Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***405***
Raspunsuri - Pagina 33
Floric spune:
Aoleu, ce ma enervez acum...ca tare imi place costumatia. Zau, ca as face furori.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
novus spune:
Gataaaaa, sunt in wkd deja !!!
V-am pupaaaat !! plec la ultimele cumparaturi
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
Salutare!
O primavara frumoasa ne doresc!
Mada, si eu pot sa arunc un ochi peste traducere.
Sunt in trebi pana-n gat, dar azi m-am bucurat de martisoarele de la copii si de incantarea Aneiului cand i-am adus o plasa de "masisoale".
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Floric Si ce este esential... 7. daca as avea o silueta buna de imbracat cu ce spui tu. Acu ca tot mi-am reventi ...parca ma tenteaza ideea. Macar la prima intalnire. Cu fetele. La cea de-a doua intalnire...e ceva mai cu lumea coconata. Sau cel putin asa gandesc eu. Is sefi/sefe de la tribunal, politie, etc. Intelegi? Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
Floric, nu pretind ca detin adevarul dar, din punctul eu de vedere:
1. O tinuta "ai pe linga corp" slabeste. Hainele largi ingrasa. Sacoul cabrat, pantalonul drept si tocurile interminabile lungesc si subtiaza silueta. Eu pe tine te-a avut in minte cind a facut propunerea.
(paranteza: eu zic sa nu-ti ai cuperi deloc pantaloni evazati si usai-obligatoriu sacoul sa fie cabrat; asta asa, ca idee, cind mai mergi la cumparaturi).
2. Intre tinutele "casual" si cele "de nunta" mai exista o varietate foarte mare de stiluri. La un 8 Martie eu consider ca nu e potrivit sa te imbraci "de nunta". Iti trebuie un stil elegant dar nu "tzapan" si "scortzos" indiferent cu ce se imbraca tanti-nevestele de Neni sus-pusi.
3. Nu stiu la ce fel de cizme te referi. Sint cu toc? Mulate?
N-ai o fusta neagra conica pina putin sub genunchi? Daca da, si tot ii iei ceasul lui huzby, ia-i si o camasa alba. Ai oja, ai ruj, ai "plic" , iti mai cumperi niste margele mari groase (de preferinta din len, nu din plastic )
Incaltarile...hmmm. Io nu cred ca n-ai pantofi. Ca doar ai fost la nunta. Sau ai sandale? Si alea sint bune daca au toc inalt. Faci si unghiile la picioare rosii. Dar dresurile tre' sa fie din acelea fara cusatura la virf; adica sa nu se observe ca porti ciorapi si sa aiba o nuanta naturala, apropiata de nuanta pielii tale.
inapreda spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Vrem pozeee !!! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
N-am aparat, remember?
Dar nu ramin asa "botoxata": le am umflate de la anestezie si rosii de la...singe Intr-o saptamina maxim, o sa reviana la normal. Si culoarea aleasa e una foarte naturala, in nuanta buzelor.
novus spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui inapreda
N-am aparat, remember? |
No musai sa rezolvi problema cu aparatul ca vine si ziua lui Ian si trebuie sa imortalizezi momentul
inapreda spune:
Scuze, am constat ca Denis mi-a mai sensibilizat niste taste; cea mai avariata, dupa cum, probabil, ati observat, este M.
Scuze ca nu mai editez.
novus spune:
Gina, am uitat sa zic, ai avut dreptate : am primit numai martisoare frumoase si mai ales din suflet !!
Floric spune:
Ina, hai ca imi place. Bine,mie dintotdeauna mi-au plcaut creatiile tale.
Insa, si aici am lipsuri majore
1. Fusta neagra, am. SI conica. Insa in zona talie, (basc, parca se cheama) are o insertie de atlas, ceva subtire.
2. Bluza alba...NU am. Nu am sa se potriveasca la asa ceva. Ma gandesc ca mi-ar trebui ceva gen barbatesc. Insa, nu am. Camasi am. Alb cu dungi, maronii, alba simpla cu maneca scurta, alb cu dungi verzi, alb cu dungi albastre dar tot cu maneca scurta.
3. Pantofi, sigur ca am. Dar nu pt astfel de ocazii. Si cizmele de care iti spun au toc. Dar toc potrivit. De 6 cm. Nici pe mine nu ma multumeste inaltimea tocului, dar altceva chiar nu am. Pt ca NU am incaltaminte cu toc inalt. Sigur stii la ce fel de cizme fac referire, seamana cu ce se paorta acum, din astea pescaresti, numai ca eu le am cu varf ascutit (caci le am de pe vremea lui Pazvante, si cu lungime pana sub genunchi).
D-asta nu plec eu la petreceri (decat nunti si evenimente majore) pt ca intru in stare de depresie cand vad ca NU am ce imi trebuie.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel