O nelamurire

O nelamurire | Autor: Maria_1

Link direct la acest mesaj

Rog un moderator, cine are timp. . . sa ma contacteze pe PM. Am cateva intrebari referitoare la functionarea forumului si nu gasesc raspunsurile in regulament.
Cand incerc sa contactez pe PM un moderator, mi se afiseaza o eroare sau 'X nu accepta mesaje private'.

Va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Poti sa scrii aici la aceasta sectiune.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_1 spune:

Sper ca sectiunea asta nu este publica, pt ca am cateva intrebari si nu vreau sa incalc regulamentul.

Cred ca este vorba de o 'sanctiune' si nu de o defectiune tehnica a forumului.

1. Cand incerc sa scriu un mesaj privat unui moderator, imi apare mesajul:
"Moderatorul X nu accepta mesaje private". In regulament, sunt descrisi niste pasi in cazul in care nu esti de acord cu un moderator. Nu pot sa fac acesti pasi, pt ca imi apare mesajul de mai sus si mesajele nu sunt trimise.

2. Cand postez un mesaj pe forum (la orice sectiune) imi apare mesajul: "Mesajul va fi publicat dupa ce este aprobat de moderator". In Regulament am citit ca asa se procedeaza cu primele 10 mesaje ale unui utilizator nou.
- Nu se intelege ca asta este o sanctiune care are o durata anume si care se aplica pt anumite nereguli.

Sunt de acord cu Regulamentul forumului si asta e motivul pt care scriu pe forum. Nu vreau tratamente speciale. Daca gresesc, e firesc sa se aplice pedepse din regulament si sa le accept.
Dar inteleg ca daca sunt sanctionata, trebuie sa stiu pentru ce, care este sanctiunea si cat timp este aplicata.

Inteleg ca punctul 1 si punctul 2 reprezinta sanctiuni. Orice pedeapsa este descrisa intr-o lege sau regulament si cel pedepsit este anuntat ca este pedepsit. Ori eu nici nu gasesc sanctiunea asta in regulament si nici nu am fost anuntata de moderatori ca este aplicata.

Punctul 2 imi ingreuneaza dialogul cu ceilalti membrii, mai ales pt ca scriu mesaje dupa ora 22.00 cand nici un moderator nu este online si nu imi 'modereaza' postarile. Asadar, ele apar dupa 12 sau 24 de ore de la postare, dupa ce alti utilizatori au trecut deja mai departe in discutie.

Nu m-ar deranja catusi de putin si as intelege sanctiunea, dar as dori sa stiu ca este o 'sanctiune' si pana cand este valabila. Pt inflamarea mea de la ZZ, care este pedeapsa si cat dureaza? Sunt restrictionata si verificata pt fiecare mesaj pt cat timp? 10 zile? 30 de zile?
1000 de mesaje?

Ar fi corect sa fiu anuntata si pusa in tema.

Multumesc

Mergi la inceput

Pot sa primesc un raspuns? Aici sau pe PM ? Chiar daca nu poate fi publicat ultimul meu mesaj de aici, as vrea sa primesc un raspuns. Asa este mentionat in Regulament.

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Nu intelegi de ce iti sunt moderate mesajele ? Asta-i chiar buna !

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Pentru comportamentul nonconform cu politica acestui forum s-a pus problema mai degraba daca vom continua sau nu sa acceptam prezenta ta pe acest forum. Au existat plangeri justificate din partea altor membrii la adresa ta. Pana la luarea unei decizii administrative in aceasta directie esti in aceasta pozitie de stand by. In momentul in care sa va lua decizia in functie de aceasta vei fi sau nu vei mai fi acceptata pe acest forum. Decizia este unilaterala si in conformitate cu dreptul privat.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Mergi la inceput

Aceasta sectiune este publica. Nu avem nimic de ascuns.

Mergi la inceput

Nu inteleg de ce sunt moderate fara sa scrie asta in Regulament si fara sa fiu anuntata/avertizata.

Sanctiunile sunt descrise cu totul altfel in Regulament.

Daca sunt reguli noi sau reguli speciale, as vrea sa mi se aduca la cunostinta.

In plus, am deschis acest topic ca sa imi raspunda MODERATORI...daca are cineva amabilitatea asta. Daca nu, nu. Cei care modereaza, n-au decat sa modereze in continuare.

Citind si alte subiecte de la ZZ (cu conturi inchise si useri 'cenzurati') s-a facut lumina si pe strada mea.

Tot in regulament scrie ca cei 'nemultumiti' vor primi raspuns in termen de 10 zile. Eu astept. Banuiesc ca pe acest forum se respecta cele inscrise in Regulament si sper sa am dreptate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Chiar ma amuza indignarea ta.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Daca am fi fost aplicat direct ce scrie in Regulament nu ai mai fi avut acces deloc la acest forum de o buna bucata de timp. Inca mai ai acces dar controlat. Dar nu as dori sa ma tot repet. Ceea ce era de spus, am spus.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marius

Daca am fi fost aplicat direct ce scrie in Regulament nu ai mai fi avut acces deloc la acest forum de o buna bucata de timp. Inca mai ai acces dar controlat. Dar nu as dori sa ma tot repet. Ceea ce era de spus, am spus.

Scriu acest mesaj cu orice risc:

In primul rand, multumesc pentru tardiva instiintare. Am crezut ca lucrurile sunt transparente aici si ca la o greseala/abatere/comportament necomform, etc. . . utilizatorul respectiv este in primul rand avertizat, in al doilea rand sanctionat.
Sa inteleg ca neconformitatea comportamentului meu este mai grava decat cartonasele rosii, verzi, albastre si ca pentru ce am facut eu pe forum se aplica un tratament de standby sau ban.
N-am stiut cine judeca comportamente si cum. Si nu am stiut ca exista varianta de standby. Ar fi fost corect (ca utilizator nou) sa pot avea aceasta informatie. Adica sa fie mentionata in Regulament.

Nu am jignit nici un utilizator - nu puteti sa aduceti nici macar un citat din tot ce am scris ca sa sustineti asta. Dar daca totusi exista, ati putea aduce aceste clarificari - public sau privat ca sa fie clar si corect pentru toata lumea.
Nu am promovat mesaje rasiste, xenofobe.
Nu am injurat, insultat pe nimeni.
Intr-un cuvant. . . nu am facut nimic interzis de Regulamentul pe care l-am citit si acceptat.

Am purtat discutii in contradictoriu, mi-am sustinut punctele de vedere si am discutat in permanenta idei si generalitati. Niciodata n-am acuzat, invinuit, blamat, desconsiderat persoane de pe forum. Nici pe cele care m-au raportat sistematic si m-au agresat verbal.
Nu am dat curs atacurilor la persoana (referitoare la starea mea civila), ci doar m-am aparat acolo unde am considerat ca e cazul.

Stiu ca este un forum privat, dar am crezut ca se judeca corect, nepartinitor, fara subiectivisme.

Daca abaterile mele sunt atat de grave. . . mai grave decat un cartonas rosu, galben, roz, ar fi fost corect sa se sublinieze UNDE am gresit. Ca sa fie clar si pentru cei care nu m-au raportat, adica pentru 'aplaudacii' mei - unii membrii respectati in comunitate.

Mesajele nu mi-au fost sterse/editate. In discutie nu a intervenit nici un moderator care sa spuna "Ajunge" sau "Mai usor". Nu am primit avertizari de la nici un Moderator si am fost pusa in standby fara stirea mea.
Mai mult. . .dupa ce am fost pusa direct in 'standby' (cu toate ca puteam intai sa primesc cartonase, avertizari) am constatat ca nu pot sa ma plang, sa contest decizia.
Nu pot sa contactez nici un moderator.
Cele de mai sus nu suna a corectitudine si transparenta.

In Regulament scrie ca un membru poate contesta decizia unui moderator (nu este mentionat ca mai multi moderatori iau decizii 'in secret'), ori acest lucru nu este conform cu realitatea.

Spuneti ca multi membrii m-au raportat. Dar au existat si multi membrii care au raspuns pozitiv si au apasat butonul 'like'. Comportamentul imi este interpretat foarte subiectiv - tinand cont in primul rand de faptul ca sunt noua pe forum.

Nu imi place sa vorbesc despre 'capra vecinului', dar cine a urmarit discutia de la ZZ pana la capitolul 7 inclusiv. . . (si unii moderatori au facut-o) au vazut ca mi s-au adus insulte directe si fara menajamente.

Capitolul respectiv a fost sters (facut disparut). . . iar singura care este in standby si este sanctionata sunt eu. Persoana care m-a insultat este Moderator. . . si capitolul fiind sters. . . stiti cum e. . . o vorba romaneasca: "Nici usturoi n-am mancat, nici gura nu-mi pute".

Cum de utilizatorii care nu au adus nimic in discutie (in afara de remarci si insulte fata de persoana mea) nu au fost atentionati, avertizati? Ei, deasemenea, incalcau regulamentul. Am inteles ca era la ZZ. Dar nici remarcile despre viata mea personala nu au fost editate (cu toate ca pe unele le-am raportat!)

Daca nu este nimic de ascuns, sper ca acest mesaj sa poata fi vizualizat public.

Mergi la inceput