sa-l inscriu. mai trec si diseara pe la 56. pe listele 52 si 56 scrie identic: strada cutarica (a noastra), toate numerele pare si impare. atat. dar e recenzat la 52 asta pare sa fie supremul argument tampit al anului! atunci de ce-mi mai lasi strada la alegere pe 2 scoli?! si din cauza ca strada noastra apare pe ambele liste nu l-as putea inscrie niciunde in etapa 2, a outsiderilor. ca la nebuni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

si noi am inscris-o azi pe flavi.5 ore a stat tati la coada...

asta cu "uite strada,nu e strada" , e tipic romaneasca

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

pai i-ati inscris deja? ca eu stiam ca "rezultatele" se dau pe 27, dupa evalualuarea cererilor in functie de criteriile generale si specifice de evaluare (eu n-aveam niciun general, dar m-au trecut cu 2 la specifice - frecventeaza gradinita liceului si are rude (aka eu) in apropierea liceului - i-am convins ca daca exista criteriul "bunici in apropiere", ar tb sa accepte si "parinti in apropiere" :) .
oricum am vb cu o secretara f amabila - si mi-a zis ca "dupa ce incepe anul scolar o sa mearga cu transfer "

la mine cica fusese batalie (cand am ajuns eu la 6 jumate nu mai era nimeni) - erau 48 de inscrisi pe 24 de locuri (si 18 copii pe 2 locuri la pregatitoare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

'neata,

Eu una va tin pumnii tuturor pentru inscrierea in etapa a 2-a.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ca sa fim in trend, ne-am inscris si noi ieri la scoala la care vrem sa mergem, impropriu zis ne-am inscris pt ca nu avem nici o sansa in etapa 2, fiind doar 5 locuri care sigur vor fi ocupate de copiii cu parinti in scoala sau frati sau..ma rog...asa ca asteptam etapa 4, cand speram sa apucam si noi un loc . Au fost 75 de locuri, in prima etapa s-au inscris 40 de copii deci ar mai fi vreo 35 plus alea 5 de ieri. Dracu sa-i pieptene cu sistemul lor.

Intrebare....poate stie cineva...daca asteptam etapa 4 si prin absurd nu prindem loc, unde ramane pana la urma copilul? Inapoi la scoala de care apartinem?

Anda inteleg ca la voi strada e arondata ambelor scoli? Foarte ciudat...

Ilenutza felicitari si sarcina usoara!

Am ceva treaba prin casa...ma duc sa termin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Madau, in etapa a 4-a au prioritate cei inscrisi deja in et.2. Sunt si eu curioasa cum se vor rezolva situatiile.

Tin pumnii pentru toti, sa reusiti sa ajungeti la scoala vizata.

Mergi la inceput