Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***405***

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Miiicshuuuuuu!!!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Gianina ai o minunatie de fetita , frumoasa si desteapta !! o sa fie clar regina balului mereu

Rochita oare e aceea ? in filmare pare caramizie nu rosie , oricum ii vine fff bine !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Uitati si va minunati..cica gimnastica pt copii

http://www.youtube.com/watch?v=_fHoj3wOs7Q

Olga, mamica lui David iepurasul si 39+

Aoleu Olga, m-a luat cu ameteli !! Io cred ca nu-i normala mama

Mergi la inceput

Pe unde sunteti tufetelor ??

Eu am facut ordine in jucariile Adei, a rezultat o plasa de chestii defecte, de aruncat, le pun langa gunoi dimineata si o plasa de dat, pe care le vom livra in wkd unor copii care sigur se vor bucura de ele
A propos de asta, credeti ca e o idee buna sa merg cu Ada vineri la un centru de plasament unde vreau sa duc mai multe jucarii, am strans un sac mare deja , am vrut sa mergem de Craciun dar am tot amanat si a trecut timpul asa ca vineri daca tot sunt libera as merge acolo

Ada face clatite cu Pisi, e asa incantata de bucatareala de zici ca cine stie ce face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Novus, eu nu cred ca e o idee buna sa mergi cu Ada la copii orfani (daca ma inteles eu bine) ... cred ca le va fi tare greu sa vada un copil fericit cu mamica lui de mina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Novus, eu nu cred ca e o idee buna sa mergi cu Ada la copii orfani (daca ma inteles eu bine) ... cred ca le va fi tare greu sa vada un copil fericit cu mamica lui de mina

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Daaa ai dreptate, uite eu din perspectiva lor nu gandisem
Pai cred ca mai bine merg doar eu cu prietena mea ca si ea are tot felul de lucruri pt ei plus ca ea si lucreaza la Protectia copilului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Noi am scos feonul la inaintare caci are Leon colici (cam in fiecare seara pe la ora asta).

Novus bravo

Simona sper sa vina primavara si in sufletul tau

Mai sunt cateva ore si scapam de iarna Astazi am fost sa scot ceva acte si am trecut si pe la muzeul taranului unde era expozitie de martisoare Foarte frumoase, insa nu am stat decat 5 min caci ma grabeam sa ajung la baietii mei. Am cumparat 3 martisoare, pentru mama, soacra si Chiti

A inceput sa cheleasca brunetelul meu, abia astept sa vad ce par o sa-i creasca, caci David a fost blondut.

Olga, mamica lui David iepurasul si 39+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Noi am scos feonul la inaintare caci are Leon colici (cam in fiecare seara pe la ora asta).

Off burtica lui Leon sa-i treaca rapid colicii !!
David ce face ?

Ada a mancat clatite si slanina si acum face baie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Micsu' m-a dat gata!Gianina, ai o fetita absolut minunata!Sa o pupi apasat din partea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Ceau fetele!
Noi suntem bolnaviori, ieri si azi s-a perindat toata familia pe la dr. Keutu face de aseara febra, are rosu in gat, a primit antibiotic, taica-sau e in concediu medical, bebe e aproape bine, a primit doar un sirop din care i-am dat doar o doza si refuz sa i-l mai dau, eu iau paracetamol ...

Simply, dar cu ce patos vroiai sa pupacesti copilul! Cumpara o lampa de veghe cu led, nu consuma mult si vezi si cu cine te pupi. Unele sunt cu senzor de miscare.

Chato, eu sunt convinsa ca o sa mai ai un bebe! Sper sa fie deja in burtica!

Olga, pupam Leon mic, sa nu aiba dureri prea puternice de burtica!

A, am vazut minunea Gianinei!!! N-am putut-o auzi, ca dorm copiii, dar e frumoasa-frumoasa!

-

Mergi la inceput