Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***405***

Raspunsuri - Pagina 34

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Imi place si ador combinatia alb negru. Si eu initial am inclinat spre fusta asta neagra de care iti spun. Insa ce fac cu sus-ul. Cu ce il imbrac.

Mai caut. In vastele mele dressinguri

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Ce bine ca te-am abordat. Zau, nu stiu daca intelegi cat de bine ma simt si in siguranta cand imi spui cu ce sa ma imbrac. Caci stiu ca nu voi da gres. Si cat de penibila ma simt cand ma gandesc ca eu m-as fi imbrac cu rochia de nuna

Stai sa caut o poza cu rochia asta.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Ce bine ca te-am abordat. Zau, nu stiu daca intelegi cat de bine ma simt si in siguranta cand imi spui cu ce sa ma imbrac. Caci stiu ca nu voi da gres. Si cat de penibila ma simt cand ma gandesc ca eu m-as fi imbrac cu rochia de nuna

Stai sa caut o poza cu rochia asta.

Poze Raru
Poze noi

Pai, am spus sa iei o camasa de la sot. Sau de la tata, o camasa "de duminica".
Vezi numai ce accesorii pui ca, uneori negru jos+alb sus:
= ospatara
= corista

PS. Nu cred ca ai fi fost "penibila" pentru ca sint convinsa ca si alte persoane opteaza, probabil, pentru niste tinute mai festive.

Mergi la inceput

Nu am alta poza mai relevanta

http://s598.photobucket.com/albums/tt70/Floric_album/NUNTA/?action=view¤t=DSCN0803.jpg

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Ei, asta chiar nu se poate caci oricat de "bine reprezentata " as fi eu...tata si sotul is mult mai mari decat mine. Chiar ff mari (tata). Stiu a fost o idee. Dar ma tot gandesc la o camasa cambrata, cu guler shucar, dar cumva mai deosebita si la accesorii din metal.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

M-am uitat prin sifonier dar...nika. Nu mi-a intrat nimic la suflet. Ma gandeam ca mai aveam un sacou alb, insa...straniu nici pe ala nu l-am gasit in sifonier. Pe unde o fi?

Ma gandesc sa fac o costumatie din fusta neagra si sacoul alb. Dar intre fusta si sacou...ce sa pun? Of...si mai ales cu ce sa m aincalt. PArca daca as opta pt costumatia asta, as pune cizmele.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Nu am alta poza mai relevanta

http://s598.photobucket.com/albums/tt70/Floric_album/NUNTA/?action=view¤t=DSCN0803.jpg

Poze Raru
Poze noi

Rochia e dragutza si nu-ti vine rau da mie nu-mi place ca nu are mineci.
Textura nu merge cu cizme.
Culoarea imi place mult cum te prinde.
Cu ocazia asta am mai remarcat o data ca:
-imi plac mult sprincenele tale
-ai un ten frumos, neincarcat, proaspat
-ai par frumos, nu stiu ce tot povestesti tu acolo de par "nustiucum"; parut tau are personalitate, are "tzinuta" si o culoare stralucitoare.

PS. Daca vei opta pentru aceasta rochie: EU as renunta la aur (mai putin verigheta); tot "perle" la baza gitului ar merge. Sau nimic la git. doar o floare mare infoiata, stil SJP

Mergi la inceput

Floric, cind iei camasa sotzului, mizezi pe faptul ca ea tre' sa fie mare; adica sa atirne putin la umeri si sa-ti fie lungi minecile pe care le sufulci "neglijent"

PS. Io de ex nu am bafta de a-mi fi mari cameshile lui Jambo (are citeva care nu sint cambrate si le poarta cu ceva peste dar alea nu-mi plac )

Mergi la inceput

Uite asta e sacoul. De aici in colo

http://s598.photobucket.com/albums/tt70/Floric_album/NUNTA/?action=view¤t=ASC_9846.jpg#!oZZ3QQcurrentZZhttp%3A%2F%2Fs598.photobucket.com%2Falbums%2Ftt70%2FFloric_album%2FNUNTA%2F%3Faction%3Dview%26current%3DASC_9844.jpg

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Bun. Pfiuuu...Nu stii cat de bine ma simt ca, cat de cat rochia a trecut testul. Rochia are un bolero cu maneca 3 sferturi, cu guler pe rotund, prins intr-un nasture de masura medie, patrat, acolo unde se impreuna gulerul. Sper ca am explicat bine. Nu am nici o poza cu toata costumatia.

Nici mie nu imi place combinatia cu cizmele dar zau ce sa pun?

Si floare despre care spui, unde sa o pun? SI de care floare?
Vai,mai am nitel sa te intreb si ce chiloti sa port.

La acel moment eram "tapetata" la cosmetica. Si mie mi-a placut cum am iesit insa inca o data spun ca is alergica si vai de mine cum am suportat machiajul. Am "plans" toata noaptea de mi se scurgeau surloaie lacrimile.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput