Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***405***
Raspunsuri - Pagina 25
Floric spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bianca2503 Pentru Ca Gianina nu are timp: http://www.evotv.ro/?p=2386 |
SUPEEEEEEEERRRRRRR. Gianina, Micshu e adorabila
Bianca, dar tu de unde ai gasit linkul?
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Bianca2503 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Floric
SUPEEEEEEEERRRRRRR. Gianina, Micshu e adorabila Bianca, dar tu de unde ai gasit linkul? Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
mi l-a dat Gianina!
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui novus Dodo, azi am dat curierului si pachetul vostru, sper ca ajunge maine , ma anunti tu cand soseste |
anunt
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
Ilinca_M. spune:
citat din mesajul lui inapreda Mitzagriiiiiiii! N-o sa crezi nici daca "ma jor" Astrid e la...Iasi pina simbata!!! Daca vrei NUMAI tuns, te poate face! Vrei numar? Io...vreau un pupic si sper sa mergi si sa ai si tu starea pe care o am eu cind "scap" din miinile ei. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Wow!! Asa aliniere a planetelor, mai rar!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Ilinca_M. spune:
citat din mesajul lui Bianca2503 Pentru Ca Gianina nu are timp: http://www.evotv.ro/?p=2386 |
Abia astept sa se trezeasca Phiphi si sa ne uitam cu sonor!! (a adormit la 16.30 ca atunci am ajuns eu acasa iar ea n-a fost la gradi, am zis s-o tinem sa nu revina febra). Am citit dialogul, dar vreau sa-l si aud
Ce frumoasa e Micshu!!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
simonapro spune:
Ca boacane imi amintesc, ca eram la bunici la tara si ma scaldam in butoiul cu apa curata de unde se lua si pentru spalarea vaselor, i-am golit mamei glicerina de maini, ca-mi trebuia recipientul sa-l iau afara sa ne udam cu apa, am inundat casa
Eu iar intru in faza de oboseala si irascibilitate cu draguta mea munca, dar ce e mai rau ca nu am timp sa-mi mai caut altceva.
Lucian a inceput sa se trezeasca dimineata si sa planga dupa mine sa nu plec, imi e asa de mila de el ca stiu ca-mi duce lipsa atatea ore
Sper de maine sa simt si eu ca vine primavara si sa ma mai inveselesc.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
olishka spune:
Doamne m-am topit toata Cat de scumpa este micsu Frumoasa si desteapta
Chato abia astept sa vii
Ina ce frumos te-ai organizat. Trebuie sa ma gandesc si eu ce vom face de ziua lui David, caci inca nu ne-am hotarat.
Olga, mamica lui David iepurasul si 39+