Colectia de toamna-iarna 2005 (33)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

pe site nu scria, dar am ochit un afis care confirma cele spuse de bodiguard - si e asa cum zici tu, o zi dimineata, o zi dupa-amiaza (scoala de care apartinem are site mai actualizat )
oricum, ce-o fi o fi, pun norocu' -n functiune
scolile "mele" sunt amandoua mici, cu 1 - 2 clase I

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

de azi dimineata numai inscrieri povestesc , vad ca nu ratez ocazia nici aici .
Conversat cu tania_z si coralia - remember? Cu Andreea Coraliei vom fi colegi de scoala, nu si de clasa din pacate (ea merge la clasa germana). Idem Stefan, dar in alta scoala.

pe-aici sunt lucrurile ceva mai clare: in et 2 intr-adevar se inscriu doar cei din alta circumscriptie. locurile celor recenzati dar inca neinscrisi raman marcate ca ne-disponibile pana in etapa a 4-a (incat in et 3 sa aiba ocazia sa se intoarca).
Anda, e obligatoriu sa fiti pe lista de recenzati ca sa vi se pastreze locul! (noi nu eram...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello !

Felicitari Ilenutza!!! Super tare ca veti avea fetita! Sarcina usoara si bebelina sanatoasa!

Anda, urata abordarea secretarei!

Ne-am inscris si noi azi, noi nu suntem in circumscriptie, dar locuim in apropiere. Sper sa fie totul in regula pana la urma .
La ni la scoala mai apareau 41 locuri disponibile pentru clasa 1 si 19 pentru clasa 0.

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

"There are no seven wonders of the world in the eyes of a child. There are seven million...” (Walt Streigtiff)

Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Neata',

Lavi, ai fost mortala, cu " Noi te asteptam cand vei vrea sa te inscrii in grup. Probabil ne vom bucura si noi, iata o tipa noua"

Nu stiu ce sa cred in legatura cu memoria care imi joaca feste, imi aduc aminte despre intimplari petrecute cu ani de zile in urma, insa nu cu o saptamina in urma ( chiar si in ceea ce va priveste, pot relata multe chestii de pe forum , chiar de cand v-am cunoscut,din perioada sarcinii)

Ile, felicitari ptr sarcina , ce frumos ca o sa aveti si o fetiza! in ceea ce priveste silueta, nici nu mi-as face griji, uita-te la heidi klum, victoria beckham cum arata dupa 4 copii , deci se poate.
daca ai fi avut inca un baietel te puteai incuscri cu Lavi

Of, prin ce aventuri treceti voi cu inscrierile, tare frustrant. .
Anda, eu una nu as fi avut rabdarea sa o ascult pe secretara aia, desi clar nu este vina ei, ci a unor idioti de sus.

Nu stiu cum este la noi cu inscrierile, nu m-am izbit de asa ceva, banuiesc ca trebuie sa apartii de cartier insa nu-i musai ( daca te angajezi sa te ocupi de transportul copilului, sa nu ai nevoie de bus-ul scolii).
In schimb, la inscrierile la activitati, se practica primul venit primul servit ( am ratat cateva fiindca inscrierile incepeau de la o anumita ora si m-am dus pe net cu 5 minute mai tarziu cind deja nu mai erau locuri).

Rachie o sa intre in clasa a II a, pe Bobby l-am inscris la premergatoare insa nu cred ca-i pregatit, el inca mai doarme de dupa-amiaza, as fi vrut sa-l mai tin la gradi un an insa G crede ca o sa ramina in urma si nu ii fac un bine.
Sint tare incurcata ca mie nu mi se pare atit de matur cum era Rachie, pe el il tratam ca pe bebelusul familiei.
Problema asta am avut-o mereu cu copiii mei; fizic, ei arata mai mari cu un an-doi decit varsta lor si lumea ii trateaza ca atare ( sint inalti, eu glumesc ca sint "bine hraniti" ca tota ziulica maninica, va jur!

o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

asaaaa, update: nichita nu e recenzat la scoala 56. se pare ca strada noastra apare pe listele a doua scoli, 56 si 52 (full de romi) la distanta egala (metri fata de casa:))
Nichita are loc tinut la 52 deoarece a fost recenzat acolo (?!)
pe de alta parte , din cauza ca strada noastra apare pe lista lui 56, nu poate fi considerat copilul ca nefiind din circumscriptie, caz in care l-as fi putut inscrie acum in etapa 2, pt outsideri. deci Nichita nu e nici din circumscriptie nici din afara ei la 56
teoretic ramanem in etapa 3 la 52. teoretic doar, fiindca asta se va intampla peste cadavrul meu.
noah, costa faptul ca nu m-am agitat din etapa 1.
da' despre asta cu recenzarea nu scria nicaieri!!!!!!!!!!!!!!
e tata acum la 56, incearca sa mai vb cu alea p-acolo, daca nu, in etapa 3 trebuie sa prestez ceva la directoarea de la 56, de care teoretic apartinem:))) intelegeti ceva?:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

update la update: tata nu a putut vorbi la 56, era omor de parinti care stateau (teoretic la o coada pe cateva randuri) pt etapa 2

Mergi la inceput

Anda, tardiv din pacate:
- aparuse nota de la inspectorat inainte de etapa 1 ca parintii sa verifice la scoala daca au fost recenzati corect si sa semnaleze in caz contrar.
- sunt multe cazuri in care o bucata dintr-o strada apartine de o scoala, alta bucata de alta; e si cazul nostru - ne-a intrebat la inscriere pe care segment suntem exact.
- s-ar putea sa va fie mai bine daca bucata voastra tine de 52 si va inscrieti in faza 2 la 56 .
bafta multa!
- jocurile nu sunt jucate pana in 15 sept, si inca nici atunci nu sunt batute in cuie.

PS. e prima oara in viata mea cand am citit ceva din domeniul legal (nu legea intreaga, doar metodologia de aplicare ). sper sa nu mai fiu nevoita s-o fac vreodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Eu as pedala tare pe faptul ca daca e recenzat la 52 si implicit apartine "oarecum mai mult" de scoala 52 decat de 56 poti sa-l inscrii fara probleme la 56 in etapa a II-a, fiind outsid-er.
Deci pana la urma lalaiala poate fi benefica in situatia ta.

Credeam ca numai eu sunt cu stres maxim, ca la Sarah la scoala sun 100 delocuri si 146 de inscrisi in prima etapa. Asa ca asteptam sa vedem daca se suplimenteaza locurile. Daca nu, nu stiu ce criterii vor aplica, deparece criteriile se refera la etapa a II-a, atat cele din ordin, cat si cele specifice, stabilite de scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Maria, care 15 septembrie, ca scoala incepe mult mai devreme anul asta, gen 9 sept, parca.

Mergi la inceput

Noki, la noi unde s-a intamplat asa, au inceput sa purece mai tare criteriile de etapa 1 = etnic + adresa. Cerut acte suplimentare - de germania / de la forumul german / de la biserica.
Oricum e scandal maxim si suspans, sunt curioasa ce va iesi.

Mergi la inceput